Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,895 پسندها 49,694 امتیازها 96,908 مدالها 162 5/7/22 مدیر #21 امروز رفتم کلانتری به یارو میگم شما سربازی؟!! میگه نه بی بی خشتم مردم اعصاب ندارن به خدا…! امضا : Amin~
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,049 پسندها 27,878 امتیازها 70,873 مدالها 26 27/1/23 #22 جفر میره سربازی تو صف بوده سروان میگه: به چپ چپ به راست راست سروانه می بینه جعفر همینجوری وایستاده و هیچ کاری نمیکنه میگه تو چرا به فرمانم عمل نمی کنی؟ جفر میگه: جناب سروان شما اول تصمیم قطعی رو بگیر بعدش چشم من انجام میدم امضا : SAN.SNI
جفر میره سربازی تو صف بوده سروان میگه: به چپ چپ به راست راست سروانه می بینه جعفر همینجوری وایستاده و هیچ کاری نمیکنه میگه تو چرا به فرمانم عمل نمی کنی؟ جفر میگه: جناب سروان شما اول تصمیم قطعی رو بگیر بعدش چشم من انجام میدم
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,049 پسندها 27,878 امتیازها 70,873 مدالها 26 30/1/23 #23 خدا لعنت کنه پسرعمومو الان یهویی یاد خاطرات دوران سربازی ام افتادم یه بار که مرخصی ام تموم شده بود و خواستم برگردم بهم گفت برات دو تا صندلی میگیرم تو اتوبوس راحت بخوابی تا مقصد☺☺☺☺ خب حیوون من چجوری رو صندلی ۳ و ۲۲ راحت میخوابیدم امضا : SAN.SNI
خدا لعنت کنه پسرعمومو الان یهویی یاد خاطرات دوران سربازی ام افتادم یه بار که مرخصی ام تموم شده بود و خواستم برگردم بهم گفت برات دو تا صندلی میگیرم تو اتوبوس راحت بخوابی تا مقصد☺☺☺☺ خب حیوون من چجوری رو صندلی ۳ و ۲۲ راحت میخوابیدم
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,895 پسندها 49,694 امتیازها 96,908 مدالها 162 4/4/23 مدیر #24 رفته بودم سربازی روزاول نشنوندنمون روزمین جناب سروان داد زد:کی اینجا لیسانس ریاضی داره منم باکلی ذوق و شوق گفتم من دارم گفت پاشو اینارو بشمار امضا : Amin~
رفته بودم سربازی روزاول نشنوندنمون روزمین جناب سروان داد زد:کی اینجا لیسانس ریاضی داره منم باکلی ذوق و شوق گفتم من دارم گفت پاشو اینارو بشمار