Seta~ ناظر داستان کوتاه سطح 44 ارسالیها 6,051 پسندها 41,293 امتیازها 84,376 مدالها 76 12/3/22 #11 fatemeh21 گفت چرا سیاه و سفید؟ چرا مثلث نه؟ برای چی این اصلا؟ فقط دلیل بگو که چرا این اصلا؟ من قانع نشدم:) کلیک کنید تا باز شود... انگار چترارو خانم روحه نگه داشته امضا : Seta~
fatemeh21 گفت چرا سیاه و سفید؟ چرا مثلث نه؟ برای چی این اصلا؟ فقط دلیل بگو که چرا این اصلا؟ من قانع نشدم:) کلیک کنید تا باز شود... انگار چترارو خانم روحه نگه داشته
- meli کاربر نیمه فعال سطح 10 ارسالیها 580 پسندها 1,753 امتیازها 10,973 مدالها 12 12/3/22 #12 fatemeh21 گفت چرا سیاه و سفید؟ چرا مثلث نه؟ برای چی این اصلا؟ فقط دلیل بگو که چرا این اصلا؟ من قانع نشدم:) کلیک کنید تا باز شود... چونکه واسه مسابقس") چرا بنفش؟؟چرا صورتی نه؟؟ امضا : - meli
fatemeh21 گفت چرا سیاه و سفید؟ چرا مثلث نه؟ برای چی این اصلا؟ فقط دلیل بگو که چرا این اصلا؟ من قانع نشدم:) کلیک کنید تا باز شود... چونکه واسه مسابقس") چرا بنفش؟؟چرا صورتی نه؟؟
FATEMEH ASADYAN مدیر بازنشسته سطح 32 ارسالیها 2,216 پسندها 26,168 امتیازها 51,373 مدالها 45 سن 19 12/3/22 #13 ~Ghazal گفت چونکه واسه مسابقس") چرا بنفش؟؟چرا صورتی نه؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چونکه نمیدونم:) قانع شدم دیگه بی خود گیر نمیدم:) امضا : FATEMEH ASADYAN
~Ghazal گفت چونکه واسه مسابقس") چرا بنفش؟؟چرا صورتی نه؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چونکه نمیدونم:) قانع شدم دیگه بی خود گیر نمیدم:)
•|DADA BUG|• کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 743 پسندها 8,454 امتیازها 30,873 مدالها 21 سن 19 12/3/22 محروم #14 fatemeh21 گفت چونکه نمیدونم:) قانع شدم دیگه بی خود گیر نمیدم:) کلیک کنید تا باز شود... چتر قرمز بهتره تا شبیه چتر ارواح باشه تو اون کشوره سیاه سفید بنفش؟ نه سیاه سفید بنفش؟! چرا سیاه سفید خالی نه؟ یا زرد امضا : •|DADA BUG|•
fatemeh21 گفت چونکه نمیدونم:) قانع شدم دیگه بی خود گیر نمیدم:) کلیک کنید تا باز شود... چتر قرمز بهتره تا شبیه چتر ارواح باشه تو اون کشوره سیاه سفید بنفش؟ نه سیاه سفید بنفش؟! چرا سیاه سفید خالی نه؟ یا زرد
FATEMEH ASADYAN مدیر بازنشسته سطح 32 ارسالیها 2,216 پسندها 26,168 امتیازها 51,373 مدالها 45 سن 19 12/3/22 #15 RAHA.S گفت چتر قرمز بهتره تا شبیه چتر ارواح باشه تو اون کشوره سیاه سفید بنفش؟ نه سیاه سفید بنفش؟! چرا سیاه سفید خالی نه؟ یا زرد کلیک کنید تا باز شود... چرا عکسه نصفست؟ چرا کامل نیست؟ من میخواستم صورت کاملشو ببینم خب:) چرا ابی اصلا؟ امضا : FATEMEH ASADYAN
RAHA.S گفت چتر قرمز بهتره تا شبیه چتر ارواح باشه تو اون کشوره سیاه سفید بنفش؟ نه سیاه سفید بنفش؟! چرا سیاه سفید خالی نه؟ یا زرد کلیک کنید تا باز شود... چرا عکسه نصفست؟ چرا کامل نیست؟ من میخواستم صورت کاملشو ببینم خب:) چرا ابی اصلا؟
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,831 پسندها 49,528 امتیازها 96,908 مدالها 161 12/3/22 مدیر #16 fatemeh21 گفت چرا عکسه نصفست؟ چرا کامل نیست؟ من میخواستم صورت کاملشو ببینم خب:) چرا ابی اصلا؟ کلیک کنید تا باز شود... چرا 3تا چترن؟ چرا اون پایین لینک داره؟ چرا کوچه سنگ فرش شده؟ چرا به همه گیر میدی؟ چرا الکی گیر میدم؟ آخرین ویرایش 12/3/22 امضا : Amin~
fatemeh21 گفت چرا عکسه نصفست؟ چرا کامل نیست؟ من میخواستم صورت کاملشو ببینم خب:) چرا ابی اصلا؟ کلیک کنید تا باز شود... چرا 3تا چترن؟ چرا اون پایین لینک داره؟ چرا کوچه سنگ فرش شده؟ چرا به همه گیر میدی؟ چرا الکی گیر میدم؟
FATEMEH ASADYAN مدیر بازنشسته سطح 32 ارسالیها 2,216 پسندها 26,168 امتیازها 51,373 مدالها 45 سن 19 12/3/22 #17 amin-k گفت چرا 3تا چترن؟ چرا اون پایین لینک داره؟ چرا کوچه سنگ فرش شده؟ چرا الکی گیر میدم؟ کلیک کنید تا باز شود... برا منم سواله چرا الکی گیر دادی..اللخصوص به اون لینکه بدبخت:) چرا بنفش؟ چرا پنج ضلعی؟ چرا شش ضعی نه؟ چرا ۵ ضلعی منتظم اصلا؟ چرا سفید و بنفش؟ امضا : FATEMEH ASADYAN
amin-k گفت چرا 3تا چترن؟ چرا اون پایین لینک داره؟ چرا کوچه سنگ فرش شده؟ چرا الکی گیر میدم؟ کلیک کنید تا باز شود... برا منم سواله چرا الکی گیر دادی..اللخصوص به اون لینکه بدبخت:) چرا بنفش؟ چرا پنج ضلعی؟ چرا شش ضعی نه؟ چرا ۵ ضلعی منتظم اصلا؟ چرا سفید و بنفش؟
سناریو غمگین کاربر نیمه فعال سطح 10 ارسالیها 651 پسندها 2,217 امتیازها 13,073 مدالها 12 12/3/22 #18 fatemeh21 گفت برا منم سواله چرا الکی گیر دادی..اللخصوص به اون لینکه بدبخت:) چرا بنفش؟ چرا پنج ضلعی؟ چرا شش ضعی نه؟ چرا ۵ ضلعی منتظم اصلا؟ چرا سفید و بنفش؟ کلیک کنید تا باز شود... اي بابا تو که دوباره طرف حساب منی تو برای اصلا چتر گذاشتی پروف؟ اصلا برای چی رفتی تو کوچه بمبست؟ چرا این چترا بنفشن؟ چرا زرد نه؟ امضا : سناریو غمگین
fatemeh21 گفت برا منم سواله چرا الکی گیر دادی..اللخصوص به اون لینکه بدبخت:) چرا بنفش؟ چرا پنج ضلعی؟ چرا شش ضعی نه؟ چرا ۵ ضلعی منتظم اصلا؟ چرا سفید و بنفش؟ کلیک کنید تا باز شود... اي بابا تو که دوباره طرف حساب منی تو برای اصلا چتر گذاشتی پروف؟ اصلا برای چی رفتی تو کوچه بمبست؟ چرا این چترا بنفشن؟ چرا زرد نه؟
سناریو غمگین کاربر نیمه فعال سطح 10 ارسالیها 651 پسندها 2,217 امتیازها 13,073 مدالها 12 12/3/22 #19 fatemeh21 گفت برا منم سواله چرا الکی گیر دادی..اللخصوص به اون لینکه بدبخت:) چرا بنفش؟ چرا پنج ضلعی؟ چرا شش ضعی نه؟ چرا ۵ ضلعی منتظم اصلا؟ چرا سفید و بنفش؟ کلیک کنید تا باز شود... چتر کیلویی چند؟ امضا : سناریو غمگین
fatemeh21 گفت برا منم سواله چرا الکی گیر دادی..اللخصوص به اون لینکه بدبخت:) چرا بنفش؟ چرا پنج ضلعی؟ چرا شش ضعی نه؟ چرا ۵ ضلعی منتظم اصلا؟ چرا سفید و بنفش؟ کلیک کنید تا باز شود... چتر کیلویی چند؟
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,726 پسندها 7,577 امتیازها 30,973 مدالها 27 12/3/22 مدیر #20 Nafas_NN گفت چتر کیلویی چند؟ کلیک کنید تا باز شود... الان یعنی چی از خونمون؟ مگه ما گفتیم از فضا همه تو خونشونن منم تو خونمونم میخواستی به این و اون رو ندی که الان آدم ناراحتی نباشی چرا این دختره ننشسته مثلا میخواد بگه منم بلدم رو دستام بمونم دیگه زیادی گیر دادم میدونم امضا : Fateme Amade
Nafas_NN گفت چتر کیلویی چند؟ کلیک کنید تا باز شود... الان یعنی چی از خونمون؟ مگه ما گفتیم از فضا همه تو خونشونن منم تو خونمونم میخواستی به این و اون رو ندی که الان آدم ناراحتی نباشی چرا این دختره ننشسته مثلا میخواد بگه منم بلدم رو دستام بمونم دیگه زیادی گیر دادم میدونم