نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

میزگرد | میزگرد شبانه با موضوع "نقش خرافه‌های قدیمی در زندگی"|

• نویسنده موضوع GHAZAL NAROUEI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 338
  • بازدیدها 4,953
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Fateme Amade

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
16

ارسالی‌ها
2,902
پسندها
7,873
امتیازها
30,973
مدال‌ها
27
  • مدیر
من خودم وقتی سنم کمتر بود به این اعتقاد داشتم که روزهایی که خیلی میخندم و خوشحالم حتما بعدش یه اتفاق بد برام میفته. و چون این احساس منفی رو بعد از خوشحالیم به خودم تلقین میکردم‌ حتما یه ناراحتی به سمتم میومد.
تا اینکه کم‌ کم تصمیم گرفتم این فکر رو از سرم بیرون کنم و الان فهمیدم که اصلا اینجوری نیست و برعکس بیشتر باید بخندم و به افکار منفی هم توجه نکنم.

امضا : Fateme Amade

Mahtab Rezayat

کاربر نیمه فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
672
پسندها
7,893
امتیازها
22,873
مدال‌ها
16
با توجه به دوتا کتابی که اخیرا درمورد ابحاث روانشناختی مطالعه کردم، فهمیدم که ما ذهن قدرتمندی داریم و به هرچی که فکر کنیم، برامون اتفاق میوفته.
حالا ربطش به موضوع میز گرد امشبمون اینه: چیزهایی که بقیه بهش میگن خرافات، واقعا خرافات نیست اگر کسی بهش اعتقاد داشته باشه.

امضا : Mahtab Rezayat

Hadiseh Shahbazi

نویسنده افتخاری
سطح
29

ارسالی‌ها
1,504
پسندها
27,865
امتیازها
48,073
مدال‌ها
21
به نظرم بهتر بود این هفته با موضوع انرژی منفی، و قانون جذب میزگرد رو شروع می‌کردیم. چون هر بحثی که الان صورت بگیره، به این دو موضوع اساسی برمیگرده!

امیدوارم موضوع هفته‌ی بعد یکی از این دو باشه که بتونیم از همه لحاظ وارد بحث بشیم و یه وصل به موضوع خرافات بزنیم.

امضا : Hadiseh Shahbazi

Fatima_rah85

نو ورود
سطح
20

ارسالی‌ها
733
پسندها
8,648
امتیازها
30,873
مدال‌ها
20
ببنید خرافه داریم تا خرافه
یه سریا مثل چشم زخم حقیقت دارن ولی اینکه بیایم بگیم چون ممکنه کسی چشم کنه نپوشم نخورم نخرم نخونم اشتباه محضه از نظر من

امضا : Fatima_rah85

reyhanabedini

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
130
پسندها
786
امتیازها
3,803
مدال‌ها
6
من خودم وقتی سنم کمتر بود به این اعتقاد داشتم که روزهایی که خیلی میخندم و خوشحالم حتما بعدش یه اتفاق بد برام میفته. و چون این احساس منفی رو بعد از خوشحالیم به خودم تلقین میکردم‌ حتما یه ناراحتی به سمتم میومد.
تا اینکه کم‌ کم تصمیم گرفتم این فکر رو از سرم بیرون کنم و الان فهمیدم که اصلا اینجوری نیست و برعکس بیشتر باید بخندم و به افکار منفی هم توجه نکنم.
آخ آخ تلقین...
واقعا تلقین باعث میشه خرافه‌ها قوی‌تر بشن.

امضا : reyhanabedini

Fateme Amade

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
16

ارسالی‌ها
2,902
پسندها
7,873
امتیازها
30,973
مدال‌ها
27
  • مدیر
با توجه به دوتا کتابی که اخیرا درمورد ابحاث روانشناختی مطالعه کردم، فهمیدم که ما ذهن قدرتمندی داریم و به هرچی که فکر کنیم، برامون اتفاق میوفته.
حالا ربطش به موضوع میز گرد امشبمون اینه: چیزهایی که بقیه بهش میگن خرافات، واقعا خرافات نیست اگر کسی بهش اعتقاد داشته باشه.
دقیقا منم همین نظر رو دارم چون وقتی قبلنا توی ذهنم انرژی منفی میدادم به خودم که حتما بعد از خوشحالیم یه بدبختی سراغم میاد حتما یه اتفاق بد برام میفتاد

امضا : Fateme Amade

Mahtab Rezayat

کاربر نیمه فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
672
پسندها
7,893
امتیازها
22,873
مدال‌ها
16
خب خیلی از این خرافه از نظر من چرندن و موضوعاتی هستن که از گذشته به جا مونده، و مشکلش هم اینه که داره توی زندگی اینده هم تاثیر میذاره!
موافقم که بعضیاشون به‌خاطر اینکه قدیمی هستن، دارن به زندگی بعضی افراد آسیب میزنن
و باید همیشه اینو مد نظر داشته باشیم که توی این دنیا، هر روز و هر لحظه پیشرفت تکنولوژی رو شاهد هستیم.

امضا : Mahtab Rezayat

reyhanabedini

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
130
پسندها
786
امتیازها
3,803
مدال‌ها
6
در قدرتمند بودن ذهن که شکی نیست، اما باید حواسمون باشه که چی به خورد ذهنمون میدیم!

Hadiseh Shahbazi

نویسنده افتخاری
سطح
29

ارسالی‌ها
1,504
پسندها
27,865
امتیازها
48,073
مدال‌ها
21
و کاش ما در آینده جزو اون دسته از پدر و مادرها نباشیم
برای تغییر این روند، باید مطالعه کتاب به سطح بالاتری برسه. اونم نه هر کتابی!
ضعف بزرگی که در جامعه‌مون احساس میکنم، روند تحصیلی دانش‌آموزان هست. آموزش و پرورش باید حرکتی بزنه که محصل به موضوعات این چنینی هم برسه و پاسخ اصلی رو چارچوب زندگیش قرار بده. پس یکی از مواردی که میتونه به از بین بردن خرافات کمک کنه، مقام آموزشی هست که باید سیستم پرورشی رو تغییر بده!

امضا : Hadiseh Shahbazi

reyhanabedini

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
130
پسندها
786
امتیازها
3,803
مدال‌ها
6
ببنید خرافه داریم تا خرافه
یه سریا مثل چشم زخم حقیقت دارن ولی اینکه بیایم بگیم چون ممکنه کسی چشم کنه نپوشم نخورم نخرم نخونم اشتباه محضه از نظر من
انقدر افراد من دیدم که سر همین موضوع وسواس فکری گرفتن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.