متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

mobina. f

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
4
امتیازها
0
  • #2,361
سلام من تقریبا یه سال پیش یه رمان خوندم فقط چند پارت که اسمش عروس در به در بود اما الان نیست داستانش اینجوری بود که دختره عروسه و وسط مراسم عقد با دوستاش برنامه ریخته و فرار میکنه بعد تو راه به ویلا میره میبینه یه پسر میاد که اونم از مراسم عقدش فرار میکنه بعدش این دختره با لباس عروس میره ترمینال و میخواد به گیلان بره من تا اینجاشو خوندم خواهش میکنم اگه اسمش رو میدونین بگین

آخرین ویرایش

ma_hara

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
  • #2,362
سلام و وقت بخیر یه رمانی قبلا خوندم فایلش و از نویسنده خریده بودم اسم نویسنده هم یادم نیست دختره مدرس زبان انگلیسی بود متاهل بود شوهرش بهش خیا‌نت میکنه و خانواده شوهر و شوهر فوق العاده بی فرهنگ بود برای پول دختره رو میخواست بعد برادر شوهر دوستش وکیلش میشه اگه اشتباه نکنم اسمش عطا بود بعدم با هم ازدواج میکنن کسی میدونه اسم این رمان چی بود؟

nari87

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
  • #2,363
سلام من دنبال رمانیم خلاصه اش درمورد مردی بود که زنش بهش خیا‌نت میکنه و جدا میشن بچه هم دارن ..یه دختر فک میکنم به اسم هانا کسیو نداره میاد خونشون و پرستار این بچه میشه .. پدر بچه و دختره عاشق هم میشن .. نامزد قبلی دختره براشون دردسر درست میکنه دختره رو میدزده .. ممنون میشم بگید

PanahKamali123

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
14
پسندها
19
امتیازها
33
  • #2,364
سلامدنبال اون رمانیم که دختره روانشناسی خونده بعد میره مرکز بیمارای روانی و با مردی اشنا میشه که اصلا به اون روانیا نمیخوره و میشه پرستار مرده
مرده زنشو و بچشو جلو چشمش وقتی از ماشین پیدا شدن گرگا خوردن و بخاطر همون روانی شد اسمش میدونین چیه؟
سلام، رمان "گرگ ها" از نویسنده "م.ابهام" را چک کنید

mobina. f

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
4
امتیازها
0
  • #2,365
سلامدنبال اون رمانیم که دختره روانشناسی خونده بعد میره مرکز بیمارای روانی و با مردی اشنا میشه که اصلا به اون روانیا نمیخوره و میشه پرستار مرده
مرده زنشو و بچشو جلو چشمش وقتی از ماشین پیدا شدن گرگا خوردن و بخاطر همون روانی شد اسمش میدونین چیه؟
سلام عزیزم اسمش گرگها هست خودمم تازه شروع کردم به خوندن

nicto

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #2,366
اسمشو پیدا کردی؟

rahamoradi

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
4
امتیازها
0
  • #2,367
سلام من یه رمانی قبلا خونده بودم ک اسمش یادم نیس درمورد دختری بود ک بعد نامزدیش با پسرعموش (پارسا)یه سری عکس چ فیلم مستهجن ازش بدست خانوادش میرسه و دختره از طرف خانوادش طرد میشه بعد 8سال برمیگرده تا بی گناهیشو ثابت کنه دختره طراح لباس بود یه دوست صمیمی هم داشت ب اسم سوگل تبریز زندگی میکرد تهشم با پسرعموش ازدواج می‌کنه میشه اسمشو بگید
میشه به من اسمشو اگه پیدا کردی بگی

shina81

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
5
امتیازها
0
  • #2,368
سلام وقتتون بخیر
یه رمان بود که پدر و مادر دختره مردن و این پیش برادرش زندگی میکنه بعد میفهمه که اون برادر واقعی ش نیست و قصد داره که باهاش ازدواج کنه
دختره هم با پسر فک کنم نگهبان عمارتشون‌فرار میکنه و باهاش ازدواج‌میکنه و خلاصه ماجراهایی دارن
پسره هم فک کنم یتیم بود که قبلا پدر دختره ازش مراقبت میکنه پسره هم به خاطر ادای دین و جبران دختره رو نجات میده
میرن یه خونه ای میگیرن که خیلی نزدیک تهران نیست و اونجا زندگیشون رو شروع میکنن البته با چند تا از دوست های پسره که از یتیم خونه باهاش بودن
خونه هم یه جای سرد سیر بود روی یه کوه
فقط همینا یادم بود
ممنون میشم راهنماییم کنید

sedena

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
  • #2,369
سلام. دنبال اسم یه رمان ایرانی می گردم که در این رمان دختری عاشق برادر هووی مادرش می شه. این مرد جوان جانباز شیمیایی هستش. فکر می کنم در آخر رمان شهید می شه. دختر داستان خواهر و برادر تنی داره و با خواهر و برادر ناتنیش بعد از سالها آشنا می شوند. مادر خانواده خیاط است. پدر خانواده در حقشون کوتاهی کرده. اگر راهنمایی کنید ممنون می شم.

m.oji

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
4
امتیازها
0
  • #2,370
یه رمانه دختره به زور پدرش با پسر معلمش ازدواج می‌کنه ، بعد به دنیا آوردن پسرش مجبور میشه فرار می‌کنه ایتالیا بعد برمیگرده که از پسره انتقام بگیره