m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 28/6/23 #101 فلورا. گفت مِی خور؛ مخور اندوه که فرمود حکیم غمهای جهان چو زهر و تریاقش مِی کلیک کنید تا باز شود... یک جرعه می کهن ز ملکی نو به وز هرچه نه می طریق بیرون شو به در دست به از تخت فریدون صد بار خشت سر خم ز ملک کیخسرو به امضا : m.sina
فلورا. گفت مِی خور؛ مخور اندوه که فرمود حکیم غمهای جهان چو زهر و تریاقش مِی کلیک کنید تا باز شود... یک جرعه می کهن ز ملکی نو به وز هرچه نه می طریق بیرون شو به در دست به از تخت فریدون صد بار خشت سر خم ز ملک کیخسرو به
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/7/23 #102 m.sina گفت یک جرعه می کهن ز ملکی نو به وز هرچه نه می طریق بیرون شو به در دست به از تخت فریدون صد بار خشت سر خم ز ملک کیخسرو به کلیک کنید تا باز شود... هنگام گل و باده و یاران سرمست خوش باش دمی که زندگانی اینست امضا : فلورا.
m.sina گفت یک جرعه می کهن ز ملکی نو به وز هرچه نه می طریق بیرون شو به در دست به از تخت فریدون صد بار خشت سر خم ز ملک کیخسرو به کلیک کنید تا باز شود... هنگام گل و باده و یاران سرمست خوش باش دمی که زندگانی اینست
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 25/7/23 #103 تا چند زنم به روی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت خیام، که گفت دوزخی خواهد بود که رفت به دوزخ و که آمد ز بهشت امضا : FakhTeh
تا چند زنم به روی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت خیام، که گفت دوزخی خواهد بود که رفت به دوزخ و که آمد ز بهشت
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/8/23 #104 FakhTeh گفت تا چند زنم به روی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت خیام، که گفت دوزخی خواهد بود که رفت به دوزخ و که آمد ز بهشت کلیک کنید تا باز شود... تا کی غم آن خورم که دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه پرکن قدح باده که معلومم نیست کاین دم که فرو برم برآرم یا نه امضا : m.sina
FakhTeh گفت تا چند زنم به روی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت خیام، که گفت دوزخی خواهد بود که رفت به دوزخ و که آمد ز بهشت کلیک کنید تا باز شود... تا کی غم آن خورم که دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه پرکن قدح باده که معلومم نیست کاین دم که فرو برم برآرم یا نه
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 24/11/23 #105 m.sina گفت تا کی غم آن خورم که دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه پرکن قدح باده که معلومم نیست کاین دم که فرو برم برآرم یا نه کلیک کنید تا باز شود... هان کوزهگرا بپای اگر هشیاری تا چند کنی بر گل مردم خواری انگشت فریدون و کف کیخسرو بر چرخ نهادهای چه میپنداری امضا : فلورا.
m.sina گفت تا کی غم آن خورم که دارم یا نه وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه پرکن قدح باده که معلومم نیست کاین دم که فرو برم برآرم یا نه کلیک کنید تا باز شود... هان کوزهگرا بپای اگر هشیاری تا چند کنی بر گل مردم خواری انگشت فریدون و کف کیخسرو بر چرخ نهادهای چه میپنداری
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 21/6/24 #106 فلورا. گفت هان کوزهگرا بپای اگر هشیاری تا چند کنی بر گل مردم خواری انگشت فریدون و کف کیخسرو بر چرخ نهادهای چه میپنداری کلیک کنید تا باز شود... یاران موافق همه از دست شدند در پای اجل یکان یکان پست شدند
فلورا. گفت هان کوزهگرا بپای اگر هشیاری تا چند کنی بر گل مردم خواری انگشت فریدون و کف کیخسرو بر چرخ نهادهای چه میپنداری کلیک کنید تا باز شود... یاران موافق همه از دست شدند در پای اجل یکان یکان پست شدند
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 24/6/24 #107 Delaram*☆♡ گفت یاران موافق همه از دست شدند در پای اجل یکان یکان پست شدند کلیک کنید تا باز شود... در پردۀ اسرار کسی را ره نیست زین تعبیه جان هیچکس آگه نیست جز در دل خاک هیچ منزلگه نیست می خور که چنین فسانهها کوته نیست امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت یاران موافق همه از دست شدند در پای اجل یکان یکان پست شدند کلیک کنید تا باز شود... در پردۀ اسرار کسی را ره نیست زین تعبیه جان هیچکس آگه نیست جز در دل خاک هیچ منزلگه نیست می خور که چنین فسانهها کوته نیست