غذای محلی غذاهای کشور هند

  • نویسنده موضوع SETAYESH.MO
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 263
  • کاربران تگ شده هیچ

SETAYESH.MO

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
11/12/20
ارسالی‌ها
2,227
پسندها
16,611
امتیازها
44,373
مدال‌ها
18
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

چیکن تندوری | Tandoori Chicken​

یکی دیگر از معروف ترین غذاهای هندی چیکن تندوری است که باز هم با مرغ تهیه می شود و بسیار بسیار خوشمزه و لذیذ است. این غذا متعلق به نواحی شمال هند است و اگر به شهرهای مختلف هند مثل دهلی سفر کنید می توانید این غذا را به اصیل ترین شکل ممکن امتحان کنید. تندور در زبان هندی به معنای تنور است و در روش سنتی این غذا در تنورهای هیزمی پخته می شد. البته امروزه مرغ را بیشتر در فرهای مدرن می پزند، اما هنوز هم اسم چیکن تندوری روی آن مانده است. برای تهیه این مرغ خوشمزه و لذیذ، تکه های مرغ را با ماست و ادویه های هندی مثل ماسالا، فلفل سیاه، پودر فلفل چیلی یا فلفل چیلی کشمیری مزه دار می کنند و بعد آن را در تنور یا فر کباب می کنند تا کاملا برشته شود. اگر می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
115
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
129
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
120
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
135
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
157
عقب
بالا