- تاریخ ثبتنام
 - 14/2/22
 
- ارسالیها
 - 2,256
 
- پسندها
 - 26,442
 
- امتیازها
 - 51,373
 
- مدالها
 - 45
 
- سن
 - 20
 
سطح 
                
    
    
    32
 - نویسنده موضوع
 - مدیر
 - #1
 

پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و پاستا با مواد و سس های مختلف بدست می آید. در توپک پاستا، پاستا با سس سفید طبخ می شود و به صورت گلوله ای در روغن سرخ می گردد. این توپک ها بسیار خوشمزه و نرم است و می توان به عنوان فینگر فود در مهمانی ها و جشن ها از آن استفاده کرد. این غذا را می توان به عنوان پیش غذا یا به عنوان وعده شام طبخ نمود.
| مواد لازم برای ۴ نفر | |
| آرد | یک و نیم پیمانه | 
| شیر | ۲ پیمانه | 
| پودر سوخاری | به اندازه لازم | 
| پاستا | ۲۰۰ گرم | 
| پنیر چدار | ۲۰۰... | 
	
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.