Seta~ ناظر داستان کوتاه سطح 44 ارسالیها 6,053 پسندها 41,299 امتیازها 84,376 مدالها 76 15/11/21 #81 tired_mind گفت شایدم ببرمت یه عالمه پاستیل بگیریم برا خودمون بعد بریم کل خیابونا رو بگردیم اصلا نریم خونه •-• کلیک کنید تا باز شود... پاستیل دوس ندارم =/ میبرمت جایی که غم نباشه با کلی لواشکوالوچه و ترشک امضا : Seta~
tired_mind گفت شایدم ببرمت یه عالمه پاستیل بگیریم برا خودمون بعد بریم کل خیابونا رو بگردیم اصلا نریم خونه •-• کلیک کنید تا باز شود... پاستیل دوس ندارم =/ میبرمت جایی که غم نباشه با کلی لواشکوالوچه و ترشک
Chest_pain کاربر انجمن سطح 19 ارسالیها 251 پسندها 10,024 امتیازها 27,333 مدالها 14 15/11/21 #82 MERISA گفت پاستیل دوس ندارم =/ میبرمت جایی که غم نباشه با کلی لواشکوالوچه و ترشک کلیک کنید تا باز شود... هیق خودم میقوردم •-• خیخیخی بریمممم با هممممم بدونه تو هوا دلگیره اینجااااااااا شبببب یآطلمخچخچلقخشحعلح امضا : Chest_pain
MERISA گفت پاستیل دوس ندارم =/ میبرمت جایی که غم نباشه با کلی لواشکوالوچه و ترشک کلیک کنید تا باز شود... هیق خودم میقوردم •-• خیخیخی بریمممم با هممممم بدونه تو هوا دلگیره اینجااااااااا شبببب یآطلمخچخچلقخشحعلح
ِSHAB کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 108 پسندها 3,581 امتیازها 16,633 مدالها 13 15/11/21 #83 tired_mind گفت هیق خودم میقوردم •-• خیخیخی بریمممم با هممممم بدونه تو هوا دلگیره اینجااااااااا شبببب یآطلمخچخچلقخشحعلح کلیک کنید تا باز شود... میبردم پاتوقم دست و پا و دهنش رو میبستم یه دوساعت باهاش درد و دل میکردم بعدش هم ولش میکردم بره امضا : ِSHAB
tired_mind گفت هیق خودم میقوردم •-• خیخیخی بریمممم با هممممم بدونه تو هوا دلگیره اینجااااااااا شبببب یآطلمخچخچلقخشحعلح کلیک کنید تا باز شود... میبردم پاتوقم دست و پا و دهنش رو میبستم یه دوساعت باهاش درد و دل میکردم بعدش هم ولش میکردم بره
Chest_pain کاربر انجمن سطح 19 ارسالیها 251 پسندها 10,024 امتیازها 27,333 مدالها 14 15/11/21 #84 Mm.80 گفت میبردم پاتوقم دست و پا و دهنش رو میبستم یه دوساعت باهاش درد و دل میکردم بعدش هم ولش میکردم بره کلیک کنید تا باز شود... نیازی ب خشونت نیس بیب :/ میریم یه گوشه تو بگی من گوش میکنم درکت میکنم امضا : Chest_pain
Mm.80 گفت میبردم پاتوقم دست و پا و دهنش رو میبستم یه دوساعت باهاش درد و دل میکردم بعدش هم ولش میکردم بره کلیک کنید تا باز شود... نیازی ب خشونت نیس بیب :/ میریم یه گوشه تو بگی من گوش میکنم درکت میکنم
ِSHAB کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 108 پسندها 3,581 امتیازها 16,633 مدالها 13 15/11/21 #85 tired_mind گفت نیازی ب خشونت نیس بیب :/ میریم یه گوشه تو بگی من گوش میکنم درکت میکنم کلیک کنید تا باز شود... با خشونت جذابتره امضا : ِSHAB
tired_mind گفت نیازی ب خشونت نیس بیب :/ میریم یه گوشه تو بگی من گوش میکنم درکت میکنم کلیک کنید تا باز شود... با خشونت جذابتره
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,725 پسندها 7,570 امتیازها 30,973 مدالها 27 15/11/21 مدیر #86 Mm.80 گفت با خشونت جذابتره کلیک کنید تا باز شود... یه جای مخروبه تاببینم اصلا کسی سراغشو میگیره یانه. اگه کسی دنبالش هم گشت چه چند میلیاری بهم بده آزادش میکنم. والا این همه زحمت کشیدم دزدیمش لااقل یه چیزی نصیبم بشه. امضا : Fateme Amade
Mm.80 گفت با خشونت جذابتره کلیک کنید تا باز شود... یه جای مخروبه تاببینم اصلا کسی سراغشو میگیره یانه. اگه کسی دنبالش هم گشت چه چند میلیاری بهم بده آزادش میکنم. والا این همه زحمت کشیدم دزدیمش لااقل یه چیزی نصیبم بشه.
Nazanin.raminiya کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 279 پسندها 2,730 امتیازها 17,273 مدالها 11 سن 22 15/11/21 #87 MELO گفت خب اگه منو میدزدید کجا میبردین؟؟ کلیک کنید تا باز شود... والا راستش جاییو ندارم که بخوام ببرمت... نمیشه خودت منو بدزدی؟؟؟؟ امضا : Nazanin.raminiya
MELO گفت خب اگه منو میدزدید کجا میبردین؟؟ کلیک کنید تا باز شود... والا راستش جاییو ندارم که بخوام ببرمت... نمیشه خودت منو بدزدی؟؟؟؟
ِSHAB کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 108 پسندها 3,581 امتیازها 16,633 مدالها 13 15/11/21 #88 Nazanin.raminiya گفت والا راستش جاییو ندارم که بخوام ببرمت... نمیشه خودت منو بدزدی؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... بیا بامن بریم تو دیوار امضا : ِSHAB
Nazanin.raminiya گفت والا راستش جاییو ندارم که بخوام ببرمت... نمیشه خودت منو بدزدی؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... بیا بامن بریم تو دیوار
Chest_pain کاربر انجمن سطح 19 ارسالیها 251 پسندها 10,024 امتیازها 27,333 مدالها 14 15/11/21 #89 Mm.80 گفت بیا بامن بریم تو دیوار کلیک کنید تا باز شود... تو رو میبرمت کوووووهههه امضا : Chest_pain
ِSHAB کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 108 پسندها 3,581 امتیازها 16,633 مدالها 13 15/11/21 #90 tired_mind گفت تو رو میبرمت کوووووهههه کلیک کنید تا باز شود... میبرمت روت آنقدر خط چشم آزمایش میکنم تا دستم راه بیوفته امضا : ِSHAB
tired_mind گفت تو رو میبرمت کوووووهههه کلیک کنید تا باز شود... میبرمت روت آنقدر خط چشم آزمایش میکنم تا دستم راه بیوفته