- تاریخ ثبتنام
- 12/6/18
- ارسالیها
- 130
- پسندها
- 3,668
- امتیازها
- 19,173
- مدالها
- 4
سطح
10
هیچی ول کن :/چشه مگه
هیچی ول کن :/چشه مگه
منکه کاری ندارم اینجا دست به کمربند نشستمهیچی ول کن :/
خخخ بدبخت زنت بیچاره کجاست که بگم زنش نشیامنکه کاری ندارم اینجا دست به کمربند نشستم
چشمم روشنمرد باید همیشه دستش به کمر بندش باشه و اماده تا یه چیزی شد فوری عین قرقی سیاه وکبود کنه
اقا نمیشه که اینجوری نامردی شاید اشتبا برداشت کنه بد زنه رو بخاطر هیچی کبودکنه اصلا اگه مرده به زنه اعتمادداشت که نیازی به کمر بند نیست بایدوقتی میبینه کسی مزاحم عشقش میشه اونطرفوبزنه نه زنرومرد باید همیشه دستش به کمر بندش باشه و اماده تا یه چیزی شد فوری عین قرقی سیاه وکبود کنه
من کی گفتم زنه رو بزنه مردی که دست رو زن بلند کنه مرد نیست نامرده حتی اگه مشکل از زن باشه بازم زدن نامردیه وکاری رو درست نمیکنهاقا نمیشه که اینجوری نامردی شاید اشتبا برداشت کنه بد زنه رو بخاطر هیچی کبودکنه اصلا اگه مرده به زنه اعتمادداشت که نیازی به کمر بند نیست بایدوقتی میبینه کسی مزاحم عشقش میشه اونطرفوبزنه نه زنرو
خخخ حالامن کی گفتم زنه رو بزنه مردی که دست رو زن بلند کنه مرد نیست نامرده حتی اگه مشکل از زن باشه بازم زدن نامردیه وکاری رو درست نمیکنه
خب وقتی یکی مزاحم مامان بچه ها میشه باید دست به کمربند باشه تا وقتی داری مثل قرقی حمله میکنی باز نشه شلورار بیفته عین ماست پهن بشی روزمینخخخ حالا
ولی منظورت از دستش به کمربندش باشه چیه؟؟
اهااااخب وقتی یکی مزاحم مامان بچه ها میشه باید دست به کمربند باشه تا وقتی داری مثل قرقی حمله میکنی باز نشه شلورار بیفته عین ماست پهن بشی روزمین