نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مهم [~اخبار کوتاه حوادث داخلی~]

  • نویسنده موضوع BARAN_B
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 162
  • بازدیدها 30,720
  • کاربران تگ شده هیچ

Arjmand

خبرنگار
سطح
15
 
ارسالی‌ها
3,752
پسندها
5,084
امتیازها
35,773
مدال‌ها
19
  • #161
1706203812568.jpeg
بیش از ۷۰ نفر در ریزش یک معدن غیرقانونی طلا در جنوب غربی این کشور کشته شدند
یک مسئول بلندپایه در اداره ملی فناوری و معدن دولت مالی به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: بیش از ۷۰ نفر در ریزش یک معدن غیررسمی طلا در اواخر هفته گذشته جان خود را از دست دادند و عملیات جستجو در سایه نگرانی از افزایش قربانیان همچنان ادامه دارد.
برپایه این گزارش، هنوز علت ریزش این معدن که در منطقه کانجابا در اقلیم کولیکورو در جنوب غربی مالی قرار دارد، مشخص نشده است اما چنین حوادثی به طور معمول در این کشور روی می دهد.

منبع؛ ایرنا
 
امضا : Arjmand
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] NASTrr

Arjmand

خبرنگار
سطح
15
 
ارسالی‌ها
3,752
پسندها
5,084
امتیازها
35,773
مدال‌ها
19
  • #162
1706203955226.jpeg
اورژانس کشور از مسمومیت بیش از صد نفر با مونوکسید کربن در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد
به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی و استاندارد‌های وسایل گرمایشی دچار مسمومیت با مونوکسیدکربن شده اند.
وی در پایان با توجه به ایام مبارک ماه رجب و زمان اعتکاف هموطنان، ضمن آرزوی قبولی طاعات همه عزیزان از مسئولین برگزاری این مراسم روحانی در مساجد و تکایا به ویژه در مناطق روستایی خواست تا حتما نسبت به بازرسی ایمنی سیستم‌های گرمایشی این مراکز دقت داشته باشند.
رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: استاندارد نبودن سیستم دودکش و احتراق ناقص وسایل گرمایشی از مهمترین دلایل تولید گاز مرگبار مونوکسید کربن است.
منبع؛ برنا
 
امضا : Arjmand

Arjmand

خبرنگار
سطح
15
 
ارسالی‌ها
3,752
پسندها
5,084
امتیازها
35,773
مدال‌ها
19
  • #163
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از ریزش تونل در دست حفاری خط ۲ مترو اصفهان خبرداد.
منصور شیشه فروش در گفتگو با مهر اظهار کرد: ساعت ۳:۴۰ دقیقه بامداد امروز حادثه ریزش جزئی در تونل ارتباطی در دست حفاری در مسیر خط ۲ متروی اصفهان در میدان امید واقع در منطقه ۱۴ شهرداری به وقوع پیوست.
وی ادامه داد: بلافاصله ۳ تیم امدادی و ایمنی از سازمان آتش نشانی، عوامل فنی شرکت مترو و پلیس راهور به محل اعزام و ضمن ایمن سازی محل و اجرای طرح ترافیکی و کنترل عبور خودروها در جهت رفع خطر از مسیر تونل و محدوده ریزش اقدام کردند.
مهر
 
امضا : Arjmand

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا