فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 31/8/22 #11 m.sina گفت من که دریا دریا غرق کف دستم بود حالیا حسرت یک قطره که خشکید چرا گفتم این عید به دیدار خودم هم بروم دلم از دیدن این آینه ترسید چرا کلیک کنید تا باز شود... آی ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه قدر زود دیر می شود! امضا : فلورا.
m.sina گفت من که دریا دریا غرق کف دستم بود حالیا حسرت یک قطره که خشکید چرا گفتم این عید به دیدار خودم هم بروم دلم از دیدن این آینه ترسید چرا کلیک کنید تا باز شود... آی ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه قدر زود دیر می شود!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/22 #12 فلورا. گفت آی ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه قدر زود دیر می شود! کلیک کنید تا باز شود... دل داده ام در باد بر هر چه باداباد مجنون تر از لیلی شیرین تر از فرهاد امضا : m.sina
فلورا. گفت آی ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه قدر زود دیر می شود! کلیک کنید تا باز شود... دل داده ام در باد بر هر چه باداباد مجنون تر از لیلی شیرین تر از فرهاد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #13 m.sina گفت دل داده ام در باد بر هر چه باداباد مجنون تر از لیلی شیرین تر از فرهاد کلیک کنید تا باز شود... در دلِ خانه ها، در سبدها می زند بر تو لبخند روزی امضا : فلورا.
m.sina گفت دل داده ام در باد بر هر چه باداباد مجنون تر از لیلی شیرین تر از فرهاد کلیک کنید تا باز شود... در دلِ خانه ها، در سبدها می زند بر تو لبخند روزی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/9/22 #14 فلورا. گفت در دلِ خانه ها، در سبدها می زند بر تو لبخند روزی کلیک کنید تا باز شود... یک آشنای دور صدا میزند آهنگ آشنای صدای او مثل عبور نور مثل عبور نوروز مثل صدای آمدن روز است امضا : m.sina
فلورا. گفت در دلِ خانه ها، در سبدها می زند بر تو لبخند روزی کلیک کنید تا باز شود... یک آشنای دور صدا میزند آهنگ آشنای صدای او مثل عبور نور مثل عبور نوروز مثل صدای آمدن روز است
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #15 m.sina گفت یک آشنای دور صدا میزند آهنگ آشنای صدای او مثل عبور نور مثل عبور نوروز مثل صدای آمدن روز است کلیک کنید تا باز شود... توی آشنا، ناشناس تمام غزلها به دنبال نامی که او به دنبال اویی که کو؟ امضا : فلورا.
m.sina گفت یک آشنای دور صدا میزند آهنگ آشنای صدای او مثل عبور نور مثل عبور نوروز مثل صدای آمدن روز است کلیک کنید تا باز شود... توی آشنا، ناشناس تمام غزلها به دنبال نامی که او به دنبال اویی که کو؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/9/22 #16 فلورا. گفت توی آشنا، ناشناس تمام غزلها به دنبال نامی که او به دنبال اویی که کو؟ کلیک کنید تا باز شود... و قاف حرف آخر عشق است آنجا که نام کوچک من آغاز میشود کلیک کنید تا باز شود... امضا : m.sina
فلورا. گفت توی آشنا، ناشناس تمام غزلها به دنبال نامی که او به دنبال اویی که کو؟ کلیک کنید تا باز شود... و قاف حرف آخر عشق است آنجا که نام کوچک من آغاز میشود کلیک کنید تا باز شود...
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/9/22 #17 در آن کتابخانه کوچک تا باز این کتاب قدیمی را که از کتابخانه امانت گرفته ایم امضا : فلورا.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/9/22 #18 فلورا. گفت در آن کتابخانه کوچک تا باز این کتاب قدیمی را که از کتابخانه امانت گرفته ایم کلیک کنید تا باز شود... مرا که شانه ام از حمل افتاب خم است به جز پناه دو دست تو سایبانی نیست امضا : m.sina
فلورا. گفت در آن کتابخانه کوچک تا باز این کتاب قدیمی را که از کتابخانه امانت گرفته ایم کلیک کنید تا باز شود... مرا که شانه ام از حمل افتاب خم است به جز پناه دو دست تو سایبانی نیست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 9/9/22 #19 m.sina گفت مرا که شانه ام از حمل افتاب خم است به جز پناه دو دست تو سایبانی نیست کلیک کنید تا باز شود... تا ز تن درآورم چامه و چکامه نیستند تا به رشته سخن درآورم نعره نیستند! امضا : فلورا.
m.sina گفت مرا که شانه ام از حمل افتاب خم است به جز پناه دو دست تو سایبانی نیست کلیک کنید تا باز شود... تا ز تن درآورم چامه و چکامه نیستند تا به رشته سخن درآورم نعره نیستند!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/9/22 #20 فلورا. گفت تا ز تن درآورم چامه و چکامه نیستند تا به رشته سخن درآورم نعره نیستند! کلیک کنید تا باز شود... در شهر شما باری اگر عشقْ فروشیست هم غیرت آبادی ما را نفروشید تنها بهخدا دلخوشی ما به دل ماست صندوقچۀ راز خدا را نفروشید امضا : m.sina
فلورا. گفت تا ز تن درآورم چامه و چکامه نیستند تا به رشته سخن درآورم نعره نیستند! کلیک کنید تا باز شود... در شهر شما باری اگر عشقْ فروشیست هم غیرت آبادی ما را نفروشید تنها بهخدا دلخوشی ما به دل ماست صندوقچۀ راز خدا را نفروشید