فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 14/6/23 #101 m.donya گفت وصال آن لب شیرین به خسروان دادند تو را نصیب همین بس که کوهکن باش کلیک کنید تا باز شود... شیرینی نگاه تو بر من حرام باد! بر من حرام باد از این پس ش*ر..اب و عشق! بر من حرام باد تپشهای قلب شاد! یاران من به بند، امضا : فلورا.
m.donya گفت وصال آن لب شیرین به خسروان دادند تو را نصیب همین بس که کوهکن باش کلیک کنید تا باز شود... شیرینی نگاه تو بر من حرام باد! بر من حرام باد از این پس ش*ر..اب و عشق! بر من حرام باد تپشهای قلب شاد! یاران من به بند،
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 17/6/23 #102 فلورا. گفت شیرینی نگاه تو بر من حرام باد! بر من حرام باد از این پس ش*ر..اب و عشق! بر من حرام باد تپشهای قلب شاد! یاران من به بند، کلیک کنید تا باز شود... دلا منال و ببین هستی یگانه عشق که اسمان و زمین با من و تو هم درد است زخواب زلف سیاهت چه دم زنم که هنوز خیال سایه پریشان ز فکر شبگرد است امضا : m.sina
فلورا. گفت شیرینی نگاه تو بر من حرام باد! بر من حرام باد از این پس ش*ر..اب و عشق! بر من حرام باد تپشهای قلب شاد! یاران من به بند، کلیک کنید تا باز شود... دلا منال و ببین هستی یگانه عشق که اسمان و زمین با من و تو هم درد است زخواب زلف سیاهت چه دم زنم که هنوز خیال سایه پریشان ز فکر شبگرد است
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 17/6/23 #103 m.sina گفت دلا منال و ببین هستی یگانه عشق که اسمان و زمین با من و تو هم درد است زخواب زلف سیاهت چه دم زنم که هنوز خیال سایه پریشان ز فکر شبگرد است کلیک کنید تا باز شود... تا تو با منی زمانه با من است بخت و کام جاودانه با من است تو بهار دلکشی و من چو باغ شور و شوق صد جوانه با من است امضا : فلورا.
m.sina گفت دلا منال و ببین هستی یگانه عشق که اسمان و زمین با من و تو هم درد است زخواب زلف سیاهت چه دم زنم که هنوز خیال سایه پریشان ز فکر شبگرد است کلیک کنید تا باز شود... تا تو با منی زمانه با من است بخت و کام جاودانه با من است تو بهار دلکشی و من چو باغ شور و شوق صد جوانه با من است
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 28/6/23 #104 فلورا. گفت تا تو با منی زمانه با من است بخت و کام جاودانه با من است تو بهار دلکشی و من چو باغ شور و شوق صد جوانه با من است کلیک کنید تا باز شود... تو با چراغ دل خویش آمدی بر بام ستاره ها به سلام تو آمدند : سلام سلام بر تو که چشم تو گاهواره روز سلام برتو که دست تو آشیانه مهر امضا : m.sina
فلورا. گفت تا تو با منی زمانه با من است بخت و کام جاودانه با من است تو بهار دلکشی و من چو باغ شور و شوق صد جوانه با من است کلیک کنید تا باز شود... تو با چراغ دل خویش آمدی بر بام ستاره ها به سلام تو آمدند : سلام سلام بر تو که چشم تو گاهواره روز سلام برتو که دست تو آشیانه مهر
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/7/23 #105 m.sina گفت تو با چراغ دل خویش آمدی بر بام ستاره ها به سلام تو آمدند : سلام سلام بر تو که چشم تو گاهواره روز سلام برتو که دست تو آشیانه مهر کلیک کنید تا باز شود... روان شو از دل خونینم ای سرشک نهان چرا که آن گل خندان چنین روا دانست صفای خاطر آیینه دار ما را باش که هر چه دید غبار غمش صفا دانست امضا : فلورا.
m.sina گفت تو با چراغ دل خویش آمدی بر بام ستاره ها به سلام تو آمدند : سلام سلام بر تو که چشم تو گاهواره روز سلام برتو که دست تو آشیانه مهر کلیک کنید تا باز شود... روان شو از دل خونینم ای سرشک نهان چرا که آن گل خندان چنین روا دانست صفای خاطر آیینه دار ما را باش که هر چه دید غبار غمش صفا دانست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/8/23 #106 فلورا. گفت روان شو از دل خونینم ای سرشک نهان چرا که آن گل خندان چنین روا دانست صفای خاطر آیینه دار ما را باش که هر چه دید غبار غمش صفا دانست کلیک کنید تا باز شود... تیر غم دنیا به دل ما نرسد زخم دل عاشق از کمانی دگرست این ره، تو به زهد و علم نتوانی یافت گنج غم عشق را نشانی دگرست امضا : m.sina
فلورا. گفت روان شو از دل خونینم ای سرشک نهان چرا که آن گل خندان چنین روا دانست صفای خاطر آیینه دار ما را باش که هر چه دید غبار غمش صفا دانست کلیک کنید تا باز شود... تیر غم دنیا به دل ما نرسد زخم دل عاشق از کمانی دگرست این ره، تو به زهد و علم نتوانی یافت گنج غم عشق را نشانی دگرست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 24/11/23 #107 m.sina گفت تیر غم دنیا به دل ما نرسد زخم دل عاشق از کمانی دگرست این ره، تو به زهد و علم نتوانی یافت گنج غم عشق را نشانی دگرست کلیک کنید تا باز شود... تو از کدام راه می رسی؟ خیال دیدنت چه دلپذیر بود جوانی ام درین امید پیر شد نیامدی و دیر شد… امضا : فلورا.
m.sina گفت تیر غم دنیا به دل ما نرسد زخم دل عاشق از کمانی دگرست این ره، تو به زهد و علم نتوانی یافت گنج غم عشق را نشانی دگرست کلیک کنید تا باز شود... تو از کدام راه می رسی؟ خیال دیدنت چه دلپذیر بود جوانی ام درین امید پیر شد نیامدی و دیر شد…
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/7/24 #108 فلورا. گفت تو از کدام راه می رسی؟ خیال دیدنت چه دلپذیر بود جوانی ام درین امید پیر شد نیامدی و دیر شد… کلیک کنید تا باز شود... دست کوتاه من و دامن آن سرو بلند سایهی سوخته دل این طمع خام مبند دولت وصل توای ماه نصیب که شود تا از آن چشم خورد باده و زان لب گل قند خوشتر از نقش توام نیست در ایینهی چشم چشم بد دور، زهی نقش و زهی نقش پسند امضا : m.sina
فلورا. گفت تو از کدام راه می رسی؟ خیال دیدنت چه دلپذیر بود جوانی ام درین امید پیر شد نیامدی و دیر شد… کلیک کنید تا باز شود... دست کوتاه من و دامن آن سرو بلند سایهی سوخته دل این طمع خام مبند دولت وصل توای ماه نصیب که شود تا از آن چشم خورد باده و زان لب گل قند خوشتر از نقش توام نیست در ایینهی چشم چشم بد دور، زهی نقش و زهی نقش پسند