نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مهم [~اخبار کوتاه اقتصادی~]

  • نویسنده موضوع BARAN_B
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 252
  • بازدیدها 29,130
  • کاربران تگ شده هیچ

Arjmand

خبرنگار
سطح
15
 
ارسالی‌ها
3,604
پسندها
5,021
امتیازها
35,773
مدال‌ها
19
  • #251
قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته با افزایش محدود ۲۰۰ تومانی بازگشایی شد. روز پنجشنبه قیمت تتر در کانال ۸۶ هزار تومانی صعود کرد.
به گزارش تجارت نیوز، قیمت دلار روز پنجشنبه با رشد ۲۰۰ تومانی بازگشایی شد. قیمت دلار در لحظه نگارش این گزارش در نیمه بالایی از میانه کریدور هشتم در حال معامله است.
بازارهای مالی طی هفته اخیر تحت تاثیر اخبار سیاسی در خصوص احتمال مذاکره میان ایران و آمریکا از یک سو و از سوی دیگر اخبار مربوط به احتمال بازگرداندن فشار حداکثری آمریکا به ایران در خصوص فروش نفت افزایشی بود. رشد انتظارات تورمی مردم را به قصد حفظ ارزش دارایی ریالیشان به بازارهای مالی کشاند.
کارشناسان اقتصادی سقف کوتاه‌مدت قیمت دلار را کانال هشتم از کریدور هشتم می‌دانند.

ایسنا
 
امضا : Arjmand

Arjmand

خبرنگار
سطح
15
 
ارسالی‌ها
3,604
پسندها
5,021
امتیازها
35,773
مدال‌ها
19
  • #252
پاناما ادعای کاخ سفید درباره موافقت این کشور با عبور رایگان کشتی‌های آمریکایی از کانال پاناما را تکذیب کرد.
به گزارش مهر به نقل از اکونومیک‌تایمز، پاناما ادعای اخیر کاخ سفید درباره موافقت این کشور با تردد رایگان کشتی‌های آمریکایی از کانال پاناما را رد و اعلام کرد که هیچ تغییری در هزینه‌های ترانزیتی اعمال نشده است.
وزارت خارجه آمریکا پیش‌تر در بیانیه‌ای اعلام کرد که کشتی‌های دولتی این کشور حالا می‌توانند بدون پرداخت هزینه اضافی در کانال پاناما عبور و مرور کنند و در نتیجه سالانه میلیون‌ها دلار برای دولت آمریکا سود به همراه خواهد داشت.
مهر
 
امضا : Arjmand

Arjmand

خبرنگار
سطح
15
 
ارسالی‌ها
3,604
پسندها
5,021
امتیازها
35,773
مدال‌ها
19
  • #253
کرمان موتور با ارسال نامه‌ای به رئیس‌جمهور، خواستار واگذاری سایپا به این شرکت شد.
به گزارش فارس، کرمان موتور با ارسال نامه‌ای به رئیس‌جمهور، آمادگی خود را برای در اختیار گرفتن مدیریت شرکت سایپا اعلام کرد.
بر اساس این نامه، این گروه صنعتی قصد دارد بلوک سهام وساپا و ورنا را از طریق مکانیسم حراج خریداری کند.

فارس
 
امضا : Arjmand

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 2)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا