متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

میزگرد میزگرد شبانه با موضوع «تاثیر کنکور در جوانان و نوجوانان»

• نویسنده موضوع FakhTeh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 137
  • بازدیدها 2,852
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

FakhTeh

مدیر بازنشسته
سطح
40

ارسالی‌ها
3,957
پسندها
41,809
امتیازها
71,671
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
بزرگه ولی نه اونقدر که آدم افسردگی بگیره یا خودکشی کنه نباید خیلی بزرگش کنن اقا نشد سال بعد باز نشد سال بعدش و...
نوشتش ساده‌س. سه سال از بهترین سال‌های زندگی رو صرف کردن برای کنکور چیز کمی نیست.

امضا : FakhTeh

Lili.Da

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
29

ارسالی‌ها
1,310
پسندها
28,718
امتیازها
53,071
مدال‌ها
23
  • مدیر
نوشتش ساده‌س. سه سال از بهترین سال‌های زندگی رو صرف کردن برای کنکور چیز کمی نیست.
هیچی ساده نیست.
مگه زندگی کردن ساده است.
من الان دانشجوام ۲۱ سال سنمه
رشتم کاردانش بود نرم افزار خوندم ۳ ترم تغییر رشته دادم اومدم زبان الان میرم ترم چهارم بعد به فکر کنکورم هستم
امسال قبول نشدم سال بعد میدم.
یا باید تلاش کنی یا بری یه گوشه بمیری
زندگی سخته همیشه تلخ بوده
باید سعی کنی زنده بمونی چون هیچ کی یه هیچ کی رحم نمیکنه

امضا : Lili.Da

AYDA HOSSINY

کاربر فعال
سطح
33

ارسالی‌ها
751
پسندها
39,018
امتیازها
58,773
مدال‌ها
22
کنکور یک آزمون سراسریه؛ اما آزمون ورودی به این شکله که دانشگاه‌ها به طور جداگانه اقدام به جذب می‌کنن. فرد انتخاب می‌کنه که چه دانشگاهی می‌خواد و آزمونش رو میده.
آیا در انتهای در انتهای دوران دانشگاه و برای رفتن به مقطع بعدی(مثلا کارشناسی ارشد) از اون درس‌ها امتحان گرفته میشه؟ نخیر. مشکل وجود داشتنش نیست، امتحان‌های غیرمعقول ازش گرفتنه. به جاش میشه روی عمیق‌تر بودن محتواهای تخصصی تمرکز کرد.
همچنان از نظرم فرقی نداره چرا؟ چون همه دانشگاه‌های تاپ و می خوان. یکی هست اینجا بگه من اگه دانشگاه شریف قبول بشم نمیرم؟ من اگه شهیدبهشتی تهران قبول بشم نمیرم؟ من اگه پزشکی شیراز قبول بشم نمیرم؟ خب همه میدونیم که میریم. چرا ما توی کنکور رقابت می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : AYDA HOSSINY

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40

ارسالی‌ها
12,999
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
  • مدیرکل
هیچی ساده نیست.
مگه زندگی کردن ساده است.
رشتم کاردانش بود نرم افزار خوندم ۳ ترم تغییر رشته دادم اومدم زبان الان میرم ترم چهارم بعد به فکر کنکورم هستم
واقعا با حرفتون موافقم ما در تمام قسمت های زندگیمون سختی های خیلی بیشتری از کنکور رو تجربه می کنیم

امضا : Vana~

دومـان

مدیر بازنشسته
سطح
30

ارسالی‌ها
1,033
پسندها
22,955
امتیازها
42,073
مدال‌ها
32
دیر رسیدم ولی
در کل نباید بزاری کنکوری ک تهش ی امتحانه، قلب و روح و زندگیت رو داغون کنه
باید تعادل ایجاد بشه
تهش مرگه شاید ب اون زمان بندی که براش شده هم نرسه آدم

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40

ارسالی‌ها
12,999
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
  • مدیرکل
همچنان از نظرم فرقی نداره چرا؟ چون همه دانشگاه‌های تاپ و می خوان. یکی هست اینجا بگه من اگه دانشگاه شریف قبول بشم نمیرم؟ من اگه شهیدبهشتی تهران قبول بشم نمیرم؟ من اگه پزشکی شیراز قبول بشم نمیرم؟ خب همه میدونیم که میریم. چرا ما توی کنکور رقابت می کنیم؟ چون دنبال بهترین دانشگاه‌ها هستیم مگرنه هممون میدونیم اینقدر دانشگاه توی کشور هست که تهش روی صندلی یکی از اونا جامون هست حتی توی رشته‌ای که می خوایم. فقط کل اون رقابت سر اینه که کدوم دانشگاه.
حالا ازمون ورودی دانشگاه‌ها رو اختصاصی کنن، چه فرقی می کنه؟ همه باز میرن دانشگاه شریف و شهیدبهشتی و دانشگا‌ه‌های تاپ ازمون میدن، جمعیت شرکت کننده‌ها میره بالا میشه همون کنکور خودمون. شبیه ازمون...

امضا : Vana~

Lili.Da

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
29

ارسالی‌ها
1,310
پسندها
28,718
امتیازها
53,071
مدال‌ها
23
  • مدیر
دیر رسیدم ولی
در کل نباید بزاری کنکوری ک تهش ی امتحانه، قلب و روح و زندگیت رو داغون کنه
باید تعادل ایجاد بشه
تهش مرگه شاید ب اون زمان بندی که براش شده هم نرسه آدم
این همون مسئله بزرگنمایی افراطیه

امضا : Lili.Da

AYDA HOSSINY

کاربر فعال
سطح
33

ارسالی‌ها
751
پسندها
39,018
امتیازها
58,773
مدال‌ها
22
بزرگه ولی نه اونقدر که آدم افسردگی بگیره یا خودکشی کنه نباید خیلی بزرگش کنن اقا نشد سال بعد باز نشد سال بعدش و...
همیشه چیزی به اسم نشد سال بعد توی زندگی وجود نداره، خیلی فرصت‌ها هستن که ازشون استفاده نکنی میرن، تموم میشن و اون کسی که قراره افسردگی بگیره می گیره. قبلا هم گفتم اینجا نه یه جای دیگه.
من خودمم امسال کنکور دارم ممکنه رتبه نیارم سال دیگه مجبور بشم کنکور بدم ولی حتی اگه برای خودمم اتفاق افتاد صادقانه‌اش اینه که اینکه یک راه جبران وجود داره چیزی از بی عرضگی من توی سال اول کم نمیکنه. ( مشکلات اتفاقی و نمیگم، اینکه سر جلسه یکی حالش بد میشه یه اتفاقه) اصلا هم این جمله درست نیست که نشد عزیزم اشکالی نداره سال بعدش. اشکال داره،...

آخرین ویرایش توسط مدیر

AYDA HOSSINY

کاربر فعال
سطح
33

ارسالی‌ها
751
پسندها
39,018
امتیازها
58,773
مدال‌ها
22
صد درصد سوالات هر دانشگاه فرق می کنه و هر فرد به میزان درسی که می خونه می تونه قبول شه
مگه الان کنکور غیر اینه؟

FakhTeh

مدیر بازنشسته
سطح
40

ارسالی‌ها
3,957
پسندها
41,809
امتیازها
71,671
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
هیچی ساده نیست.
مگه زندگی کردن ساده است.
کسی گفت ساده‌س؟
زندگیه، میدون کشتار نیست.
کسی که کنکور قبول نشده می‌تونه از راه‌های دیگه‌ای برای زندگیش تلاش کنه و وابسته به انتخاب خودشه؛ اما در هر صورتی پشت سر گذاشتن سال‌های جوونی با چنین تفکری عذاب‌آوره.

امضا : FakhTeh
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.