این غذا با خمیر برنج درست شده و با سامبار (نوعی خورش سبزی است که عدس و تمبر هندی نیز دارد) و نوعی چاشنی نارگیل سرو میشود. دسا خیلی راحت آماده میشود و اگر دوست دارید صبحانهی مفصلی نوش جان کنید، این غذا گزینهی مناسبی است.
چول باتور نوعی غذای پنجابی است که با نخود و ادویهی کاری پخته شده و با نان سرخ شده سرو میشود. این غذا را به عنوان یک غذای خیابانی در سراسر هند، مخصوصا مناطق شمالی آن میتوانید پیدا کنید و برای تمامی وعدههای غذایی مناسب است.
دوکلا یکی دیگر از غذاهایی است که به وفور در هند پیدا میشود اما اصلیت آن به «گجرات» در پاکستان برمیگردد. این غذا از برنج ورآمده و خمیر نخود تهیه میشود و به عنوان یک میانوعده یا صبحانهی مفصل سرو میشود.
برنج بوداده به همراه پیاز خردشده، فلفل سبز سرخشده و سبزیجات مواد اصلی این غذا هستند که آنها را در سس تمبر هندی و تند میریزند. این غذا یکی از معروفترین غذاهایی است که به عنوان میانوعده در هند استفاده میشود.
کباب یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است و ما هرجای دنیا هم که برویم، به دنبال کبابهای آن منطقه میگردیم تا طعم آنها را هم بچشیم. در هند نیز انواع مختلف کباب طبخ میشود و کبابهایی که با سیخ پخته میشوند، در همه جای این کشور در دسترس هستند. هندیها با هر گوشتی کباب درست میکنند و میان گوشتهایی که مربع خرد کردهاند، سبزیاجات یا پنیر نیز قرار میدهند. این سبزیجات شامل گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، پیاز یا قارچ است.
این غذا نانی (پاراتا) است که درون آن را با کباب، تخم مرغ، سبزیجات و انواع مختلف ادویه پر کرده و به شکل رول درآوردهاند. معمولا یکی از این رولها برای سیر شدن کافی است.
واداپاو را میتوان دونات هندی نامید که بیشتر در جنوب هند به عنوان یک میانوعده مورد استفاده قرار میگیرد. این غذا از جوانهی عدس یا خمیر سرخشده به شکل دونات تهیه میشود. واداپاو در بمبئی بسیار طرفدار دارد و اغلب با ترشی سرو میشود.
این غذا یکی از صبحانهها یا عصرانههای پرطرفدار در هند است که بیشتر مردم شمالی این کشور پیاز کیکاچوری را مصرف میکنند. این غذا از سیب زمینی و پیاز درست میشود که آن را در نان یا خمیری گذاشته و در روغن زیاد سرخ کرده و با سس نعناع نوش جان میکنند.
این غذا از کوفتههای عدس تشکیل شده که با ماست آغشته میشود و ترشی آلوچه آن را بسیار خوشطعم میکند. داهی وادا هم برای ناهار یا هر وعدهی غذایی دیگر سرو میشود.
در هند نوعی چاشنی به نام چاتنی در غذاها مورد استفاده قرار میگیرد که آمریکاییها به آن «سس شیرین انبه» میگویند. این سس هم نوع شیرین دارد و هم تند. از این سس معمولا در کنار غذای اصلی استفاده میشود و در همه جای هند به چاتنی دسترسی دارید.