m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 17/11/22 #31 ناچاراین پرواز را این بار بور کردم یک عهد بستم وقتی بییی پیش من به احترام رجعتت من ناز کمتر میکنم یک شب اگر گفتی برو دیگر ز دستت خسته ام امضا : m.sina
ناچاراین پرواز را این بار بور کردم یک عهد بستم وقتی بییی پیش من به احترام رجعتت من ناز کمتر میکنم یک شب اگر گفتی برو دیگر ز دستت خسته ام
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/6/23 #32 m.sina گفت ناچاراین پرواز را این بار بور کردم یک عهد بستم وقتی بییی پیش من به احترام رجعتت من ناز کمتر میکنم یک شب اگر گفتی برو دیگر ز دستت خسته ام کلیک کنید تا باز شود... مشکل بی ستاره ها یه کم ستاره چیدنه این روزا کار گلدونا از شبنمی تر شدنه آرزوی شقایقا یه شب کبوتر شدنه این روزا آسمونمون پر از شکسته بالیه جای نگاه عاشقت باز توی خونه خالیه امضا : فلورا.
m.sina گفت ناچاراین پرواز را این بار بور کردم یک عهد بستم وقتی بییی پیش من به احترام رجعتت من ناز کمتر میکنم یک شب اگر گفتی برو دیگر ز دستت خسته ام کلیک کنید تا باز شود... مشکل بی ستاره ها یه کم ستاره چیدنه این روزا کار گلدونا از شبنمی تر شدنه آرزوی شقایقا یه شب کبوتر شدنه این روزا آسمونمون پر از شکسته بالیه جای نگاه عاشقت باز توی خونه خالیه
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 4/6/23 #33 فلورا. گفت مشکل بی ستاره ها یه کم ستاره چیدنه این روزا کار گلدونا از شبنمی تر شدنه آرزوی شقایقا یه شب کبوتر شدنه این روزا آسمونمون پر از شکسته بالیه جای نگاه عاشقت باز توی خونه خالیه کلیک کنید تا باز شود... هر وقت می روی حال مرا نپرس حالم بدون تو، دردی نگفتنی ست امضا : m.sina
فلورا. گفت مشکل بی ستاره ها یه کم ستاره چیدنه این روزا کار گلدونا از شبنمی تر شدنه آرزوی شقایقا یه شب کبوتر شدنه این روزا آسمونمون پر از شکسته بالیه جای نگاه عاشقت باز توی خونه خالیه کلیک کنید تا باز شود... هر وقت می روی حال مرا نپرس حالم بدون تو، دردی نگفتنی ست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/6/23 #34 m.sina گفت هر وقت می روی حال مرا نپرس حالم بدون تو، دردی نگفتنی ست کلیک کنید تا باز شود... تو قهوه ات را تلخ می نوشی این زندگی با عشق شیرین ست باید همیشه یک نفر باشد دنیا بدون عشق غمگین ست امضا : فلورا.
m.sina گفت هر وقت می روی حال مرا نپرس حالم بدون تو، دردی نگفتنی ست کلیک کنید تا باز شود... تو قهوه ات را تلخ می نوشی این زندگی با عشق شیرین ست باید همیشه یک نفر باشد دنیا بدون عشق غمگین ست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/6/23 #35 فلورا. گفت تو قهوه ات را تلخ می نوشی این زندگی با عشق شیرین ست باید همیشه یک نفر باشد دنیا بدون عشق غمگین ست کلیک کنید تا باز شود... تو قهوه ات را تلخ می نوشی این زندگی با عشق شیرین ست باید همیشه یک نفر باشد دنیا بدون عشق غمگین ست امضا : m.sina
فلورا. گفت تو قهوه ات را تلخ می نوشی این زندگی با عشق شیرین ست باید همیشه یک نفر باشد دنیا بدون عشق غمگین ست کلیک کنید تا باز شود... تو قهوه ات را تلخ می نوشی این زندگی با عشق شیرین ست باید همیشه یک نفر باشد دنیا بدون عشق غمگین ست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 5/6/23 #36 m.sina گفت تو قهوه ات را تلخ می نوشی این زندگی با عشق شیرین ست باید همیشه یک نفر باشد دنیا بدون عشق غمگین ست کلیک کنید تا باز شود... تعجب می کنی آره همونم همونی که زمونی قلبشو باخت همون که از تو یک بت ، یک خدا ساخت همونی که برات هر لحظه می مرد امضا : فلورا.
m.sina گفت تو قهوه ات را تلخ می نوشی این زندگی با عشق شیرین ست باید همیشه یک نفر باشد دنیا بدون عشق غمگین ست کلیک کنید تا باز شود... تعجب می کنی آره همونم همونی که زمونی قلبشو باخت همون که از تو یک بت ، یک خدا ساخت همونی که برات هر لحظه می مرد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/6/23 #37 فلورا. گفت تعجب می کنی آره همونم همونی که زمونی قلبشو باخت همون که از تو یک بت ، یک خدا ساخت همونی که برات هر لحظه می مرد کلیک کنید تا باز شود... دلی که داده ای به من از یاد برده ای گفتی ز باغ پنجره هجرت نمی کنی بیمار عشق توست پرستوی روح من از این مریض خسته عیادت نمی کنی امضا : m.sina
فلورا. گفت تعجب می کنی آره همونم همونی که زمونی قلبشو باخت همون که از تو یک بت ، یک خدا ساخت همونی که برات هر لحظه می مرد کلیک کنید تا باز شود... دلی که داده ای به من از یاد برده ای گفتی ز باغ پنجره هجرت نمی کنی بیمار عشق توست پرستوی روح من از این مریض خسته عیادت نمی کنی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 5/6/23 #38 m.sina گفت دلی که داده ای به من از یاد برده ای گفتی ز باغ پنجره هجرت نمی کنی بیمار عشق توست پرستوی روح من از این مریض خسته عیادت نمی کنی کلیک کنید تا باز شود... یادمه اولین روز گونه هامو تر کردید وقتی دیدید دیوونه ام حرفامو باور کردید امضا : فلورا.
m.sina گفت دلی که داده ای به من از یاد برده ای گفتی ز باغ پنجره هجرت نمی کنی بیمار عشق توست پرستوی روح من از این مریض خسته عیادت نمی کنی کلیک کنید تا باز شود... یادمه اولین روز گونه هامو تر کردید وقتی دیدید دیوونه ام حرفامو باور کردید
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/6/23 #39 فلورا. گفت یادمه اولین روز گونه هامو تر کردید وقتی دیدید دیوونه ام حرفامو باور کردید کلیک کنید تا باز شود... دلیل زنده بودنم ٬ درد بهانه هام تویی اجازه میدی که شبا همش بیام تو خواب تو اون عکسی که با هم داریم جا بدمش تو قاب تو امضا : m.sina
فلورا. گفت یادمه اولین روز گونه هامو تر کردید وقتی دیدید دیوونه ام حرفامو باور کردید کلیک کنید تا باز شود... دلیل زنده بودنم ٬ درد بهانه هام تویی اجازه میدی که شبا همش بیام تو خواب تو اون عکسی که با هم داریم جا بدمش تو قاب تو
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 5/6/23 #40 m.sina گفت دلیل زنده بودنم ٬ درد بهانه هام تویی اجازه میدی که شبا همش بیام تو خواب تو اون عکسی که با هم داریم جا بدمش تو قاب تو کلیک کنید تا باز شود... وای از شب فراق و اندوه بی تو ماندن دل کندن از تو دلبر دارد چه ماجرایی امضا : فلورا.
m.sina گفت دلیل زنده بودنم ٬ درد بهانه هام تویی اجازه میدی که شبا همش بیام تو خواب تو اون عکسی که با هم داریم جا بدمش تو قاب تو کلیک کنید تا باز شود... وای از شب فراق و اندوه بی تو ماندن دل کندن از تو دلبر دارد چه ماجرایی