فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 15/8/22 #31 فلورا. گفت همه شهر ايران سراي من است که نيک و بدش از براي من است کلیک کنید تا باز شود... توانا بود هر که دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود امضا : فاطمه مقدم
فلورا. گفت همه شهر ايران سراي من است که نيک و بدش از براي من است کلیک کنید تا باز شود... توانا بود هر که دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 15/8/22 #32 فاطمه مقدم گفت توانا بود هر که دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود کلیک کنید تا باز شود... دگر آن که دارد ز یزدان سپاس بود دانشی مرد نیکی شناس! امضا : فلورا.
فاطمه مقدم گفت توانا بود هر که دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود کلیک کنید تا باز شود... دگر آن که دارد ز یزدان سپاس بود دانشی مرد نیکی شناس!
فاطمه مقدم رو به پیشرفت سطح 10 ارسالیها 182 پسندها 1,151 امتیازها 6,963 مدالها 11 16/8/22 #33 فلورا. گفت دگر آن که دارد ز یزدان سپاس بود دانشی مرد نیکی شناس! کلیک کنید تا باز شود... سر راستی دانش ایزیدیست چو دانستیش زو نترسی ؛ بدیست امضا : فاطمه مقدم
فلورا. گفت دگر آن که دارد ز یزدان سپاس بود دانشی مرد نیکی شناس! کلیک کنید تا باز شود... سر راستی دانش ایزیدیست چو دانستیش زو نترسی ؛ بدیست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 16/8/22 #34 تنـــت بــه نــاز طبـــیـبان نیازمـند مباد وجــود نـازکــت آزرده گـزنـد مباد آخرین ویرایش 29/8/22 امضا : فلورا.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/9/22 #35 فلورا. گفت تنـــت بــه نــاز طبـــیـبان نیازمـند مباد وجــود نـازکــت آزرده گـزنـد مباد کلیک کنید تا باز شود... دریغ است ایـران که ویـران شود کنام پلنگان و شیران شـود چـو ایـران نباشد تن من مـباد در این بوم و بر زنده یک تن مباد امضا : m.sina
فلورا. گفت تنـــت بــه نــاز طبـــیـبان نیازمـند مباد وجــود نـازکــت آزرده گـزنـد مباد کلیک کنید تا باز شود... دریغ است ایـران که ویـران شود کنام پلنگان و شیران شـود چـو ایـران نباشد تن من مـباد در این بوم و بر زنده یک تن مباد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 3/9/22 #36 m.sina گفت دریغ است ایـران که ویـران شود کنام پلنگان و شیران شـود چـو ایـران نباشد تن من مـباد در این بوم و بر زنده یک تن مباد کلیک کنید تا باز شود... دانی که ایران نشست منست جهان سر به سر زیر دست منست هنر نزد ایرانیان است و بــس ندادند شـیر ژیان را بکس امضا : فلورا.
m.sina گفت دریغ است ایـران که ویـران شود کنام پلنگان و شیران شـود چـو ایـران نباشد تن من مـباد در این بوم و بر زنده یک تن مباد کلیک کنید تا باز شود... دانی که ایران نشست منست جهان سر به سر زیر دست منست هنر نزد ایرانیان است و بــس ندادند شـیر ژیان را بکس
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/9/22 #37 فلورا. گفت دانی که ایران نشست منست جهان سر به سر زیر دست منست هنر نزد ایرانیان است و بــس ندادند شـیر ژیان را بکس کلیک کنید تا باز شود... سخنگوی دهقان چه گوید نخست که نام بزرگی به گیتی که جست که بود آن که دیهیم بر سر نهاد ندارد کس آن روزگاران به یاد امضا : m.sina
فلورا. گفت دانی که ایران نشست منست جهان سر به سر زیر دست منست هنر نزد ایرانیان است و بــس ندادند شـیر ژیان را بکس کلیک کنید تا باز شود... سخنگوی دهقان چه گوید نخست که نام بزرگی به گیتی که جست که بود آن که دیهیم بر سر نهاد ندارد کس آن روزگاران به یاد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 9/9/22 #38 m.sina گفت سخنگوی دهقان چه گوید نخست که نام بزرگی به گیتی که جست که بود آن که دیهیم بر سر نهاد ندارد کس آن روزگاران به یاد کلیک کنید تا باز شود... دلش خسته تر زان و تین زارتر سخن هر چه بر بنده دشوار تر که فرمان دهد کردگار جهان گشاده تر آن باشد اندر نهان! امضا : فلورا.
m.sina گفت سخنگوی دهقان چه گوید نخست که نام بزرگی به گیتی که جست که بود آن که دیهیم بر سر نهاد ندارد کس آن روزگاران به یاد کلیک کنید تا باز شود... دلش خسته تر زان و تین زارتر سخن هر چه بر بنده دشوار تر که فرمان دهد کردگار جهان گشاده تر آن باشد اندر نهان!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/9/22 #39 فلورا. گفت دلش خسته تر زان و تین زارتر سخن هر چه بر بنده دشوار تر که فرمان دهد کردگار جهان گشاده تر آن باشد اندر نهان! کلیک کنید تا باز شود... نشستند سالی چنین سوگوار پیام آمد از داور کردگار درود آوریدش خجسته سروش کز این بیش مخروش و باز آر هوش امضا : m.sina
فلورا. گفت دلش خسته تر زان و تین زارتر سخن هر چه بر بنده دشوار تر که فرمان دهد کردگار جهان گشاده تر آن باشد اندر نهان! کلیک کنید تا باز شود... نشستند سالی چنین سوگوار پیام آمد از داور کردگار درود آوریدش خجسته سروش کز این بیش مخروش و باز آر هوش
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 9/9/22 #40 m.sina گفت نشستند سالی چنین سوگوار پیام آمد از داور کردگار درود آوریدش خجسته سروش کز این بیش مخروش و باز آر هوش کلیک کنید تا باز شود... شناسنده آشکار و نهان ازو بر روان محمد درود بیارانش بر هریکی برفزود سر انجمن بد ز یاران علی امضا : فلورا.
m.sina گفت نشستند سالی چنین سوگوار پیام آمد از داور کردگار درود آوریدش خجسته سروش کز این بیش مخروش و باز آر هوش کلیک کنید تا باز شود... شناسنده آشکار و نهان ازو بر روان محمد درود بیارانش بر هریکی برفزود سر انجمن بد ز یاران علی