مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

narge3

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
10
امتیازها
30
  • #2,151
سلام
دنبال اسم یه رمانم
فقط یادمه دختری هست که هک بلده پدر و پدر بزرگ و عموهاش پلیس هستن و تو یه ماموریتن دختر شون فکر میکنه که پدرش خلافکاره میره با دشمن پدرش همکاری میکنه اسم شو میدونید؟ تو قسمت های اول داستان عموش براش ماشین ضد گلوله زرد میخره
هیچ گس نمیدونه؟

he_na

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
8
پسندها
8
امتیازها
3
  • #2,152
دنبال یه رمان میگردم که پسر یا دختر داستان مذهبی باشه و طرف مقابلش از خانواده غیر مذهبی باشن این دوتا عاشق هم بشن و بعد دختر یا پسر داستان (چطوری بگم) باایمان میشه و...
آیا همچین رمانی هست ؟؟
(اگه رمانی با همچین موضوعی میشناسین که قلم خوبی هم داشته باشه و داستانش آبکی نباشه و پایانشم خوش باشه بهم معرفی کنید)
با سپاس فراوااان
همچین رماانی نیست معرفی کنید؟؟؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Mers~

معصومه ۲۲

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #2,153
سلام
یک رمانی بود که پسره اسمش اریا با دختره مریم تصادف میکنه نمیدونم بعد این دختره کلی بد و بیراه میگه به پسره ،بعد این پسر دو تا زن داشته خوب ،یه روزی برادر مریم با یک خانمی تصادف میکنه و خانمه می میره خب که این خانم از قضا زن دوم اریا هستش که در آخر اریا میگه یا برادر مریم اعدام بشه یا مریم باید با من ازدواج کنه ک خب مریم ازدواج میکنه بعدشم مریم از خانواده خیلی مذهبی هست ،تو رو خدا اسم رمانوپیدا کنید برام

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Mers~

setareh88

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #2,154
سلام، دنبال یه رمان میگردم دو خواهر هستند یکی زیبا و یکی زشت، خواهر زیبا عاشق یه مردی میشه که مرده عاشقش نبوده اما باهاش دوست میشه، خواهری که زشت بوده ازش می خواد خواهرش رو رها کنه،اونم میگه اگه تو با من دوست بشی قبول میکنم و دختره هم به خاطر خواهرش قبول میکنه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Mers~

SheMoonLover

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #2,155
سلآم من دنبال یه رمان میگردم که دختره کم سن و ساله مثلا ۱۷ سالشه بعد با یه پسر ۳۰ ساله ازدواج اجباری می‌کنه پسره هم خودش یه زن ۴۰ ساله داره که با هم مشکل دارن اما نمی‌دونم اسم اصلیش چیه...ممنون میشم کمکم کنید✨

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Mers~

jugyftdrsdt

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
  • #2,156
سلام همگی، چند سال پیش یه رمان خوندم مطمئن نیستم ولی فکر کنم دو جلدی بود... دختره و پسره باهم ازدواج میکنن بعد پسره تصادف میکنه و همه فکر میکنن مرده ولی بعد از چند وقت دختره از عروسی یکی از دوستاش برمیگشته که به طور اتفاقی شوهرش رو میبینه و میفهمه شوهرش نمرده بوده... پسره حافظه ش رو از دست داده بوده و دختره رو یادش نمیاد... یه زن و مرد پسره رو نجات داده بودن و پیش خودشون نگه داشته بودن...بعدش دیگه با کمک دختره خوب میشه... فکر میکنم این اتفاقات واسه جلد دو بود.. البته اگه همونطور که فکر میکنم رمان دو جلدی بوده باشه... ممنون میشم اگه کسی اسمش رو میدونه بهم بگه..
اگه اشتباه نکنم اسمش گناهکار بود

گلبرگـ

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
33
پسندها
50
امتیازها
90
  • #2,157
سلام
یک رمانی بود که پسره اسمش اریا با دختره مریم تصادف میکنه نمیدونم بعد این دختره کلی بد و بیراه میگه به پسره ،بعد این پسر دو تا زن داشته خوب ،یه روزی برادر مریم با یک خانمی تصادف میکنه و خانمه می میره خب که این خانم از قضا زن دوم اریا هستش که در آخر اریا میگه یا برادر مریم اعدام بشه یا مریم باید با من ازدواج کنه ک خب مریم ازدواج میکنه بعدشم مریم از خانواده خیلی مذهبی هست ،تو رو خدا اسم رمانوپیدا کنید برام
سلام رمان سایه نفرت

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Mers~

hae

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
3
امتیازها
0
  • #2,158
سلام همگی چند سال پیش ی رمان خوندم دختره پدرو مادرش از همدیگه جدا شده بودن با پدرش زندگی میکرد ک ی روزی با ی پسره دوست میشه و اون پسره بهش دست درازی میکنه و پسره میزاره میره خارج عموی پسرم چون مذهبی بوده بخاطر بلایی ک سر دختره اومده باهاش ازدواج میکنه و عاشق هم و بچه دارم میشن حتی ی جایی دوست پسره میاد و بچه اینارو میدزده پسره میادو خودش پیدا میکنه لطفا خیلی دنبال این رمانم
سراب را گفت

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Mers~

mahsan_t

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #2,159
سلام
ی رمان بود اسم شخصیت پسر پولاد بود که پسر عموی بلوط و قرار بود با خواهرش به اسم افرا ازدواج کنه
خواهرِ، افرا از این بچه درسخون ها بود که دوست داشت بره خارج فکر کنم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Mers~

مریم۱۲۳

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
  • #2,160
سلام دنبال یه رمان میگردم که اسم شخصیتاش سادم نیست ولی یه دختره بود که دو تا برادر بزرگتر داشت پدر مادرش و از دست داده بود فک کنم برادر بزرگترش پزشک بود کوچیکه مهندس
بعد دختره با دوست صمیمیش یه دانشگاه قبول میشه فک کنم شیراز ( دوست صمیمیش عاشق برادر بزرگ تره بوده) برادرش هم همون شیراز برا این دو تا خونه میگیره اخرشم دختره عاشق دوست صمیمی برادرش میشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Mers~