۱ـ خودتون رو کوتاه معرفی کنید: سلام عرض میکنم خدمت شما دوست عزیز!
شکیبا هستم اما خب شکیب صدام میکنن
شکیبا امیری ۱۶ساله اصالتا بختیاری
۲ـ شخصیتتون رو توصیف کنید: شخصیت خونسرد و بیخیالی دارم و فقط در شرایط خاص عصبی میشم.کلا آرومم و به قول معروف به گوشه دارم نون و ماستمو میخورم.
۳ـ مهمترین شعار زندگیتون؟ کلا اهل شعار و اینا نیستم اما این جمله رو خیلی قبول دارم.
همیشه یه راهی وجود داره حتی اون موقعی که فکر میکنی لب پرتگاهی پس تلاشتو بکن.
۵ـ بهترین خصوصیتی که انسان میتونه داشته باشه؟ سرسختی و محکم بودن.
۶ـ بدترین خصوصیتی که انسان میتونه داشته باشه؟ حسادت و دورویی!
۷ـ قرمزترین خط قرمز زندگیتون؟ قضاوت کردنم!
۸ـ قهرمان زندگیتون کیه و به چه علت؟ بهترین رفیقم آنا! چون تا جایی که میتونه تلاش میکنه هیچ وقت نمیگه نمیشه و نمیتونم همیشه دنبال رویاش میره.
۹ـ در زندگی وابسته به چه چیزهایی هستید؟ هدفون و توپ
۱۰ـ تفریح و ورزش موردعلاقهتون چیه؟ تکواندو و فوتبال
۱۱ـ چطور وارد انجمن یک رمان شدید؟
چندتا رمان جالب خونده بودم بعد همه آرم یک رمان رو داشتن و جلد و طراحیش برام جالب شده بود و به پیشنهاد یکی از دوستام وارد انجمن شدم.
۱۲ـ از عملکرد انجمن راضی هستید؟ بله خیلی هم خوب و پشتیبان هست.
۱۳ـ اهل مطالعه هستید؟ چقدر؟ تقریبا نصف روز درحال مطالعه هستم و خیلی هم علاقه دارم به خوندن.
۱۴ـ کتابهای مورد علاقهتون رو نام ببرید =) عقاید یک دلقک ، مرد کت و شلوار مشکی ، موبیدیک
۱۵ـ نویسندههای مورد علاقهتون چه کسانی هستند؟(داخل و خارج از انجمن) ریحانه عیسایی عزیز و ساغر بانو
۱۶ـ به نویسندگی علاقمند هستید؟ چرا؟ خیلی دوست دارم نویسندگی رو چون وقتی شروع به نوشتن میکنی انگار تمام اتفاقاتی که نوشتی واسه خودت اتفاق افتاده و میشه تمام چیز های که تو واقعیت نیست و نمیشه دید رو اونجا حس کرد.
۱۷ـ ژانر مورد علاقهتون؟ طنز، ترسناک و اجتماعی
۱۸ـ چه توصیهای به همسن و سالهای خودتون میکنید؟ جوری زندگی کنید که حالتون باهاش خوب باشه جوری رفتار کنید که حس آزادی و زندگی کردن از ته دل رو بچشید.
۱۹ـ از زندگیتون راضی هستید؟ نمیشه گفت به طور کامل اما خب حالم خوبه و جوری که دوست دارم زندگی میکنم.
۲۰ـ کلام آخر: هیچ کس ارزش گذشتن از خودت و زندگیت و رویاهات رو نداره. و خیلی ممنون از انجمن خوب یک رمان که این فرصت رو در اختیار کاربران قرار داده تا استعداد هاشون دیده بشه.