ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 2/9/23 #61 m.sina گفت یکی داستانی بیرای نغز سخن چون برابر شود با خرد روان سراینده رامش برد کسی را که اندیشه ناخوش بود کلیک کنید تا باز شود... دگر آن که دارد ز یزدان سپاس بود دانشی مرد نیکی شناس امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت یکی داستانی بیرای نغز سخن چون برابر شود با خرد روان سراینده رامش برد کسی را که اندیشه ناخوش بود کلیک کنید تا باز شود... دگر آن که دارد ز یزدان سپاس بود دانشی مرد نیکی شناس
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/9/23 #62 ملکه جهنمی❄ گفت دگر آن که دارد ز یزدان سپاس بود دانشی مرد نیکی شناس کلیک کنید تا باز شود... سخن ماند از ما همی یادگار تو با گنج دانش برابر مدار امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت دگر آن که دارد ز یزدان سپاس بود دانشی مرد نیکی شناس کلیک کنید تا باز شود... سخن ماند از ما همی یادگار تو با گنج دانش برابر مدار
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 7/9/23 #63 m.sina گفت سخن ماند از ما همی یادگار تو با گنج دانش برابر مدار کلیک کنید تا باز شود... روانش خرد بود تن جان پاک تو گفتی که بهره ندارد ز خاک امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت سخن ماند از ما همی یادگار تو با گنج دانش برابر مدار کلیک کنید تا باز شود... روانش خرد بود تن جان پاک تو گفتی که بهره ندارد ز خاک
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 25/10/23 #64 که من شهر علمم علیم در ست درست این سخن قول پیغمبرست گواهی دهم کاین سخنها ز اوست تو گویی دو گوشم پرآواز اوست امضا : فلورا.
که من شهر علمم علیم در ست درست این سخن قول پیغمبرست گواهی دهم کاین سخنها ز اوست تو گویی دو گوشم پرآواز اوست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 11/11/23 #65 فلورا. گفت که من شهر علمم علیم در ست درست این سخن قول پیغمبرست گواهی دهم کاین سخنها ز اوست تو گویی دو گوشم پرآواز اوست کلیک کنید تا باز شود... تویی خویشتن را به بازی مدار شنیدم ز دانا دگرگونه زین چه دانیم راز جهان آفرین نگه کن سرانجام خود را ببین امضا : m.sina
فلورا. گفت که من شهر علمم علیم در ست درست این سخن قول پیغمبرست گواهی دهم کاین سخنها ز اوست تو گویی دو گوشم پرآواز اوست کلیک کنید تا باز شود... تویی خویشتن را به بازی مدار شنیدم ز دانا دگرگونه زین چه دانیم راز جهان آفرین نگه کن سرانجام خود را ببین
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 21/11/23 #66 نگر تا چه کاری، همان بدروی سخن هرچه گویی همان بشنوی تو تا زنده اي سوی نیکی گرای مگر کام یابی به دیگر سرای امضا : فلورا.
نگر تا چه کاری، همان بدروی سخن هرچه گویی همان بشنوی تو تا زنده اي سوی نیکی گرای مگر کام یابی به دیگر سرای
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/7/24 #67 فلورا. گفت نگر تا چه کاری، همان بدروی سخن هرچه گویی همان بشنوی تو تا زنده اي سوی نیکی گرای مگر کام یابی به دیگر سرای کلیک کنید تا باز شود... یکی نامه فرمود پس شهریار نوشتن بر رستم نامدار نخست آفرین کرد بر کردگار جهاندار و پروردهٔ روزگار امضا : m.sina
فلورا. گفت نگر تا چه کاری، همان بدروی سخن هرچه گویی همان بشنوی تو تا زنده اي سوی نیکی گرای مگر کام یابی به دیگر سرای کلیک کنید تا باز شود... یکی نامه فرمود پس شهریار نوشتن بر رستم نامدار نخست آفرین کرد بر کردگار جهاندار و پروردهٔ روزگار