m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 8/6/23 #91 فلورا. گفت یک جرعه می کهن ز ملکی نو به وز هرچه نه می طریق بیرون شو به در دست به از تخت فریدون صد بار خشت سر خم ز ملک کیخسرو به کلیک کنید تا باز شود... هنگام گل و باده و یاران سرمست خوش باش دمی که زندگانی اینست
فلورا. گفت یک جرعه می کهن ز ملکی نو به وز هرچه نه می طریق بیرون شو به در دست به از تخت فریدون صد بار خشت سر خم ز ملک کیخسرو به کلیک کنید تا باز شود... هنگام گل و باده و یاران سرمست خوش باش دمی که زندگانی اینست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 8/6/23 #92 m.donya گفت هنگام گل و باده و یاران سرمست خوش باش دمی که زندگانی اینست کلیک کنید تا باز شود... تا چند زنم به روی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت خیام ، که گفت دوزخی خواهد بود که رفت به دوزخ و که آمد ز بهشت امضا : فلورا.
m.donya گفت هنگام گل و باده و یاران سرمست خوش باش دمی که زندگانی اینست کلیک کنید تا باز شود... تا چند زنم به روی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت خیام ، که گفت دوزخی خواهد بود که رفت به دوزخ و که آمد ز بهشت
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 8/6/23 #93 فلورا. گفت تا چند زنم به روی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت خیام ، که گفت دوزخی خواهد بود که رفت به دوزخ و که آمد ز بهشت کلیک کنید تا باز شود... تو خون کسان خوری و ما خون رزان انصاف بده کدام خونخوار تریم
فلورا. گفت تا چند زنم به روی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت خیام ، که گفت دوزخی خواهد بود که رفت به دوزخ و که آمد ز بهشت کلیک کنید تا باز شود... تو خون کسان خوری و ما خون رزان انصاف بده کدام خونخوار تریم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 8/6/23 #94 m.donya گفت تو خون کسان خوری و ما خون رزان انصاف بده کدام خونخوار تریم کلیک کنید تا باز شود... مائیم که اصل شادی و کان غمیم سرمایه دادیم و نهاد ستمیم پستیم و بلندیم و کمالیم و کمیم آیینه زنگ خورده و جام جمیم امضا : فلورا.
m.donya گفت تو خون کسان خوری و ما خون رزان انصاف بده کدام خونخوار تریم کلیک کنید تا باز شود... مائیم که اصل شادی و کان غمیم سرمایه دادیم و نهاد ستمیم پستیم و بلندیم و کمالیم و کمیم آیینه زنگ خورده و جام جمیم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/6/23 #95 فلورا. گفت مائیم که اصل شادی و کان غمیم سرمایه دادیم و نهاد ستمیم پستیم و بلندیم و کمالیم و کمیم آیینه زنگ خورده و جام جمیم کلیک کنید تا باز شود... می نوش که عمر جاودانی اینست خود حاصلت از دور جوانی اینست هنگام گل و باده و یاران سرمست خوش باش دمی که زندگانی اینست امضا : m.sina
فلورا. گفت مائیم که اصل شادی و کان غمیم سرمایه دادیم و نهاد ستمیم پستیم و بلندیم و کمالیم و کمیم آیینه زنگ خورده و جام جمیم کلیک کنید تا باز شود... می نوش که عمر جاودانی اینست خود حاصلت از دور جوانی اینست هنگام گل و باده و یاران سرمست خوش باش دمی که زندگانی اینست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 10/6/23 #96 m.sina گفت می نوش که عمر جاودانی اینست خود حاصلت از دور جوانی اینست هنگام گل و باده و یاران سرمست خوش باش دمی که زندگانی اینست کلیک کنید تا باز شود... ترکیب طبایع چو به کام تو دمی است رو شاد بزی اگر چه بر تو ستمی است با اهل خرد باش که اصل تن تو گردی و نسیمی و غباری و دمی است امضا : فلورا.
m.sina گفت می نوش که عمر جاودانی اینست خود حاصلت از دور جوانی اینست هنگام گل و باده و یاران سرمست خوش باش دمی که زندگانی اینست کلیک کنید تا باز شود... ترکیب طبایع چو به کام تو دمی است رو شاد بزی اگر چه بر تو ستمی است با اهل خرد باش که اصل تن تو گردی و نسیمی و غباری و دمی است
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 10/6/23 #97 فلورا. گفت ترکیب طبایع چو به کام تو دمی است رو شاد بزی اگر چه بر تو ستمی است با اهل خرد باش که اصل تن تو گردی و نسیمی و غباری و دمی است کلیک کنید تا باز شود... تا چند اسیر عقل هر روزه شویم در دهر چه صد ساله چه یکروزه شویم
فلورا. گفت ترکیب طبایع چو به کام تو دمی است رو شاد بزی اگر چه بر تو ستمی است با اهل خرد باش که اصل تن تو گردی و نسیمی و غباری و دمی است کلیک کنید تا باز شود... تا چند اسیر عقل هر روزه شویم در دهر چه صد ساله چه یکروزه شویم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 14/6/23 #98 m.donya گفت تا چند اسیر عقل هر روزه شویم در دهر چه صد ساله چه یکروزه شویم کلیک کنید تا باز شود... می خوردن و شاد بودن آیین من است فارغ بودن ز کفر و دین دین من است گفتم به عروس دهر کابین تو چیست گفتا دل خرم تو کابین من است امضا : فلورا.
m.donya گفت تا چند اسیر عقل هر روزه شویم در دهر چه صد ساله چه یکروزه شویم کلیک کنید تا باز شود... می خوردن و شاد بودن آیین من است فارغ بودن ز کفر و دین دین من است گفتم به عروس دهر کابین تو چیست گفتا دل خرم تو کابین من است
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 17/6/23 #99 فلورا. گفت می خوردن و شاد بودن آیین من است فارغ بودن ز کفر و دین دین من است گفتم به عروس دهر کابین تو چیست گفتا دل خرم تو کابین من است کلیک کنید تا باز شود... تا چند اسیر عقل هر روزه شویم در دهر چه صد ساله چه یکروزه شویم در ده تو بکاسه می از آن پیش که ما در کارگه کوزهگران کوزه شویم امضا : m.sina
فلورا. گفت می خوردن و شاد بودن آیین من است فارغ بودن ز کفر و دین دین من است گفتم به عروس دهر کابین تو چیست گفتا دل خرم تو کابین من است کلیک کنید تا باز شود... تا چند اسیر عقل هر روزه شویم در دهر چه صد ساله چه یکروزه شویم در ده تو بکاسه می از آن پیش که ما در کارگه کوزهگران کوزه شویم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 17/6/23 #100 m.sina گفت تا چند اسیر عقل هر روزه شویم در دهر چه صد ساله چه یکروزه شویم در ده تو بکاسه می از آن پیش که ما در کارگه کوزهگران کوزه شویم کلیک کنید تا باز شود... مِی خور؛ مخور اندوه که فرمود حکیم غمهای جهان چو زهر و تریاقش مِی امضا : فلورا.
m.sina گفت تا چند اسیر عقل هر روزه شویم در دهر چه صد ساله چه یکروزه شویم در ده تو بکاسه می از آن پیش که ما در کارگه کوزهگران کوزه شویم کلیک کنید تا باز شود... مِی خور؛ مخور اندوه که فرمود حکیم غمهای جهان چو زهر و تریاقش مِی