فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 8/6/23 #41 m.donya گفت یارکی مراست رند و بذله گو شوخ و دلربا، خوب و خوش سرشت طرهاش عبیر، پیکرش حریر عارضش بهار، طلعتش بهشت کلیک کنید تا باز شود... تا به کی زاری کنی تا صید بازاری کنی ترک زاری کن وزین بازاریان بیزار باش امضا : فلورا.
m.donya گفت یارکی مراست رند و بذله گو شوخ و دلربا، خوب و خوش سرشت طرهاش عبیر، پیکرش حریر عارضش بهار، طلعتش بهشت کلیک کنید تا باز شود... تا به کی زاری کنی تا صید بازاری کنی ترک زاری کن وزین بازاریان بیزار باش
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 8/6/23 #42 فلورا. گفت تا به کی زاری کنی تا صید بازاری کنی ترک زاری کن وزین بازاریان بیزار باش کلیک کنید تا باز شود... شادیی راکه غمی هست ز پی شادی نیست شادمان حالی از اینم که دلم غمگین است
فلورا. گفت تا به کی زاری کنی تا صید بازاری کنی ترک زاری کن وزین بازاریان بیزار باش کلیک کنید تا باز شود... شادیی راکه غمی هست ز پی شادی نیست شادمان حالی از اینم که دلم غمگین است
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 8/6/23 #43 m.donya گفت شادیی راکه غمی هست ز پی شادی نیست شادمان حالی از اینم که دلم غمگین است کلیک کنید تا باز شود... تو مردمک چشم من مهجوری زان با همه نزدیکیت از من دوری نی نی غلطم تو جان شیرین منی زان با منی و ز چشم من مستوری امضا : فلورا.
m.donya گفت شادیی راکه غمی هست ز پی شادی نیست شادمان حالی از اینم که دلم غمگین است کلیک کنید تا باز شود... تو مردمک چشم من مهجوری زان با همه نزدیکیت از من دوری نی نی غلطم تو جان شیرین منی زان با منی و ز چشم من مستوری
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 8/6/23 #44 فلورا. گفت تو مردمک چشم من مهجوری زان با همه نزدیکیت از من دوری نی نی غلطم تو جان شیرین منی زان با منی و ز چشم من مستوری کلیک کنید تا باز شود... یارکی هست مرا به لطافت ملکو به حلاوت شکر و به ملاحت نمکو
فلورا. گفت تو مردمک چشم من مهجوری زان با همه نزدیکیت از من دوری نی نی غلطم تو جان شیرین منی زان با منی و ز چشم من مستوری کلیک کنید تا باز شود... یارکی هست مرا به لطافت ملکو به حلاوت شکر و به ملاحت نمکو
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 8/6/23 #45 m.donya گفت یارکی هست مرا به لطافت ملکو به حلاوت شکر و به ملاحت نمکو کلیک کنید تا باز شود... واجب نبود دل به بتی بیهده بستن کاو را نبود شیوه بجز عهد شکستن امضا : فلورا.
m.donya گفت یارکی هست مرا به لطافت ملکو به حلاوت شکر و به ملاحت نمکو کلیک کنید تا باز شود... واجب نبود دل به بتی بیهده بستن کاو را نبود شیوه بجز عهد شکستن
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 9/6/23 #46 فلورا. گفت واجب نبود دل به بتی بیهده بستن کاو را نبود شیوه بجز عهد شکستن کلیک کنید تا باز شود... نه باده نه جام باده ماند باقی نه ساده نه نام ساده ماند باقی ما زادهٔ مام روزگاریم ولی نه زاده نه مامزاده ماند باقی امضا : m.sina
فلورا. گفت واجب نبود دل به بتی بیهده بستن کاو را نبود شیوه بجز عهد شکستن کلیک کنید تا باز شود... نه باده نه جام باده ماند باقی نه ساده نه نام ساده ماند باقی ما زادهٔ مام روزگاریم ولی نه زاده نه مامزاده ماند باقی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 10/6/23 #47 m.sina گفت نه باده نه جام باده ماند باقی نه ساده نه نام ساده ماند باقی ما زادهٔ مام روزگاریم ولی نه زاده نه مامزاده ماند باقی کلیک کنید تا باز شود... یارکی مراست رند و بذله گو شوخ و دلربا خوب و خوش سرشت طرهاش عبیر پیکرش حریر عارضش بهار طلعتش بهشت امضا : فلورا.
m.sina گفت نه باده نه جام باده ماند باقی نه ساده نه نام ساده ماند باقی ما زادهٔ مام روزگاریم ولی نه زاده نه مامزاده ماند باقی کلیک کنید تا باز شود... یارکی مراست رند و بذله گو شوخ و دلربا خوب و خوش سرشت طرهاش عبیر پیکرش حریر عارضش بهار طلعتش بهشت
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 10/6/23 #48 فلورا. گفت یارکی مراست رند و بذله گو شوخ و دلربا خوب و خوش سرشت طرهاش عبیر پیکرش حریر عارضش بهار طلعتش بهشت کلیک کنید تا باز شود... تا به شکار رفتهای گشته دلم شکار غم هست مرا ازین سپس طیش فزون و عیش کم گر نه ز محنت زمان شاه شود مرا ضمان نیست ز بختم این گمان کاو برهاندم ز غم
فلورا. گفت یارکی مراست رند و بذله گو شوخ و دلربا خوب و خوش سرشت طرهاش عبیر پیکرش حریر عارضش بهار طلعتش بهشت کلیک کنید تا باز شود... تا به شکار رفتهای گشته دلم شکار غم هست مرا ازین سپس طیش فزون و عیش کم گر نه ز محنت زمان شاه شود مرا ضمان نیست ز بختم این گمان کاو برهاندم ز غم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 10/6/23 #49 من ازین پس میخورم می گر حلالست ار حرام نه ز منع مفتیان ترسم نه از غوغای عام هی مزم از لعل خوبان تا همی خواهی شکر هی خورم از چشم ترکان تا همی بینی مدام m.donya گفت تا به شکار رفتهای گشته دلم شکار غم هست مرا ازین سپس طیش فزون و عیش کم گر نه ز محنت زمان شاه شود مرا ضمان نیست ز بختم این گمان کاو برهاندم ز غم کلیک کنید تا باز شود... امضا : فلورا.
من ازین پس میخورم می گر حلالست ار حرام نه ز منع مفتیان ترسم نه از غوغای عام هی مزم از لعل خوبان تا همی خواهی شکر هی خورم از چشم ترکان تا همی بینی مدام m.donya گفت تا به شکار رفتهای گشته دلم شکار غم هست مرا ازین سپس طیش فزون و عیش کم گر نه ز محنت زمان شاه شود مرا ضمان نیست ز بختم این گمان کاو برهاندم ز غم کلیک کنید تا باز شود...
m.donya رو به پیشرفت سطح 1 ارسالیها 104 پسندها 215 امتیازها 1,168 مدالها 2 10/6/23 #50 فلورا. گفت من ازین پس میخورم می گر حلالست ار حرام نه ز منع مفتیان ترسم نه از غوغای عام هی مزم از لعل خوبان تا همی خواهی شکر هی خورم از چشم ترکان تا همی بینی مدام کلیک کنید تا باز شود... ماه من از زلف چون گره بگشاید بر دل پرعقده عقدها بفزاید
فلورا. گفت من ازین پس میخورم می گر حلالست ار حرام نه ز منع مفتیان ترسم نه از غوغای عام هی مزم از لعل خوبان تا همی خواهی شکر هی خورم از چشم ترکان تا همی بینی مدام کلیک کنید تا باز شود... ماه من از زلف چون گره بگشاید بر دل پرعقده عقدها بفزاید