Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 19/12/21 #11 Nazanin_N گفت دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود کلیک کنید تا باز شود... دلم سیر شد زین سرای سپنج خدایا مرا زود برهان ز رنج امضا : Samira-M
Nazanin_N گفت دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود کلیک کنید تا باز شود... دلم سیر شد زین سرای سپنج خدایا مرا زود برهان ز رنج
Nazanin_N رفیق جدید انجمن سطح 6 ارسالیها 73 پسندها 581 امتیازها 3,013 مدالها 7 19/12/21 #12 Samira-M گفت دلم سیر شد زین سرای سپنج خدایا مرا زود برهان ز رنج کلیک کنید تا باز شود... جهان سر به سر حکمت و عبرت است چرا بهره ی ما همه غفلت است امضا : Nazanin_N
Samira-M گفت دلم سیر شد زین سرای سپنج خدایا مرا زود برهان ز رنج کلیک کنید تا باز شود... جهان سر به سر حکمت و عبرت است چرا بهره ی ما همه غفلت است
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 19/12/21 #13 Nazanin_N گفت جهان سر به سر حکمت و عبرت است چرا بهره ی ما همه غفلت است کلیک کنید تا باز شود... تو گر دادگر باشی و پاک دین ز هر کس نیابی بجز آفرین امضا : Samira-M
Nazanin_N گفت جهان سر به سر حکمت و عبرت است چرا بهره ی ما همه غفلت است کلیک کنید تا باز شود... تو گر دادگر باشی و پاک دین ز هر کس نیابی بجز آفرین
-PANAHツ رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 37 پسندها 123 امتیازها 548 مدالها 1 19/12/21 #14 Samira-M گفت تو گر دادگر باشی و پاک دین ز هر کس نیابی بجز آفرین کلیک کنید تا باز شود... ندانی که ایران نشست منست جهان سر به سر زیر دست منست هنر نزد ایرانیان است و بس ندادند شیر ژیان را بکس امضا : -PANAHツ
Samira-M گفت تو گر دادگر باشی و پاک دین ز هر کس نیابی بجز آفرین کلیک کنید تا باز شود... ندانی که ایران نشست منست جهان سر به سر زیر دست منست هنر نزد ایرانیان است و بس ندادند شیر ژیان را بکس
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 19/12/21 #15 -PANAHツ گفت ندانی که ایران نشست منست جهان سر به سر زیر دست منست هنر نزد ایرانیان است و بس ندادند شیر ژیان را بکس کلیک کنید تا باز شود... سه پاس تو چشم است وگوش و زبان کزین سه رسد نیک و بد بی گمان خرد را و جان را که یارد ستود و گر من ستایم که یارد شنود امضا : Samira-M
-PANAHツ گفت ندانی که ایران نشست منست جهان سر به سر زیر دست منست هنر نزد ایرانیان است و بس ندادند شیر ژیان را بکس کلیک کنید تا باز شود... سه پاس تو چشم است وگوش و زبان کزین سه رسد نیک و بد بی گمان خرد را و جان را که یارد ستود و گر من ستایم که یارد شنود
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 20/12/21 #16 Samira-M گفت سه پاس تو چشم است وگوش و زبان کزین سه رسد نیک و بد بی گمان خرد را و جان را که یارد ستود و گر من ستایم که یارد شنود کلیک کنید تا باز شود... دریغ است ایـران که ویـران شود کنام پلنگان و شیران شـود چـو ایـران نباشد تن من مـباد در این بوم و بر زنده یک تن مباد امضا : m.sina
Samira-M گفت سه پاس تو چشم است وگوش و زبان کزین سه رسد نیک و بد بی گمان خرد را و جان را که یارد ستود و گر من ستایم که یارد شنود کلیک کنید تا باز شود... دریغ است ایـران که ویـران شود کنام پلنگان و شیران شـود چـو ایـران نباشد تن من مـباد در این بوم و بر زنده یک تن مباد
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 20/12/21 #17 m.sina گفت دریغ است ایـران که ویـران شود کنام پلنگان و شیران شـود چـو ایـران نباشد تن من مـباد در این بوم و بر زنده یک تن مباد کلیک کنید تا باز شود... دلت گر به راه خطا مایلست ترا دشمن اندر جهان خود دلست نباشد جز از بی پدر دشمنش که یزدان به آتش بسوزد تنش امضا : Samira-M
m.sina گفت دریغ است ایـران که ویـران شود کنام پلنگان و شیران شـود چـو ایـران نباشد تن من مـباد در این بوم و بر زنده یک تن مباد کلیک کنید تا باز شود... دلت گر به راه خطا مایلست ترا دشمن اندر جهان خود دلست نباشد جز از بی پدر دشمنش که یزدان به آتش بسوزد تنش
-PANAHツ رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 37 پسندها 123 امتیازها 548 مدالها 1 21/12/21 #18 Samira-M گفت دلت گر به راه خطا مایلست ترا دشمن اندر جهان خود دلست نباشد جز از بی پدر دشمنش که یزدان به آتش بسوزد تنش کلیک کنید تا باز شود... شکبیائی از ما نشاید ستد نه کس را ز دانش رسد نیز بد امضا : -PANAHツ
Samira-M گفت دلت گر به راه خطا مایلست ترا دشمن اندر جهان خود دلست نباشد جز از بی پدر دشمنش که یزدان به آتش بسوزد تنش کلیک کنید تا باز شود... شکبیائی از ما نشاید ستد نه کس را ز دانش رسد نیز بد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 25/12/21 #19 -PANAHツ گفت شکبیائی از ما نشاید ستد نه کس را ز دانش رسد نیز بد کلیک کنید تا باز شود... دگرگونه آرایشی کرد ماه بسیچ گذر کرد بر پیشگاه شده تیره اندر سرای درنگ میان کرده باریک و دل کرده تنگ امضا : m.sina
-PANAHツ گفت شکبیائی از ما نشاید ستد نه کس را ز دانش رسد نیز بد کلیک کنید تا باز شود... دگرگونه آرایشی کرد ماه بسیچ گذر کرد بر پیشگاه شده تیره اندر سرای درنگ میان کرده باریک و دل کرده تنگ
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 6/6/22 #20 m.sina گفت دگرگونه آرایشی کرد ماه بسیچ گذر کرد بر پیشگاه شده تیره اندر سرای درنگ میان کرده باریک و دل کرده تنگ کلیک کنید تا باز شود... گهرها یک اندر دگر ساخته ز هرگونه گردن برافراخته پدید آمد این گنبد تیزرو شگفتی نمایندهٔ نوبه نو امضا : Samira-M
m.sina گفت دگرگونه آرایشی کرد ماه بسیچ گذر کرد بر پیشگاه شده تیره اندر سرای درنگ میان کرده باریک و دل کرده تنگ کلیک کنید تا باز شود... گهرها یک اندر دگر ساخته ز هرگونه گردن برافراخته پدید آمد این گنبد تیزرو شگفتی نمایندهٔ نوبه نو