متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

m.oji

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
4
امتیازها
0
  • #2,371
اسم این رمان رو میدونین ؟
دختره کم سن و ساله بعد به زور پدرش با پسر معلمش ازدواج می‌کنه ولی پسره هم به زور خانوادش ازدواج کرده ، بعد رابطشون تو منگی پسره دختره باردار میشه و یه پسر بدنیا میاره ، بخاطر اذیتای پسره می‌ره ایتالیا معمار میشه و خیلی معروف میشه بعد عاشق میشه و برمیگرده که از پدر پسرش انتقام بگیره

آخرین ویرایش توسط مدیر

Taraneh*

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
10
پسندها
16
امتیازها
33
  • #2,372
اسم این رمان رو میدونین ؟
دختره کم سن و ساله بعد به زور پدرش با پسر معلمش ازدواج می‌کنه ولی پسره هم به زور خانوادش ازدواج کرده ، بعد رابطشون تو منگی پسره دختره باردار میشه و یه پسر بدنیا میاره ، بخاطر اذیتای پسره می‌ره ایتالیا معمار میشه و خیلی معروف میشه بعد عاشق میشه و برمیگرده که از پدر پسرش انتقام بگیره
عزیزم رمان "فردا زنده میشوم" رو چک کنین

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : Taraneh*

ازاد

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #2,373
سلام بچها
یک رمان بود من چندسال پیش خونده بودم دختر له اسم ایتان بود از یک خانواده مذهبی بعد فک کنم به زور باباش ازدواج میکنه با ی پسره ایی که اخرش عاشقش میشه و در نهایت ی پسر به اسم علی میارن ولی تو این راه پسره خیلی غیرتی بوده دخترو اذیت میکرده بعد فک کنم خیانتم میکنه بهش میدونید بگید چند روزه مغزم داره خورده میشه

darya_22

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
  • #2,374
سلام دوستان
رمان با موضوع بگین پسر زنش مرده با دختر داستان ازدواج میکنه

darya_22

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
  • #2,375
دوستان یه رمانی چند سال پیش خوندم
اصلا اسم رمان رو یادم نیست
فقط میدونم پسر و دختر نامزد بودن
بعد اخرای رمان یادمه فامیل دختر چند تا عکس برای پسر می‌فرسته که پسر فکر میکنه دختر خ**یا*نت کرده
همه عکسا فتوشاپ جز یکیشون که پسر تو عکس یهو دست دختر میگیره
بعد این تیکه فقط تو ذهنم که دختر خودکشی میکنه رو تخت خوابش هم بوده پسر میاد میبینه عشقش مرده

فقط این یادمه
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

rahamoradi

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
4
امتیازها
0
  • #2,376
سلام من یه رمانی قبلا خونده بودم ک اسمش یادم نیس درمورد دختری بود ک بعد نامزدیش با پسرعموش (پارسا)یه سری عکس چ فیلم مستهجن ازش بدست خانوادش میرسه و دختره از طرف خانوادش طرد میشه بعد 8سال برمیگرده تا بی گناهیشو ثابت کنه دختره طراح لباس بود یه دوست صمیمی هم داشت ب اسم سوگل تبریز زندگی میکرد تهشم با پسرعموش ازدواج می‌کنه میشه اسمشو بگید
لطفا اگه پیدا کردید اسمشو تو تلگرام برای من بفرستید اینم آیدیم: Ra8211M@

fatiww

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
4
امتیازها
0
  • #2,377
سلام یه رمات خونده بودم دقیق یادم نیست، دختر یتیم بود، بعد پیش ادم های نادرستی زندگی میکرد، خانواده واقعیش خیلی اوضاع مالی خوبی دارن، بعد اون را پیدا میکنه میره پیششون، بعد انگار عاشق پسر خاله یا پسر عمش میشه

fa3399

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #2,378
سلام
دنبال رمانی میگردم که مرده با دختره ازدواج میکنه چون صدای دختره مثل عشق سابق مرد بوده

nazanin delvin

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
  • #2,379
رمان درباره یک دختر دختر چادری در خانواده‌ ای مذهبی هست که عاشق پسرعموش هست. اما پسر عمو به خاطر شرایط زندگیش قصد ازدواج نداره. پسر به خاطر برادرش درسش رو رها کرده و توی مکانیکی کار میکنه همچنین گاهی به مرده ‌شور هم کمک میکنه...
سلام اسم اون رمان که دوتا پلیسن هردو سرهنگن به یه ماموریت مشترک میرن توی باند قاچاق اعضا و وقتی عاشق هم میشن روز عروسیشون دختره دزدیده میشه

nazanin delvin

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
  • #2,380
لطفا کسی اسم این رمان میدونه بگه