Nazanin_N رفیق جدید انجمن سطح 6 ارسالیها 73 پسندها 581 امتیازها 3,013 مدالها 7 21/2/22 #21 ᴀɴᴏɴʏᴍᴏᴜꜱ ɢɪʀʟ گفت دور از تو گل و لاله و سرو و سمنم نیست ای باغ گل و لاله و سرو و سمن من کلیک کنید تا باز شود... نازت بکشم ای مایه ناز بارت ببرم ای دلبر من امضا : Nazanin_N
ᴀɴᴏɴʏᴍᴏᴜꜱ ɢɪʀʟ گفت دور از تو گل و لاله و سرو و سمنم نیست ای باغ گل و لاله و سرو و سمن من کلیک کنید تا باز شود... نازت بکشم ای مایه ناز بارت ببرم ای دلبر من
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/3/22 #22 Nazanin_N گفت نازت بکشم ای مایه ناز بارت ببرم ای دلبر من کلیک کنید تا باز شود... نه دین داری نه آیین داری ای چرخ وآن باغ که بودست پر از مرغ خوشالحان امروز چرا گشت نشیمنگه زاغان افسوس زمانی که چنان بود و چنین شد امضا : m.sina
Nazanin_N گفت نازت بکشم ای مایه ناز بارت ببرم ای دلبر من کلیک کنید تا باز شود... نه دین داری نه آیین داری ای چرخ وآن باغ که بودست پر از مرغ خوشالحان امروز چرا گشت نشیمنگه زاغان افسوس زمانی که چنان بود و چنین شد
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 3/6/22 #23 m.sina گفت نه دین داری نه آیین داری ای چرخ وآن باغ که بودست پر از مرغ خوشالحان امروز چرا گشت نشیمنگه زاغان افسوس زمانی که چنان بود و چنین شد کلیک کنید تا باز شود... در غمش هر شب به گردون پیک آهم می رسد صبرکن، ای دل! شبی آخر به ما هم می رسد شام تاریک غمش را گر سحر کردم چه سود؟ کز پس آن نوبت روز سیاهم می رسد امضا : Samira-M
m.sina گفت نه دین داری نه آیین داری ای چرخ وآن باغ که بودست پر از مرغ خوشالحان امروز چرا گشت نشیمنگه زاغان افسوس زمانی که چنان بود و چنین شد کلیک کنید تا باز شود... در غمش هر شب به گردون پیک آهم می رسد صبرکن، ای دل! شبی آخر به ما هم می رسد شام تاریک غمش را گر سحر کردم چه سود؟ کز پس آن نوبت روز سیاهم می رسد
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 4/6/22 #24 Samira-M گفت در غمش هر شب به گردون پیک آهم می رسد صبرکن، ای دل! شبی آخر به ما هم می رسد شام تاریک غمش را گر سحر کردم چه سود؟ کز پس آن نوبت روز سیاهم می رسد کلیک کنید تا باز شود... دل ز باغ سخنت ورد کرامت بوید پیرو مسلک تو راه سلامت پوید دولت نام توحاشا که تمامت جوید کآب گفتار تو دامان قیامت شوید امضا : بَهآرنارنج
Samira-M گفت در غمش هر شب به گردون پیک آهم می رسد صبرکن، ای دل! شبی آخر به ما هم می رسد شام تاریک غمش را گر سحر کردم چه سود؟ کز پس آن نوبت روز سیاهم می رسد کلیک کنید تا باز شود... دل ز باغ سخنت ورد کرامت بوید پیرو مسلک تو راه سلامت پوید دولت نام توحاشا که تمامت جوید کآب گفتار تو دامان قیامت شوید
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/6/22 #25 ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت دل ز باغ سخنت ورد کرامت بوید پیرو مسلک تو راه سلامت پوید دولت نام توحاشا که تمامت جوید کآب گفتار تو دامان قیامت شوید کلیک کنید تا باز شود... در مسیل مسکنت خفتیم و چندی برگذشت سر ز جا برداشتیم اکنون کهآب از سرگذشت تیغ بر سر خورده فرهادا برآور سر ز خواب کافتاب از تیغ کوه بیستون اندرگذشت امضا : m.sina
ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت دل ز باغ سخنت ورد کرامت بوید پیرو مسلک تو راه سلامت پوید دولت نام توحاشا که تمامت جوید کآب گفتار تو دامان قیامت شوید کلیک کنید تا باز شود... در مسیل مسکنت خفتیم و چندی برگذشت سر ز جا برداشتیم اکنون کهآب از سرگذشت تیغ بر سر خورده فرهادا برآور سر ز خواب کافتاب از تیغ کوه بیستون اندرگذشت
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 4/6/22 #26 m.sina گفت در مسیل مسکنت خفتیم و چندی برگذشت سر ز جا برداشتیم اکنون کهآب از سرگذشت تیغ بر سر خورده فرهادا برآور سر ز خواب کافتاب از تیغ کوه بیستون اندرگذشت کلیک کنید تا باز شود... تا جهانی در خور شرح غمت پیدا کنیم خویش را زین عالم فانی به در خواهیم کرد تا که ننشیند به دامانت غبار از خاک ما روی گیتی را ز آب دیده تر خواهیم کرد امضا : Samira-M
m.sina گفت در مسیل مسکنت خفتیم و چندی برگذشت سر ز جا برداشتیم اکنون کهآب از سرگذشت تیغ بر سر خورده فرهادا برآور سر ز خواب کافتاب از تیغ کوه بیستون اندرگذشت کلیک کنید تا باز شود... تا جهانی در خور شرح غمت پیدا کنیم خویش را زین عالم فانی به در خواهیم کرد تا که ننشیند به دامانت غبار از خاک ما روی گیتی را ز آب دیده تر خواهیم کرد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/6/22 #27 Samira-M گفت تا جهانی در خور شرح غمت پیدا کنیم خویش را زین عالم فانی به در خواهیم کرد تا که ننشیند به دامانت غبار از خاک ما روی گیتی را ز آب دیده تر خواهیم کرد کلیک کنید تا باز شود... دل سوی مهر می کشد و مهر سوی دل جایی که مهر نیست مکن جستجوی دل دل گوشتپارهای که بجنبد به سینه نیست منگر چنین ز چشم حقارت به سوی دل امضا : m.sina
Samira-M گفت تا جهانی در خور شرح غمت پیدا کنیم خویش را زین عالم فانی به در خواهیم کرد تا که ننشیند به دامانت غبار از خاک ما روی گیتی را ز آب دیده تر خواهیم کرد کلیک کنید تا باز شود... دل سوی مهر می کشد و مهر سوی دل جایی که مهر نیست مکن جستجوی دل دل گوشتپارهای که بجنبد به سینه نیست منگر چنین ز چشم حقارت به سوی دل
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 4/6/22 #28 m.sina گفت دل سوی مهر می کشد و مهر سوی دل جایی که مهر نیست مکن جستجوی دل دل گوشتپارهای که بجنبد به سینه نیست منگر چنین ز چشم حقارت به سوی دل کلیک کنید تا باز شود... لطف گفتار تو شد دام ره مرغ هوس به هوس بال زد و گشت گرفتار قفس پایبند تو ندارد سر دمسازی کس موسی اینجا بنهد رخت به امید قبس امضا : Samira-M
m.sina گفت دل سوی مهر می کشد و مهر سوی دل جایی که مهر نیست مکن جستجوی دل دل گوشتپارهای که بجنبد به سینه نیست منگر چنین ز چشم حقارت به سوی دل کلیک کنید تا باز شود... لطف گفتار تو شد دام ره مرغ هوس به هوس بال زد و گشت گرفتار قفس پایبند تو ندارد سر دمسازی کس موسی اینجا بنهد رخت به امید قبس
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/6/22 #29 Samira-M گفت لطف گفتار تو شد دام ره مرغ هوس به هوس بال زد و گشت گرفتار قفس پایبند تو ندارد سر دمسازی کس موسی اینجا بنهد رخت به امید قبس کلیک کنید تا باز شود... سر آزاده ما منت افسر نکشد تن وارسته ما حسرت زیور نکشد ما فقیران تهیدست ز خود بیخبریم جز سوی حق دل ما جانب دیگر نکشد امضا : m.sina
Samira-M گفت لطف گفتار تو شد دام ره مرغ هوس به هوس بال زد و گشت گرفتار قفس پایبند تو ندارد سر دمسازی کس موسی اینجا بنهد رخت به امید قبس کلیک کنید تا باز شود... سر آزاده ما منت افسر نکشد تن وارسته ما حسرت زیور نکشد ما فقیران تهیدست ز خود بیخبریم جز سوی حق دل ما جانب دیگر نکشد
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 6/6/22 #30 m.sina گفت سر آزاده ما منت افسر نکشد تن وارسته ما حسرت زیور نکشد ما فقیران تهیدست ز خود بیخبریم جز سوی حق دل ما جانب دیگر نکشد کلیک کنید تا باز شود... در غمش هر شب به گردون پیک آهم می رسد صبرکن، ای دل! شبی آخر به ما هم می رسد شام تاریک غمش را گر سحر کردم چه سود؟ کز پس آن نوبت روز سیاهم می رسد امضا : Samira-M
m.sina گفت سر آزاده ما منت افسر نکشد تن وارسته ما حسرت زیور نکشد ما فقیران تهیدست ز خود بیخبریم جز سوی حق دل ما جانب دیگر نکشد کلیک کنید تا باز شود... در غمش هر شب به گردون پیک آهم می رسد صبرکن، ای دل! شبی آخر به ما هم می رسد شام تاریک غمش را گر سحر کردم چه سود؟ کز پس آن نوبت روز سیاهم می رسد