غذای ملل مرغ دودی زغالی تند

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 123
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,240
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
طرز تهیه مرغ دودی




مرغ دودی یکی از روش های تهیه مرغ می باشد ولی با عطر و بو زغال که به راحتی می توانید در منزل به روی گاز این مرغ دودی را تهیه کنید بهتر است کمی اسانس دودی نیز تهیه کنید و یا از طعم دهنده دودی استفاده کنید تا طعم مرغ شما درجه یک شود اگر شما وقت کافی برای بیرون رفتن و طبیعت ندارید می توانید خیلی راحت بدون هیچ کثیف کاری این مرغ را در منزل تهیه کنید. رسپی های مختلفی در تهیه مرغ دودی وجود دارد ما سعی کردیم بهترین رسپی را برای شما جمع آوری کنید تا با خیال راحت این غذا را تهیه کنید.


مواد لازم برای تهیه مرغ دودی در منزل با زغال​

  • ران مرغ ۱ کیلوگرم
  • گل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,240
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2

مرحله دوم: مزه دار کردن مرغ​

مرغ ها را پاک کنید و بشورید و با چاقو روی آنها خط های عمیق ایجاد کنید تا سس به خورد مرغ برود سپس مرغ و سس را با هم داخل کاسه بریزید و خوب ماساژ دهید و در ظرف را بگذارید و برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه ها به خورد مرغ برود.


مرحله سوم: دودی کردن مرغ​

بهتر است برای تهیه این مرغ از زغال آماده آغشته به الکل که به راحتی آتیش می گیرد. مرغ ها مزه دار شده داخل یک ظرف بگذارید و وسط آن یک کاسه استیل قرار دهید و زغال های روشن را داخل کاسه استیل قرار دهید و در ظرف را بگذارید به مدت ۶۰ دقیقه صبر کنید تا بوی دود به خورد مرغ ها برود سپس زغال را خاموش کنید و مرغ ها را از ظرف خارج کنید.


مرحله چهارم: پخت مرغ دودی...​

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

عقب
بالا