غذای محلی غذاهای کشور فرانسه

  • نویسنده موضوع SETAYESH.MO
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 134
  • کاربران تگ شده هیچ

SETAYESH.MO

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
11/12/20
ارسالی‌ها
2,227
پسندها
16,611
امتیازها
44,373
مدال‌ها
18
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

۱. سوپ پیاز

سوپ پیاز (Soupe à l'oignon) یک غذای سنتی فرانسوی به‌شمار می‌رود که معمولاً با ورقه‌های نازک نان برشته شده و پنیر آب شده‌ی رویش سرو میشود. منشأ این سوپ به روم باستان باز می‌گردد. این غذا در آن زمان بیشتر غذایی دهقانی بوده است. نسخه‌ی فعلی سوپ پیاز ریشه در قرن ۱۸ میلادی دارد. سوپ پیاز فرانسوی از پیاز و آب گوشت گاو تهیه می‌شود. طعم و مزه‌ی متمایز آن به دلیل پیاز کاراملی‌ای است که در آن استفاده می‌شود. گاهی اوقات در پایان فرآیند پخت کمی بِرَندی به آن اضافه می‌کنند. به‌طور معمول در سوپ پیاز از آب گوشت استفاده می‌شود اما بعضی آشپزها برای غلیظ کردن آن از تخم مرغ یا آرد نیز استفاده می‌کنند.

[IMG alt="سوپ پیاز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
115
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
263
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
128
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
120
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
157
عقب
بالا