سناریو غمگین کاربر نیمه فعال سطح 10 ارسالیها 651 پسندها 2,217 امتیازها 13,073 مدالها 12 11/3/22 #31 _fateme_a_ گفت ما مکمل همیم هر وقت ناراحت بودیم کنار هم باشیم جواب میده من حوصله آشپزی ندارم تو حوصله آشپزیت میاد تو غذا درست کن اروم بشی منم که حوصله ندارم گرسنه نمونم کلیک کنید تا باز شود... باش وقتی پیدات کردم امضا : سناریو غمگین
_fateme_a_ گفت ما مکمل همیم هر وقت ناراحت بودیم کنار هم باشیم جواب میده من حوصله آشپزی ندارم تو حوصله آشپزیت میاد تو غذا درست کن اروم بشی منم که حوصله ندارم گرسنه نمونم کلیک کنید تا باز شود... باش وقتی پیدات کردم
ساپورا کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 262 پسندها 1,462 امتیازها 10,133 مدالها 10 11/3/22 #32 فکر کنم علم غیب داری یا هم حس گیرایی خیلی بالا ای ماه بی نشان ... امضا : ساپورا
♡︎Black_heart رفیق جدید انجمن سطح 3 ارسالیها 76 پسندها 310 امتیازها 1,778 مدالها 4 11/3/22 #33 ساپورا گفت فکر کنم علم غیب داری یا هم حس گیرایی خیلی بالا ای ماه بی نشان ... کلیک کنید تا باز شود... نه علم غیب دارم نه چیز دیگه ای ... حرف های ادماست که خودشون رو به صورت ناخودآگاه جلوه میده عزیزم ... اگر. بخوای میتونیم باهم حرف بزنیم ... زین قفس چون نَرَهی تو را آزادی هیچ نیست ... امضا : ♡︎Black_heart
ساپورا گفت فکر کنم علم غیب داری یا هم حس گیرایی خیلی بالا ای ماه بی نشان ... کلیک کنید تا باز شود... نه علم غیب دارم نه چیز دیگه ای ... حرف های ادماست که خودشون رو به صورت ناخودآگاه جلوه میده عزیزم ... اگر. بخوای میتونیم باهم حرف بزنیم ... زین قفس چون نَرَهی تو را آزادی هیچ نیست ...
ساپورا کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 262 پسندها 1,462 امتیازها 10,133 مدالها 10 11/3/22 #34 بسیار سپاس امضا : ساپورا
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 12/3/22 نویسنده موضوع #35 جـبـّار گفت درود خستهگی روحی معمولا منشا اون درگیریهای زندگی، مشکلات، ناکامی، تحقیر، روتین و تکرار و تکراره این سه سال اخیر نسبت سالهای پیشین بسیاری از نوجوانان دچار خستهگی مفرط کسلی بیانگیزهگی و... شدن چون همش در یک محیط بسط هستیم. از الان مجبور به رویارویی مستقیم با مشکلات زندگی هستیم چیزهایی که پیش از این درس و مدرسه ما رو از اون فضا دور کرده بود. برای حل اون بهتره: برنامه ریزی صحیح. تفریحهای متناسب سن. ورزش. به نحوی از سراطی مستقیم تن به هیجان بدیم تا این خستهگی به معضل و افسردهگی تبدیل نشه در صورتی لزوم حتی بد نیس به مشاوری حاذق مراجعه کنیم. این بد نیست که برای خوب شدن حالمون یا خندیدن لبهامون به شخص پزشک مراجعه کنیم این بده... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : FakhTeh
جـبـّار گفت درود خستهگی روحی معمولا منشا اون درگیریهای زندگی، مشکلات، ناکامی، تحقیر، روتین و تکرار و تکراره این سه سال اخیر نسبت سالهای پیشین بسیاری از نوجوانان دچار خستهگی مفرط کسلی بیانگیزهگی و... شدن چون همش در یک محیط بسط هستیم. از الان مجبور به رویارویی مستقیم با مشکلات زندگی هستیم چیزهایی که پیش از این درس و مدرسه ما رو از اون فضا دور کرده بود. برای حل اون بهتره: برنامه ریزی صحیح. تفریحهای متناسب سن. ورزش. به نحوی از سراطی مستقیم تن به هیجان بدیم تا این خستهگی به معضل و افسردهگی تبدیل نشه در صورتی لزوم حتی بد نیس به مشاوری حاذق مراجعه کنیم. این بد نیست که برای خوب شدن حالمون یا خندیدن لبهامون به شخص پزشک مراجعه کنیم این بده... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.