آموزشی آموزشی | چوروس اسپانیایی

  • نویسنده موضوع Lucida
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 177
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Lucida

کاربر سایت
کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
27/6/20
ارسالی‌ها
176
پسندها
3,247
امتیازها
16,633
مدال‌ها
10
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
چوروس یک نوع شیرینی اسپانیایی خیلی خوشمزه و آسونه که با خمیر شو یا همون خمیر نون خامه ای و اکلر(éclair) تهیه میشود. برای تهیه این شیرینی نیازی به فر نیست و فقط در روغن سرخ میشود.
از لحاظ ظاهری شباهت خیلی زیادی با بامیه های ماه رمضان ما ایرانی ها داره اما با این تفاوت که این شیرینی نیازی به شهد نداره و با سس شکلاتی سرو میشه!
یه گزینه ی عالی برای وقتی که دلتون یه شیرینی سریع و خوشمزه میخواد. چون هم خیلی آسون و سریع آماده میشه و هم خیلی خوشمزه و خوش طعم هست!
یه عصرونه عالی و شیرین.

مواد لازم جهت تهیه شیرینی چوروس:
آب یک پیمانه
آرد یک پیمانه
تخم مرغ دو عدد
شکر دو قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شکلات ۵۰ گرم
خامه ۷۰ گرم
روغن جهت سرخ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Lucida

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,344
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • مدیر
  • #2
شیرینی چوروس اسپانیایی

چوروس اسپانیایی یکی از شیرینی های خوشمزه ایست که با شکلات سرو میشود. این شیرینی بسیار لذیذ و دلچسب است. و به راحتی میتوانید در خانه این شیرینی را تهیه کنید.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,344
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • مدیر
  • #3

موادلازم:​

آب:پیمانه
کره:گرم
شکر:قاشق
آرد:پیمانه
تخم مرغ:عدد
وانیل:نصف قاشق چای خوری
نمک:پنس
شکردارچین: مقداری
چوروس اسپانیایی
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,344
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • مدیر
  • #4

طرز تهیه چوروس اسپانیایی:​

ابتدا آب را داخل یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.

کره و شکر را اضافه کنید هم بزنید تا مواد یکدست شود و شزوع به جوشیدن کند.

آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر یکدست و نرم داشته باشید.

از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

سپس داخل یک ظرف بریزید و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و باهم زن خوب بزنید.

نمک و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.

خمیر که نرم و کشدار شد.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,344
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • مدیر
  • #5
داخل قیف بریزید.

میتوانید به طرح دلخواه روی کاغذ روغنی پایپ کنید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید.

سپس داخل روغن داغ و شناور سرخ کنید.

روغن اضافه چوروس که گرفته شد داخل شکردارچین بغلطانید.

میتوانید این شیرینی را با سس شکلات و یا شکلات صبحانه سرو کنید.

نوش جان
منبع: Banuzi
 
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا