قلب من کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 342 پسندها 1,029 امتیازها 6,833 مدالها 9 20/12/22 #11 ghatre گفت سلام، سلام موضوع مشخصه... خوابی که هیچوقت فراموشش نمیکنی رو بگو. چه ترسناک باشه چه بی محتوا چه شاد و غمگین و خلاصه هرچی(= کلیک کنید تا باز شود... توی خواب دیدم با علیرضاجهانبخش رفتم کربلا امضا : قلب من
ghatre گفت سلام، سلام موضوع مشخصه... خوابی که هیچوقت فراموشش نمیکنی رو بگو. چه ترسناک باشه چه بی محتوا چه شاد و غمگین و خلاصه هرچی(= کلیک کنید تا باز شود... توی خواب دیدم با علیرضاجهانبخش رفتم کربلا
meli); رفیق جدید انجمن سطح 1 ارسالیها 10 پسندها 244 امتیازها 1,078 مدالها 2 20/12/22 #12 مزخرف ترین خوابی که دیدم این بود داشتم با شرک میرقصیدم و خوشحال بودم که یدفعه بیلی آیلیش امد گفت خیانتکارررر و فرار کرد و من به دنبالش میخواستم حرف بزنم صدام در نمیومد که همونجا از ارتفاع افتادم و ازخواب پریدم امضا : meli);
مزخرف ترین خوابی که دیدم این بود داشتم با شرک میرقصیدم و خوشحال بودم که یدفعه بیلی آیلیش امد گفت خیانتکارررر و فرار کرد و من به دنبالش میخواستم حرف بزنم صدام در نمیومد که همونجا از ارتفاع افتادم و ازخواب پریدم