D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,487 پسندها 26,287 امتیازها 61,573 مدالها 56 28/12/21 #41 ASHVAN._.pd گفت عجب گرفتین مارو؟ تاپیک تولدو از یه ماه قبل میزنن نه یه ماه بعد... حضور ذهن نداشتم متاسفانه؛ حله کلیک کنید تا باز شود... نه تاپیك و همون موقع زدن،بعضیا الان دارن تبریک میگن تاپیك آپ میشه مرسی از توجهتون♡
ASHVAN._.pd گفت عجب گرفتین مارو؟ تاپیک تولدو از یه ماه قبل میزنن نه یه ماه بعد... حضور ذهن نداشتم متاسفانه؛ حله کلیک کنید تا باز شود... نه تاپیك و همون موقع زدن،بعضیا الان دارن تبریک میگن تاپیك آپ میشه مرسی از توجهتون♡
AMIIRALI مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,371 پسندها 11,901 امتیازها 53,073 مدالها 18 28/12/21 #42 ThisIsAyAna گفت نه تاپیك و همون موقع زدن،بعضیا الان دارن تبریک میگن تاپیك آپ میشه مرسی از توجهتون♡ کلیک کنید تا باز شود... کاملا دریافتم که بنده واقعا حواس پرت شدم... خواهش
ThisIsAyAna گفت نه تاپیك و همون موقع زدن،بعضیا الان دارن تبریک میگن تاپیك آپ میشه مرسی از توجهتون♡ کلیک کنید تا باز شود... کاملا دریافتم که بنده واقعا حواس پرت شدم... خواهش
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,487 پسندها 26,287 امتیازها 61,573 مدالها 56 28/12/21 #43 ASHVAN._.pd گفت کاملا دریافتم که بنده واقعا حواس پرت شدم... خواهش کلیک کنید تا باز شود... خواهش میکنم. والا وقتی دیدم تاپیک آپ شده ی لحظه گفتم شاید خودمم دارم اشتباه میبینم
ASHVAN._.pd گفت کاملا دریافتم که بنده واقعا حواس پرت شدم... خواهش کلیک کنید تا باز شود... خواهش میکنم. والا وقتی دیدم تاپیک آپ شده ی لحظه گفتم شاید خودمم دارم اشتباه میبینم