متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

fatemeAlijani

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
17
پسندها
31
امتیازها
40
سلام من دنبال یه رمان میگردم ممنون میشم اگه اسمش رو بگید داستان یه دختری بود که پدربزرگش ادم پولدار و مغروریه وبرای خانوادش تصمیم میگره و پدرو مادر این دختر رو مجبور میکنه که طلاق بگیرن بعدش پدرش میمیره و دختره با مادرش زندگی میکنه خانواده ی پدری دختره باهاش خوب نیستند و دختره فکرمیکنه ازش متنفرن ولی اینطور نیست ولی دختره یه دختر عمه داره که از این دختر متنفره دختره قبلا بایه پسری نامزد بوده پدربزرگش مجبورش میکن ازش جداشه و بعدش میره با خترعمه همین دختر ازدواج میکنه برای همین دختره از پدربزرگش عصبانیه ولی در اصل پسره ادم تنوع‌طلبیه و پدربزرگش چون این دختر رو خیلی دوست داشته نخواسته اسیب ببینه دخترعمش دوتا برادر داره که یکیشون عاشق این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

تنهاااااام

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
سلام دوستان ی رمان بود دوتا خواهر دوقلو بودند که یکی شون شروشیطون بود اون یکی مظلوم و ساکت خواهر شیطونه میره بانامزدخواهر مظلومه ازدواج میکنه و از اون طرف کسی که میخواسته با اون خواهر شیطونه ازدواج کنه اون یکی خواهره رو مجبور میکنه ک به خلطر حفظ ابروش با اون ازدواج کنه. کسی میدونه اسمش چی بود

amirynagin

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
سلام دوستان دنبال رمانی میگردم که اسم دختره ترانه است پدربزرگش طردش کرده پدر و مادرش هم فکر کنم مردن دختره ازدواج کرده اما بعد طلاق میگیره و میره ترکیه و تو یه شرکت سرمایه گذاری میکنه پدربزرگش مریض میشه و خبرش میکنن و بهش سهم ارث و میراثش رو بهش میدن و در اخر با شوهر سابقش هم اشتی میکنه
ممنون میشم اگه میدونین بگین

تینامعتمدیان

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
7
امتیازها
0
سلام دوستان
دنبال رمان اجتماعی پلیسی میگردم که دختره رو شب توی پارتی میگیرن باباش و داداشش پلیس بودن همونجا داداشش میبینتش بعد یه سرگرد هم هست که دوست داداششه ، با اون وارد عملیات میشه ، عاشقش میشه و توی عملیات پسره تیر میخوره که میزنه روی قلبش فکر کنم و پسره برمیگرده ، از طرفی چون همیشه حرف پدرش بوده نمیتونه با اون سرگرده ازدواج کمه با یکی از سروان ها که انتخاب پدرشه ازدواج میکنه و بچه دار نمیشن ، مامان پسره باعث طلاقشون میشه و این دختره با داداشش میره شهر همون سرگرده و اونجا دوباره رابطه عاشقشیشون شروع میشه و در نهایت باهم ازدواج میکنن و سه قلو حامله میشه دختره

ممنون میشم اسم رمان رو بگید لطفا

تنهاااااام

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
سلام همگی، چند سال پیش یه رمان خوندم مطمئن نیستم ولی فکر کنم دو جلدی بود... دختره و پسره باهم ازدواج میکنن بعد پسره تصادف میکنه و همه فکر میکنن مرده ولی بعد از چند وقت دختره از عروسی یکی از دوستاش برمیگشته که به طور اتفاقی شوهرش رو میبینه و میفهمه شوهرش نمرده بوده... پسره حافظه ش رو از دست داده بوده و دختره رو یادش نمیاد... یه زن و مرد پسره رو نجات داده بودن و پیش خودشون نگه داشته بودن...بعدش دیگه با کمک دختره خوب میشه... فکر میکنم این اتفاقات واسه جلد دو بود.. البته اگه همونطور که فکر میکنم رمان دو جلدی بوده باشه... ممنون میشم اگه کسی اسمش رو میدونه بهم بگه..
گناهکار جلد دومش رو چک کنید لطفا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

Shide

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
65
پسندها
108
امتیازها
523
مدال‌ها
3
سلام دوستان ی رمان بود دوتا خواهر دوقلو بودند که یکی شون شروشیطون بود اون یکی مظلوم و ساکت خواهر شیطونه میره بانامزدخواهر مظلومه ازدواج میکنه و از اون طرف کسی که میخواسته با اون خواهر شیطونه ازدواج کنه اون یکی خواهره رو مجبور میکنه ک به خلطر حفظ ابروش با اون ازدواج کنه. کسی میدونه اسمش چی بود
رمان دلم آغوشتو میخواد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

Shide

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
65
پسندها
108
امتیازها
523
مدال‌ها
3
سلام دوستان دنبال رمانی میگردم که اسم دختره ترانه است پدربزرگش طردش کرده پدر و مادرش هم فکر کنم مردن دختره ازدواج کرده اما بعد طلاق میگیره و میره ترکیه و تو یه شرکت سرمایه گذاری میکنه پدربزرگش مریض میشه و خبرش میکنن و بهش سهم ارث و میراثش رو بهش میدن و در اخر با شوهر سابقش هم اشتی میکنه
ممنون میشم اگه میدونین بگین
رمان بغض ترانه ام مشو

Sanieh

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
26
پسندها
53
امتیازها
90
سلام. رمانی بود که دختره رو میخواستن زنده به گور کنن تو بچگیش که عمه اش از شهر میاد و نجاتش میده بعد که دختره بزرگ میشه، برادرش قتل میکنه و این دختره رو به عنوان خون بس میدن؟ دختره مهندس بود.
کسی اسمش رو نمیدونه؟