فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 16/8/22 #21 فاطمه مقدم گفت در کافههایی که با تو نرفتم و چه نیمکتها که مرا کنار تو ندیده فراموش کردند. کلیک کنید تا باز شود... دوستت بدارم نگران نباش، بالاخره کسی پیدا میشود که این راه را ادامه دهد…! امضا : فلورا.
فاطمه مقدم گفت در کافههایی که با تو نرفتم و چه نیمکتها که مرا کنار تو ندیده فراموش کردند. کلیک کنید تا باز شود... دوستت بدارم نگران نباش، بالاخره کسی پیدا میشود که این راه را ادامه دهد…!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/22 #22 فلورا. گفت دوستت بدارم نگران نباش، بالاخره کسی پیدا میشود که این راه را ادامه دهد…! کلیک کنید تا باز شود... در چشمهای میشی تو گرگ می دود یعنی گذشت دوره ی خواهر، برادری! امضا : m.sina
فلورا. گفت دوستت بدارم نگران نباش، بالاخره کسی پیدا میشود که این راه را ادامه دهد…! کلیک کنید تا باز شود... در چشمهای میشی تو گرگ می دود یعنی گذشت دوره ی خواهر، برادری!
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #23 m.sina گفت در چشمهای میشی تو گرگ می دود یعنی گذشت دوره ی خواهر، برادری! کلیک کنید تا باز شود... یک نفر باید او را از این تیمارستان بیرون ببرد، حمام کند، لباس بپوشاند و بگوید آزاد است تا دنبال جفت خویش بگردد.! امضا : فلورا.
m.sina گفت در چشمهای میشی تو گرگ می دود یعنی گذشت دوره ی خواهر، برادری! کلیک کنید تا باز شود... یک نفر باید او را از این تیمارستان بیرون ببرد، حمام کند، لباس بپوشاند و بگوید آزاد است تا دنبال جفت خویش بگردد.!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/9/22 #24 فلورا. گفت یک نفر باید او را از این تیمارستان بیرون ببرد، حمام کند، لباس بپوشاند و بگوید آزاد است تا دنبال جفت خویش بگردد.! کلیک کنید تا باز شود... دوست داشتنت پیراهن من است می پوشم و از یاد میبرم که جهان جای غمگینیست امضا : m.sina
فلورا. گفت یک نفر باید او را از این تیمارستان بیرون ببرد، حمام کند، لباس بپوشاند و بگوید آزاد است تا دنبال جفت خویش بگردد.! کلیک کنید تا باز شود... دوست داشتنت پیراهن من است می پوشم و از یاد میبرم که جهان جای غمگینیست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #25 m.sina گفت دوست داشتنت پیراهن من است می پوشم و از یاد میبرم که جهان جای غمگینیست کلیک کنید تا باز شود... مثل خانهای کنار رود، به من نزدیکی مثل سیل به خانههای کنار رود…! امضا : فلورا.
m.sina گفت دوست داشتنت پیراهن من است می پوشم و از یاد میبرم که جهان جای غمگینیست کلیک کنید تا باز شود... مثل خانهای کنار رود، به من نزدیکی مثل سیل به خانههای کنار رود…!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/22 #26 فلورا. گفت مثل خانهای کنار رود، به من نزدیکی مثل سیل به خانههای کنار رود…! کلیک کنید تا باز شود... در گلوی من ابر کوچکی ست می شود مرا بغل کنی قول می دهم گریه کم کند. امضا : m.sina
فلورا. گفت مثل خانهای کنار رود، به من نزدیکی مثل سیل به خانههای کنار رود…! کلیک کنید تا باز شود... در گلوی من ابر کوچکی ست می شود مرا بغل کنی قول می دهم گریه کم کند.
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 2/9/22 #27 m.sina گفت در گلوی من ابر کوچکی ست می شود مرا بغل کنی قول می دهم گریه کم کند. کلیک کنید تا باز شود... در چشمهای میشها هم مادهگرگیست ... تا استخوان عشق را دندان بگیرند آقای اشعار عبوسم! زندهگی کن نگذار آغاز تو را پایان بگیرند! امضا : فلورا.
m.sina گفت در گلوی من ابر کوچکی ست می شود مرا بغل کنی قول می دهم گریه کم کند. کلیک کنید تا باز شود... در چشمهای میشها هم مادهگرگیست ... تا استخوان عشق را دندان بگیرند آقای اشعار عبوسم! زندهگی کن نگذار آغاز تو را پایان بگیرند!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/9/22 #28 فلورا. گفت در چشمهای میشها هم مادهگرگیست ... تا استخوان عشق را دندان بگیرند آقای اشعار عبوسم! زندهگی کن نگذار آغاز تو را پایان بگیرند! کلیک کنید تا باز شود... درد من و تمام تبر خورده ها یکی است باور نمی کنیم که مُردیم مدتی است امضا : m.sina
فلورا. گفت در چشمهای میشها هم مادهگرگیست ... تا استخوان عشق را دندان بگیرند آقای اشعار عبوسم! زندهگی کن نگذار آغاز تو را پایان بگیرند! کلیک کنید تا باز شود... درد من و تمام تبر خورده ها یکی است باور نمی کنیم که مُردیم مدتی است
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/9/22 #29 m.sina گفت درد من و تمام تبر خورده ها یکی است باور نمی کنیم که مُردیم مدتی است کلیک کنید تا باز شود... تــو هم مثلِ باران كه نفرين شدست بيــــــايی زيادی ، نيــــــايی كمی ! جهان ابرِ خاموش و بی حاصليست بـــــگو باز بــــــــاران بگو نَم نمی امضا : فلورا.
m.sina گفت درد من و تمام تبر خورده ها یکی است باور نمی کنیم که مُردیم مدتی است کلیک کنید تا باز شود... تــو هم مثلِ باران كه نفرين شدست بيــــــايی زيادی ، نيــــــايی كمی ! جهان ابرِ خاموش و بی حاصليست بـــــگو باز بــــــــاران بگو نَم نمی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/9/22 #30 فلورا. گفت تــو هم مثلِ باران كه نفرين شدست بيــــــايی زيادی ، نيــــــايی كمی ! جهان ابرِ خاموش و بی حاصليست بـــــگو باز بــــــــاران بگو نَم نمی کلیک کنید تا باز شود... یک روز میآیند زنها کلکشان، خندان داماد میبوسد عروس گیج کمرو را یک حلقه از خورشید هم حتی درخشانتر ای کاش مادر بود و میدید آن النگو را امضا : m.sina
فلورا. گفت تــو هم مثلِ باران كه نفرين شدست بيــــــايی زيادی ، نيــــــايی كمی ! جهان ابرِ خاموش و بی حاصليست بـــــگو باز بــــــــاران بگو نَم نمی کلیک کنید تا باز شود... یک روز میآیند زنها کلکشان، خندان داماد میبوسد عروس گیج کمرو را یک حلقه از خورشید هم حتی درخشانتر ای کاش مادر بود و میدید آن النگو را