m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/6/22 #41 ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت موج پوشید روی دریا را پردهٔ اسم شد مسما را کلیک کنید تا باز شود... از چاک گریبان به دلی راه نکردیم کار عجبی داشت جنون آه نکردیم دل تیره شد آخر ز هوایی که به سر داشت این آینه را از نفس آگاه نکردیم امضا : m.sina
ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت موج پوشید روی دریا را پردهٔ اسم شد مسما را کلیک کنید تا باز شود... از چاک گریبان به دلی راه نکردیم کار عجبی داشت جنون آه نکردیم دل تیره شد آخر ز هوایی که به سر داشت این آینه را از نفس آگاه نکردیم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 19/8/22 #42 m.sina گفت از چاک گریبان به دلی راه نکردیم کار عجبی داشت جنون آه نکردیم دل تیره شد آخر ز هوایی که به سر داشت این آینه را از نفس آگاه نکردیم کلیک کنید تا باز شود... مرآت معنی ما چون سایه داشت زنگی خورشید التفاتش از ما زدود ما را! امضا : فلورا.
m.sina گفت از چاک گریبان به دلی راه نکردیم کار عجبی داشت جنون آه نکردیم دل تیره شد آخر ز هوایی که به سر داشت این آینه را از نفس آگاه نکردیم کلیک کنید تا باز شود... مرآت معنی ما چون سایه داشت زنگی خورشید التفاتش از ما زدود ما را!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/8/22 #43 فلورا. گفت مرآت معنی ما چون سایه داشت زنگی خورشید التفاتش از ما زدود ما را! کلیک کنید تا باز شود... ای فراموشی کجایی تا به فریادم رسی باز احوال دل غم پرورم آمد به یاد امضا : m.sina
فلورا. گفت مرآت معنی ما چون سایه داشت زنگی خورشید التفاتش از ما زدود ما را! کلیک کنید تا باز شود... ای فراموشی کجایی تا به فریادم رسی باز احوال دل غم پرورم آمد به یاد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 30/8/22 #44 m.sina گفت ای فراموشی کجایی تا به فریادم رسی باز احوال دل غم پرورم آمد به یاد کلیک کنید تا باز شود... درین وادیکه دل از آه مأیوسان عصا گیرد چو شمع از خارهای پی سپر دارد قلاوزی! امضا : فلورا.
m.sina گفت ای فراموشی کجایی تا به فریادم رسی باز احوال دل غم پرورم آمد به یاد کلیک کنید تا باز شود... درین وادیکه دل از آه مأیوسان عصا گیرد چو شمع از خارهای پی سپر دارد قلاوزی!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 30/8/22 #45 فلورا. گفت درین وادیکه دل از آه مأیوسان عصا گیرد چو شمع از خارهای پی سپر دارد قلاوزی! کلیک کنید تا باز شود... یا حسنگیر صورت آفاق یا نقاب فرش است امتیاز تو از جلوه تا نقاب گوهر چه عرض موج دهد دردل صدف دارد لب خموش به روی صدا نقاب امضا : m.sina
فلورا. گفت درین وادیکه دل از آه مأیوسان عصا گیرد چو شمع از خارهای پی سپر دارد قلاوزی! کلیک کنید تا باز شود... یا حسنگیر صورت آفاق یا نقاب فرش است امتیاز تو از جلوه تا نقاب گوهر چه عرض موج دهد دردل صدف دارد لب خموش به روی صدا نقاب
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 31/8/22 #46 m.sina گفت یا حسنگیر صورت آفاق یا نقاب فرش است امتیاز تو از جلوه تا نقاب گوهر چه عرض موج دهد دردل صدف دارد لب خموش به روی صدا نقاب کلیک کنید تا باز شود... نه طرح باغ و نهگلشن فکندهاند اینجا کسی در بندغفلتماندهای چون منندید اینجا امضا : فلورا.
m.sina گفت یا حسنگیر صورت آفاق یا نقاب فرش است امتیاز تو از جلوه تا نقاب گوهر چه عرض موج دهد دردل صدف دارد لب خموش به روی صدا نقاب کلیک کنید تا باز شود... نه طرح باغ و نهگلشن فکندهاند اینجا کسی در بندغفلتماندهای چون منندید اینجا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/22 #47 فلورا. گفت نه طرح باغ و نهگلشن فکندهاند اینجا کسی در بندغفلتماندهای چون منندید اینجا کلیک کنید تا باز شود... از پنبه اگر آتش سوزان گله دارد دیوانه هم از خار بیابان گله دارد در عالم آسودگی از خویش روانیم موج گهر از چیدن دامان گله دارد امضا : m.sina
فلورا. گفت نه طرح باغ و نهگلشن فکندهاند اینجا کسی در بندغفلتماندهای چون منندید اینجا کلیک کنید تا باز شود... از پنبه اگر آتش سوزان گله دارد دیوانه هم از خار بیابان گله دارد در عالم آسودگی از خویش روانیم موج گهر از چیدن دامان گله دارد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 2/9/22 #48 m.sina گفت از پنبه اگر آتش سوزان گله دارد دیوانه هم از خار بیابان گله دارد در عالم آسودگی از خویش روانیم موج گهر از چیدن دامان گله دارد کلیک کنید تا باز شود... در فکر آن موی میان از بسکهگشتم ناتوان میچربدم صد پیرهن بر پیکر لاغر صدا! امضا : فلورا.
m.sina گفت از پنبه اگر آتش سوزان گله دارد دیوانه هم از خار بیابان گله دارد در عالم آسودگی از خویش روانیم موج گهر از چیدن دامان گله دارد کلیک کنید تا باز شود... در فکر آن موی میان از بسکهگشتم ناتوان میچربدم صد پیرهن بر پیکر لاغر صدا!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/22 #49 فلورا. گفت در فکر آن موی میان از بسکهگشتم ناتوان میچربدم صد پیرهن بر پیکر لاغر صدا! کلیک کنید تا باز شود... درین وادی که مییابد سراغ اعتبار من مگر آیینه گردد خاک تا بینی غبار من کجا بال وچه طاقت تا زنم لاف پرافشانی نفس در خجلت اظهار کم دارد شرار من امضا : m.sina
فلورا. گفت در فکر آن موی میان از بسکهگشتم ناتوان میچربدم صد پیرهن بر پیکر لاغر صدا! کلیک کنید تا باز شود... درین وادی که مییابد سراغ اعتبار من مگر آیینه گردد خاک تا بینی غبار من کجا بال وچه طاقت تا زنم لاف پرافشانی نفس در خجلت اظهار کم دارد شرار من
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 3/9/22 #50 m.sina گفت درین وادی که مییابد سراغ اعتبار من مگر آیینه گردد خاک تا بینی غبار من کجا بال وچه طاقت تا زنم لاف پرافشانی نفس در خجلت اظهار کم دارد شرار من کلیک کنید تا باز شود... نامه ای دارم که هر جا می برم گم می کنم بر رفیقان (بیدل ) از مقصد چه سان آرم خبر ؟ من که خود را نیز تا آنجا رسم گم می کنم! امضا : فلورا.
m.sina گفت درین وادی که مییابد سراغ اعتبار من مگر آیینه گردد خاک تا بینی غبار من کجا بال وچه طاقت تا زنم لاف پرافشانی نفس در خجلت اظهار کم دارد شرار من کلیک کنید تا باز شود... نامه ای دارم که هر جا می برم گم می کنم بر رفیقان (بیدل ) از مقصد چه سان آرم خبر ؟ من که خود را نیز تا آنجا رسم گم می کنم!