m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 27/12/21 #21 :)NAHAL گفت می برند آ نچـنان که خواهــانند مـی کنند آنچـــــه در پی آنند... کلیک کنید تا باز شود... دل در همه حال تکیه گاه است مرا در ملک وجود پادشاه است مرا از فتنه ی عقل چون به جان می آیم ممنون دلم خدا گواه است مرا امضا : m.sina
:)NAHAL گفت می برند آ نچـنان که خواهــانند مـی کنند آنچـــــه در پی آنند... کلیک کنید تا باز شود... دل در همه حال تکیه گاه است مرا در ملک وجود پادشاه است مرا از فتنه ی عقل چون به جان می آیم ممنون دلم خدا گواه است مرا
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 29/12/21 #22 m.sina گفت دل در همه حال تکیه گاه است مرا در ملک وجود پادشاه است مرا از فتنه ی عقل چون به جان می آیم ممنون دلم خدا گواه است مرا کلیک کنید تا باز شود... از مرگ نترسم که مددکار من است کشتند بشر را که سیاست این است امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت دل در همه حال تکیه گاه است مرا در ملک وجود پادشاه است مرا از فتنه ی عقل چون به جان می آیم ممنون دلم خدا گواه است مرا کلیک کنید تا باز شود... از مرگ نترسم که مددکار من است کشتند بشر را که سیاست این است
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 30/12/21 نویسنده موضوع #23 :)NAHAL گفت از مرگ نترسم که مددکار من است کشتند بشر را که سیاست این است کلیک کنید تا باز شود... تا این خرد خام تو، معیار بود این ساختن و شکستت کار بود تنها نه سرت به پای من خورد به سنگ هر جا که روی تو سنگ و دیوار بود امضا : Samira-M
:)NAHAL گفت از مرگ نترسم که مددکار من است کشتند بشر را که سیاست این است کلیک کنید تا باز شود... تا این خرد خام تو، معیار بود این ساختن و شکستت کار بود تنها نه سرت به پای من خورد به سنگ هر جا که روی تو سنگ و دیوار بود
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 1/1/22 #24 Samira-M گفت تا این خرد خام تو، معیار بود این ساختن و شکستت کار بود تنها نه سرت به پای من خورد به سنگ هر جا که روی تو سنگ و دیوار بود کلیک کنید تا باز شود... در کســوت خـــیرخواهی نــوع بشـــر زادند چه فتنه ها که مهارت این است امضا : بَهآرنارنج
Samira-M گفت تا این خرد خام تو، معیار بود این ساختن و شکستت کار بود تنها نه سرت به پای من خورد به سنگ هر جا که روی تو سنگ و دیوار بود کلیک کنید تا باز شود... در کســوت خـــیرخواهی نــوع بشـــر زادند چه فتنه ها که مهارت این است
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 14/4/22 نویسنده موضوع #25 ᴀɴᴏɴʏᴍᴏᴜꜱ ɢɪʀʟ گفت در کســوت خـــیرخواهی نــوع بشـــر زادند چه فتنه ها که مهارت این است کلیک کنید تا باز شود... تا این خرد خام تو، معیار بود این ساختن و شکستت کار بود تنها نه سرت به پای من خورد به سنگ هر جا که روی تو سنگ و دیوار بود امضا : Samira-M
ᴀɴᴏɴʏᴍᴏᴜꜱ ɢɪʀʟ گفت در کســوت خـــیرخواهی نــوع بشـــر زادند چه فتنه ها که مهارت این است کلیک کنید تا باز شود... تا این خرد خام تو، معیار بود این ساختن و شکستت کار بود تنها نه سرت به پای من خورد به سنگ هر جا که روی تو سنگ و دیوار بود
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 27/5/22 #26 Samira-M گفت تا این خرد خام تو، معیار بود این ساختن و شکستت کار بود تنها نه سرت به پای من خورد به سنگ هر جا که روی تو سنگ و دیوار بود کلیک کنید تا باز شود... دل در غم عشق تو برومند بود در پرتو دیدار تو خرسند بود بگذاشته ام در کف و گویم هر روز در شهر شما بهای دل چند بود امضا : m.sina
Samira-M گفت تا این خرد خام تو، معیار بود این ساختن و شکستت کار بود تنها نه سرت به پای من خورد به سنگ هر جا که روی تو سنگ و دیوار بود کلیک کنید تا باز شود... دل در غم عشق تو برومند بود در پرتو دیدار تو خرسند بود بگذاشته ام در کف و گویم هر روز در شهر شما بهای دل چند بود
Samira-M هنرمند انجمن سطح 24 ارسالیها 920 پسندها 15,335 امتیازها 37,073 مدالها 18 6/6/22 نویسنده موضوع #27 m.sina گفت دل در غم عشق تو برومند بود در پرتو دیدار تو خرسند بود بگذاشته ام در کف و گویم هر روز در شهر شما بهای دل چند بود کلیک کنید تا باز شود... در شهر شما که آسمان پر ابر است مهتاب منی، فروغ خورشید منی آخرین ویرایش 6/6/22 امضا : Samira-M
m.sina گفت دل در غم عشق تو برومند بود در پرتو دیدار تو خرسند بود بگذاشته ام در کف و گویم هر روز در شهر شما بهای دل چند بود کلیک کنید تا باز شود... در شهر شما که آسمان پر ابر است مهتاب منی، فروغ خورشید منی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/6/22 #28 Samira-M گفت در شهر شما که آسمان پر ابر است مهتاب منی، فروغ خورشید منی کلیک کنید تا باز شود... یارب دردی که ناله آغاز کنم شوری که سرود شوق را ساز کنم چشمی که به سوی خویش چون باز کنم آن گمشده را از دور آواز کنم امضا : m.sina
Samira-M گفت در شهر شما که آسمان پر ابر است مهتاب منی، فروغ خورشید منی کلیک کنید تا باز شود... یارب دردی که ناله آغاز کنم شوری که سرود شوق را ساز کنم چشمی که به سوی خویش چون باز کنم آن گمشده را از دور آواز کنم
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 20/6/22 #29 m.sina گفت یارب دردی که ناله آغاز کنم شوری که سرود شوق را ساز کنم چشمی که به سوی خویش چون باز کنم آن گمشده را از دور آواز کنم کلیک کنید تا باز شود... می برند آ نچـنان که خواهــانند مـی کنند آنچـــــه در پی آنند... امضا : بَهآرنارنج
m.sina گفت یارب دردی که ناله آغاز کنم شوری که سرود شوق را ساز کنم چشمی که به سوی خویش چون باز کنم آن گمشده را از دور آواز کنم کلیک کنید تا باز شود... می برند آ نچـنان که خواهــانند مـی کنند آنچـــــه در پی آنند...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 21/6/22 #30 ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت می برند آ نچـنان که خواهــانند مـی کنند آنچـــــه در پی آنند... کلیک کنید تا باز شود... ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت می برند آ نچـنان که خواهــانند مـی کنند آنچـــــه در پی آنند... کلیک کنید تا باز شود... در باغ جهان تو هم گل زیبایی بویا و دلانگیز و چمنآرایی عمریست که گلهای دگر میخندند این غنچهٔ تر چرا تو لب نگشایی امضا : m.sina
ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت می برند آ نچـنان که خواهــانند مـی کنند آنچـــــه در پی آنند... کلیک کنید تا باز شود... ᴀᴍᴀᴢɪɴɢ ɢɪʀʟ گفت می برند آ نچـنان که خواهــانند مـی کنند آنچـــــه در پی آنند... کلیک کنید تا باز شود... در باغ جهان تو هم گل زیبایی بویا و دلانگیز و چمنآرایی عمریست که گلهای دگر میخندند این غنچهٔ تر چرا تو لب نگشایی