غذای سنتی آجیل پلو

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 122
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,240
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
طرز تهیه آجیل پلو




آجیل پلو یکی از انواع پلوها می باشد که در آذربایجان بیشتر تهیه می شود و همان طور که از نامش پیداست از انواع مغزها دلخواه تهیه می شود این غذا بسیار پر انرژی بوده و می توانید برای مهمانی و مجالس خود این پلو را تهیه کنید و به دلخواه تزئین کنید. آجیل پلو بیشتر با مرغ حلزونی یا خرده شده مکعبی تهیه می شود ولی شما می توانید به دلخواه از گوشت نیز در تهیه این غذا استفاده کنید. بهتر است برای تنوع در روتین غذایی خود این پلو خوشمزه و مقوی را داخل لیست خود قرار دهید تا از مزه خوب و دلچسب آن لذت ببرید.

مواد لازم برای آجیل پلو با مرغ​

  • سینه مرغ ۱ عدد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,240
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2

طرز تهیه آجیل پلو مجلسی​

مرحله اول: آماده سازی​

ابتدا خلال پسته و بادام را در مخلوط آب و گلاب ریخته و بگذارید تا خیس بخورد. زرشک را نیز خیس کنید. هویج را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید. خلال پرتقال را در کمی آب خیس کنید سپس چندین بار بجوشانید و آبکش کنید تا تلخی آن گرفته شود. برنج را با کمی نمک خیس کنید. گردو را خرد کنید تا به قطعات کوچک تر تبدیل شود. زعفران را نیز دم کنید. بادام هندی را به مدت نیم ساعت داخل آب جوش خیس کنید.


مرحله دوم: آماده سازی و پخت مرغ​

سینه مرغ را به صورت مکعبی برش بزنید سپس داخل یک کاسه ریخته و ادویه ها و نمک و پیاز خلالی شده و سیر پوره شده و کمی زعفران و آبلیمو بریزید و خوب مخلوط کنید سپس داخل یخچال...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,240
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3

مرحله سوم: تفت دادن آجیل ها​

هویج را به مدت نیم ساعت بگذارید تا بجوش سپس آبکش کنید و با داخل تابه با کمی شکر و زعفران خوب تفت دهید و در انتها به دلخواه کمی آبلیمو روی هویج ها ریخته تا خوش رنگ شود. خلال بادام و پسته را جداگانه با کره تفت دهید تا کمی طلایی شود. خلال پرتقال و بادام هندی را نیز جداگانه تفت دهید. زرشک را با کمی شکر تفت دهید تا پف کند سپس خلال پرتقال را بعد از گرفتن تلخی آن نیز تفت دهید. کشمش و گردو را نیز کمی تفت دهید.


مرحله چهارم: تهیه آجیل پلو​

برنج را روی حرارت بگذارید تا بجوشد در حین جوشیدن کف روی آن را بگیرید سپس آبکش کنید و برای ۴۵ دقیقه دم بگذارید در انتهای روی برنج کره و زعفران بریزید سپس داخل سینی ریخته و تمام آجیل ها تفت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

عقب
بالا