D.S رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 197 پسندها 1,220 امتیازها 8,133 مدالها 10 16/8/22 #41 فلورا. گفت نثر هر چند به تنهایی خود هست نکو لیک با نظم چو پیوست نکوتر باشد! کلیک کنید تا باز شود... دلت را ز نیکو سخن ده فروغ میالای هرگز دهان از دروغ امضا : D.S
فلورا. گفت نثر هر چند به تنهایی خود هست نکو لیک با نظم چو پیوست نکوتر باشد! کلیک کنید تا باز شود... دلت را ز نیکو سخن ده فروغ میالای هرگز دهان از دروغ
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 16/8/22 #42 •dina° گفت دلت را ز نیکو سخن ده فروغ میالای هرگز دهان از دروغ کلیک کنید تا باز شود... غم تو، سینه من پرشرر شد غم تو سینه من پرشرر، پرشرر، پرشرر شد! امضا : فلورا.
•dina° گفت دلت را ز نیکو سخن ده فروغ میالای هرگز دهان از دروغ کلیک کنید تا باز شود... غم تو، سینه من پرشرر شد غم تو سینه من پرشرر، پرشرر، پرشرر شد!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 30/8/22 #43 فلورا. گفت غم تو، سینه من پرشرر شد غم تو سینه من پرشرر، پرشرر، پرشرر شد! کلیک کنید تا باز شود... داغ است دل لاله و نیلی است بر سرو کز باغ جهان لالهعذاران همه رفتند گر نادره معدوم شود هیچ عجب نیست کزکاخ هنر نادره کاران همه رفتند امضا : m.sina
فلورا. گفت غم تو، سینه من پرشرر شد غم تو سینه من پرشرر، پرشرر، پرشرر شد! کلیک کنید تا باز شود... داغ است دل لاله و نیلی است بر سرو کز باغ جهان لالهعذاران همه رفتند گر نادره معدوم شود هیچ عجب نیست کزکاخ هنر نادره کاران همه رفتند
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 31/8/22 #44 m.sina گفت داغ است دل لاله و نیلی است بر سرو کز باغ جهان لالهعذاران همه رفتند گر نادره معدوم شود هیچ عجب نیست کزکاخ هنر نادره کاران همه رفتند کلیک کنید تا باز شود... در هر مژه من به ره خسرو عشق نیروی هزار تیشه کوهکن است! امضا : فلورا.
m.sina گفت داغ است دل لاله و نیلی است بر سرو کز باغ جهان لالهعذاران همه رفتند گر نادره معدوم شود هیچ عجب نیست کزکاخ هنر نادره کاران همه رفتند کلیک کنید تا باز شود... در هر مژه من به ره خسرو عشق نیروی هزار تیشه کوهکن است!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/22 #45 فلورا. گفت در هر مژه من به ره خسرو عشق نیروی هزار تیشه کوهکن است! کلیک کنید تا باز شود... تا توانی دفع غم از خاطر غمناک کن در جهان گریاندن آسانست اشکی پاک کن گر نسیم فیض خواهی از گلستان وجود یک سحر چون گل به عشق او گریبان چاک کن امضا : m.sina
فلورا. گفت در هر مژه من به ره خسرو عشق نیروی هزار تیشه کوهکن است! کلیک کنید تا باز شود... تا توانی دفع غم از خاطر غمناک کن در جهان گریاندن آسانست اشکی پاک کن گر نسیم فیض خواهی از گلستان وجود یک سحر چون گل به عشق او گریبان چاک کن
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #46 m.sina گفت تا توانی دفع غم از خاطر غمناک کن در جهان گریاندن آسانست اشکی پاک کن گر نسیم فیض خواهی از گلستان وجود یک سحر چون گل به عشق او گریبان چاک کن کلیک کنید تا باز شود... نثر هر چند به تنهایی خود هست نکو لیک با نظم چو پیوست نکوتر باشد! امضا : فلورا.
m.sina گفت تا توانی دفع غم از خاطر غمناک کن در جهان گریاندن آسانست اشکی پاک کن گر نسیم فیض خواهی از گلستان وجود یک سحر چون گل به عشق او گریبان چاک کن کلیک کنید تا باز شود... نثر هر چند به تنهایی خود هست نکو لیک با نظم چو پیوست نکوتر باشد!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/22 #47 فلورا. گفت نثر هر چند به تنهایی خود هست نکو لیک با نظم چو پیوست نکوتر باشد! کلیک کنید تا باز شود... در طواف شمع میگفت این سخن پروانهای سوختم زبن آشنایان ای خوشا بیگانهای بلبل از شوق گل و پروانه از سودای شمع هریکی سوزد به نوعی در غم جانانهای امضا : m.sina
فلورا. گفت نثر هر چند به تنهایی خود هست نکو لیک با نظم چو پیوست نکوتر باشد! کلیک کنید تا باز شود... در طواف شمع میگفت این سخن پروانهای سوختم زبن آشنایان ای خوشا بیگانهای بلبل از شوق گل و پروانه از سودای شمع هریکی سوزد به نوعی در غم جانانهای
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 2/9/22 #48 m.sina گفت در طواف شمع میگفت این سخن پروانهای سوختم زبن آشنایان ای خوشا بیگانهای بلبل از شوق گل و پروانه از سودای شمع هریکی سوزد به نوعی در غم جانانهای کلیک کنید تا باز شود... یا که غبار پات را نور دو دیده میکنم یا به دو دیده مینهم پای تو نور دیده را! امضا : فلورا.
m.sina گفت در طواف شمع میگفت این سخن پروانهای سوختم زبن آشنایان ای خوشا بیگانهای بلبل از شوق گل و پروانه از سودای شمع هریکی سوزد به نوعی در غم جانانهای کلیک کنید تا باز شود... یا که غبار پات را نور دو دیده میکنم یا به دو دیده مینهم پای تو نور دیده را!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/9/22 #49 فلورا. گفت یا که غبار پات را نور دو دیده میکنم یا به دو دیده مینهم پای تو نور دیده را! کلیک کنید تا باز شود... از داغ غمت جانا میسوزم و میسازم چون شمع ز سر تا پا میسوزم و میسازم از زشتی بدخوبان وز جور نکورویان گه زشت وگهی زیبا میسوزم و میسازم امضا : m.sina
فلورا. گفت یا که غبار پات را نور دو دیده میکنم یا به دو دیده مینهم پای تو نور دیده را! کلیک کنید تا باز شود... از داغ غمت جانا میسوزم و میسازم چون شمع ز سر تا پا میسوزم و میسازم از زشتی بدخوبان وز جور نکورویان گه زشت وگهی زیبا میسوزم و میسازم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/9/22 #50 m.sina گفت از داغ غمت جانا میسوزم و میسازم چون شمع ز سر تا پا میسوزم و میسازم از زشتی بدخوبان وز جور نکورویان گه زشت وگهی زیبا میسوزم و میسازم کلیک کنید تا باز شود... معطر بود و خوب و دلپذیری بدو گفتم که مشکی یا عبیری که از بوی دلاویز تو مستم همه گِل های عالم آزمودم ندیدم چون تو و عبرت نمودم پو گِل بشنید این گفت و شنودم!! امضا : فلورا.
m.sina گفت از داغ غمت جانا میسوزم و میسازم چون شمع ز سر تا پا میسوزم و میسازم از زشتی بدخوبان وز جور نکورویان گه زشت وگهی زیبا میسوزم و میسازم کلیک کنید تا باز شود... معطر بود و خوب و دلپذیری بدو گفتم که مشکی یا عبیری که از بوی دلاویز تو مستم همه گِل های عالم آزمودم ندیدم چون تو و عبرت نمودم پو گِل بشنید این گفت و شنودم!!