این تقشه میزان درخواست برای کیپاپ و بی تی اس بوده که نشون میده تقریبا اکثر کشور ها دوست دارن که بی تی اس در اونجا حضور داشته باشه.
بی تی اس بیشترین درخواست رو داره و گفته شده که هیچ ارتیستی در سطح جهان به محبوبیت الان بی تی اس نیست.
رتبه بندی تاپ 10 ان کشور ها در سطح جهان :
01 - USA
02 - South Korea
03 - Brazil
04 - Philippines
05 - India
06 - Mexico
07 - Japan
08 - Sri Lanka
09 - Indonesia
10 - UK
”سلام، من شوگام. جین و من روی دو تا تختخواب دو طبقه رو به همدیگه میخوابیم. هیونگ برای کلاس ووکالش رفته بیرون، اما بعد من دیدم یه نفر رو تختشه. وحشت کردم، دقیقتر نگاه کردم، و دیدم یه [عروسک] مرغ داره اینجوری نگام میکنه.“
نمیدونم، شاید یسری قبول نکنن این رو ولی حقیقتاً نامجون از پرکارترین و پرتلاشترین لیدرهای کیپاپه.
چرا؟ چون نامجون نویسندهست، آهنگسازی میکنه، پرودوسره، رپره، متن آهنگهای خودش و گروه رو مینویسه و حتی گاهی توی سولوی بقیه پسرا هم کمک میکنه. مترجمه، بعد از آلبومها خودش کسیه که توضیحات رو به بقیه میده، مصاحبهها رو انجام میده و به پسرا کمک میکنه تا به زبان انگلیسی مسلطتر بشن توی مصاحبهها. به آدمها با "رفتار خودش" گوشزد میکنه که خودشون رو دوست داشته باشن، نژادپرست و بیگانه هراس و هوموفوب نباشن.
در کل میخوام بگم من فقط با نوشتن اینا خسته شدم و نامجون کسیه که تمامش رو انجام میده.
اون کسیه که با رپ نفسگیرش میتونی به استعدادش پی ببری و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
هوپی یک پاراگراف کامل برای ما آپلود میکنه که نگران حالش نباشیم، جونگ کوک یک بار ویدیو توی اکانت اینستاگرامش و یه ویدیو توی استوریش منتشر میکنه و به ما میگه که حالش خوبه، یونگی به weverse میآید تا از ما دلجویی کنه تا مطمئن شه که ما غمگین نیستیم.((؛
وقتی میگن کسی را دوست داشته باش که بیشتر دوستت دارد.. تنها کسی که میتونم بهش فکر کنم بیتیاسه...من به ارمی بودنم افتخار می کنم چرا که به کسی عشق میورزم که به همون اندازه که دوسش دارم دوسم داره و بهم عشق می ورزه...
-فریا
این مقاله اومده میگه مارول میخواد جئون جونگکوک، کوکی آرمیها، مردک عضلهای و مستر بانیمون
رو به عنوان اسپایدرمن بعدی انتخاب کنه!
و الان باید بگم ما اسپویل داشتیم؟
ترجمه:
آرمی: اوپا بازیگریت توی House of Army خوب بود چرا توی دراما بازی نمیکنی؟
کوک: واقعا کارگردان ها از من استفاده میکنن؟
یکی بیاد ب من بگه چجوری زندگی میکردن/"
من نمیتونم
جدی من توانش و ندارم.
مقالهی تازه منتشرشده از ELLE MAGAZINE US درباره بیتیاس و گرمی!
آیا گرمی هم لیاقت بیتیاس را دارد؟
بیتیاس متفاوت است. آنها موفق شدند تا مسیر کلی و هدف یک گروه پسرانه را تکامل دهند و تبدیل به ستاره های تکرار نشدنی پاپ شوند. و همچنین توانستند تعادل خوبی میان موفقیت های هنری و دستاورد های مالی و تجاری برقرار کنند..
یک بند موسیقی پسرانه. درسته. اما، مجموعه ای از پسران هنرمند، ترانه نویس، رقصنده و تهیهکننده. صاحب بیت های اعتیاد آور، متن های درخشان و ووکال بهشتی. این مجموعه منجر به خلق موسیقی افسانه ای پیچیده و چندبعدی ای میشود و درحالی که به نابرابری های اجتماعی-اقتصادی و روانشناسی های...
“So please don’t forget that, whether we get the Grammys or not, we already got what we wanted, and we got you, so that means we got everything"
پس لطفاً فراموش نکنید که چه ما گرمی رو ببریم یا نه، همین الانش هم به چیزی که خواستیم رسیدیم. ما شما رو داریم پس این یعنی ما همه چیز داریم.
توییتر کلمهٔ "تهیونگ" رو میوت کرده. دلیلش؟ چون تهیونگ تقریباً هر روز ترند توییتره و برای همین توییتر این کلمه رو میوت کرده...البته کلمه "جیمین" هم همینطور
یعنی شما فکرش بکنید فقط... یجوری هر روز ترند توییتر باشی که خود اپلیکیشن بیاد اسمت رو میوت کنه.
THIS IS POWER.
نمیشه دروغ گفت و بگیم نا امید نشدیم، اما امیدواریم بیتیاس بدونن که بابت هرکاری که تا الان انجام دادن بهشون افتخار میکنیم و چیزی که انتظارشونو میکشه اهمیت بسیار بیشتری از انستیتویی که مدام تبعیض و عدم صداقت رو نشون داده داره. یه استادیوم سولداوت شده برای ۴ کنسرت، اتفاقی که اولین باره در تاریخ میفته.
-
دوژا بسیار با استعداده و برای بردش خوشحالیم.
مسئلهای که نا امید کنندهست تکرار دوباره و دوبارهی سوء استفادهی گرمی از بیتیاس و آرمی برای جلب بیننده و توجهـه.
چیزی که مثل دفعات قبل رو اعصاب بود این بود که اونا تا جایی که میشد از حضور بیتیاس به نفع خودشون سود میکشن بیرون، اون کتگوری رو بردن به مراسم اصلی، تعداد بسیار زیادی...