متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

طنز مدرسه و دانشگاه

خندیدید؟:)

• یس D:

• نو :|

نتایج فقط بعد از شرکت در نظرسنجی قابل رویت است.

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
توصیف یک دانشجو

این موجود به شدت علاقه مند است که وی را مهندس و دکتر صدا کنند و از شنیدن این لغات حس وصف ناپذیری به وی دست میدهد.

با این که نام این موجود دانشجو است ، اما مشخص نیست چرا به این نام خوانده میشود زیرا رابطه این موجود با دانش شبیه به رابطه آب با آتش است!
از جزوات برای درست کردن دم کنی قابلمه ماکارونی ، به عنوان زیر قابلمه ای برای جلوگیری از سوختن فرش و همچنین به عنوان دستگیره برای بلند کردن اشیا داغ استفاده می کند!
زیستگاه او منطقه ی حفاظت شده ای به نام خوابگاه است که این موجودات به صورت دسته های 4 تایی ، 8 تایی و حتی 12 تایی درآمده و در آن به زندگی ادامه میدهند.
آن دسته از این موجودات که تمایل به بقا بیشتر دارند در سال چهارم برای شرکت در آزمونی دیگر به نام ارشد خود را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Alie.Z

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
دانشجویی سوار هواپیمای مسوولان شد. دانشجوی قصه ما که قصد نقد، هدایت و سرقت هواپیما را داشت، رفت در کابین خلبان و گفت: سلام. من آمدم هواپیما را نقد، هدایت و سرقت کنم. درضمن قصد دارم مسیر حرکت هواپیما را هم اصلاحات کنم. حالا شما برو خارج. برو خیلی‌خیلی دور، برو. برو مثلا آمریکا.
خلبان گفت: کپتان پرزیدنت صحبت می‌کنه. عزیزم شما حق ‌داری هواپیما را نقد و هدایت و سرقت کنی. اما آمریکا خیلی دوره. ولش کن. بعد هم بری آمریکا بری ال‌ای؟ همین؟ یه‌نقد ساده‌تر و کم‌هزینه‌تر بکن.
دانشجو گفت: ئه... حالا که آمریکا دوره، برو پس تا کانادا
کپتان گفت: نه‌بابا. کانادا که سرده الان. میری کانادا می‌چایی. حیفه دانشجو نیست بچاد؟
دانشجو گفت:‌ای‌بابا... پس بریم استرالیا. استرالیا که مشکل نداره؟
کپتان گفت...

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
حالت چشم های یک دانشجو

هنگام درس دادن استاد سر کلاس :

(-.-) (-.-) (-.-) (-.-) (-.-) (-.-) (-.-) (-.-)

وقتی استاد خبر امتحان رو میده :

(o.O) (o.O) (o.O) (o.O) (o.O) (o.O)

... ...

موقع امتحان:

(←.←) (→.→) (←.←) (→.→) (←.←) (→.→)

وقتی استاد موقع امتحان حواسش جمع میکنه واسه مچ گیری:

(↓.↓) (↓.↓) (↓.↓) (↓.↓) (↓.↓)

وقتی که نمره ها رو میزنن :

(͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏)

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
رئیس صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم از تخصیص وام ناباروری به دانشجویان متأهل خبر داد و گفت دانشجویان می توانند با پرداخت یک میلیون و نیم قضیه را حل کنند. این مقام مسئول گفت ما حساب کردیم و حل آن قضیه هفت میلیون تومان هزینه دارد که دانشگاه نصفش را بدهد و یک ونیم هم وام باشد و یک ونیم هم خود دانشجو بدهد تا قضیه اش حل شود. با انتشار این خبر موجی از شادی دانشجویان را دربر گرفت و تمام درختان دانشگاه های کشور در تشکر از این تصمیم یکهو بارور شدند و گفتند با عملکرد دقیق مسئولان پاییز هم بهاره.
دانشجویان جهان اما با تجمع جلو دانشگاه های خود نسبت به بی توجهی مسئولان به قضایای اصلی دانشجویی اعتراض خود را اعلام کردند. این دانشجویان با حمل پلاکاردهایی با مضمون «دانشجو می میرد... ناباروری نمی...

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
فحش های آپدیت شده دانشجویان در نقاط مختلف کشور (طنز)

دانشجوی زبان خارجی :‏
هنوز دعوا نشده , شروع می کنن خارجکی بلغور کردن البته به نظر من اگه ترجمه ی حرفاشونو می دونستند خودشون رو ‏زبونشون فلفل می ریختن و 2 روز تو اتاق خودشونو حبس می کردن

دانشجوی حقوق :‏
تو با این کارت به حقوق شهروندی من ت*جاوز کردی و من طبق اصل 153 قانون اساسی حق دارم ازت شکایت کنم و مادرتو ‏به عزات بشونم شما می تونید هیچی نگید اما هر چی بگید بر علیه شما تو دادگاه استفاده می شه .‏
راستی اگه وکیل تسخیری خواستی به خودم بگو

دانشجوی هنر :‏
من شعر دوازدهم از هشت کتاب استاد سهراب رو به تو بی ادب بی فرهنگ تقدیم می کنم امیدوارت گیتارت بشکنه و تا اخر ‏عمر یکه و تنها و بی عشق و ژولیت بمونی .‏
وفتی هم کار بالا می گیره...

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
565.jpg

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
656.jpg

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
1511.jpg

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
5444.jpg

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
26565.jpg

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا