فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 14/6/23 #51 m.donya گفت ماه من از زلف چون گره بگشاید بر دل پرعقده عقدها بفزاید کلیک کنید تا باز شود... دل تو خاره و جسمت حریر را ماند رخت ستاره و زلفت عبیر را ماند رخم چو زلف تو پرچین شدست و شادم ازین که موی یار جوان روی پیر را ماند امضا : فلورا.
m.donya گفت ماه من از زلف چون گره بگشاید بر دل پرعقده عقدها بفزاید کلیک کنید تا باز شود... دل تو خاره و جسمت حریر را ماند رخت ستاره و زلفت عبیر را ماند رخم چو زلف تو پرچین شدست و شادم ازین که موی یار جوان روی پیر را ماند
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 17/6/23 #52 فلورا. گفت دل تو خاره و جسمت حریر را ماند رخت ستاره و زلفت عبیر را ماند رخم چو زلف تو پرچین شدست و شادم ازین که موی یار جوان روی پیر را ماند کلیک کنید تا باز شود... دولت آنست که از در صنمی تازه درآید در بر اغیار به بندد سر مینا بگشاید هر شبی نالهٔ من خواب جهانی برباید تاکه در خواب نگارم به کسی رخ ننماید امضا : m.sina
فلورا. گفت دل تو خاره و جسمت حریر را ماند رخت ستاره و زلفت عبیر را ماند رخم چو زلف تو پرچین شدست و شادم ازین که موی یار جوان روی پیر را ماند کلیک کنید تا باز شود... دولت آنست که از در صنمی تازه درآید در بر اغیار به بندد سر مینا بگشاید هر شبی نالهٔ من خواب جهانی برباید تاکه در خواب نگارم به کسی رخ ننماید
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 17/6/23 #53 m.sina گفت دولت آنست که از در صنمی تازه درآید در بر اغیار به بندد سر مینا بگشاید هر شبی نالهٔ من خواب جهانی برباید تاکه در خواب نگارم به کسی رخ ننماید کلیک کنید تا باز شود... دی مرا گفت به طیش،غم برانگیخته جیش از پی موکب عیش ساخت باید یزکو امضا : فلورا.
m.sina گفت دولت آنست که از در صنمی تازه درآید در بر اغیار به بندد سر مینا بگشاید هر شبی نالهٔ من خواب جهانی برباید تاکه در خواب نگارم به کسی رخ ننماید کلیک کنید تا باز شود... دی مرا گفت به طیش،غم برانگیخته جیش از پی موکب عیش ساخت باید یزکو
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 28/6/23 #54 فلورا. گفت دی مرا گفت به طیش،غم برانگیخته جیش از پی موکب عیش ساخت باید یزکو کلیک کنید تا باز شود... واقفی ای پیک چون ز حال دل زار حال دل زار گو بیار دل آزار یار دل آزار من وفا نشناسد وه که عجب نعمتی است یار وفادار امضا : m.sina
فلورا. گفت دی مرا گفت به طیش،غم برانگیخته جیش از پی موکب عیش ساخت باید یزکو کلیک کنید تا باز شود... واقفی ای پیک چون ز حال دل زار حال دل زار گو بیار دل آزار یار دل آزار من وفا نشناسد وه که عجب نعمتی است یار وفادار
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/7/23 #55 m.sina گفت واقفی ای پیک چون ز حال دل زار حال دل زار گو بیار دل آزار یار دل آزار من وفا نشناسد وه که عجب نعمتی است یار وفادار کلیک کنید تا باز شود... روز می و وقت عیش وگاه سرورست یار جوان می کهن خدای غفورست میل و سکون شوق و صبر ذوق و تحمّل شعلهو خسبرق و دشتسنگ و بلورست امضا : فلورا.
m.sina گفت واقفی ای پیک چون ز حال دل زار حال دل زار گو بیار دل آزار یار دل آزار من وفا نشناسد وه که عجب نعمتی است یار وفادار کلیک کنید تا باز شود... روز می و وقت عیش وگاه سرورست یار جوان می کهن خدای غفورست میل و سکون شوق و صبر ذوق و تحمّل شعلهو خسبرق و دشتسنگ و بلورست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/8/23 #56 فلورا. گفت روز می و وقت عیش وگاه سرورست یار جوان می کهن خدای غفورست میل و سکون شوق و صبر ذوق و تحمّل شعلهو خسبرق و دشتسنگ و بلورست کلیک کنید تا باز شود... تا قبلهٔ ابروی تو ای یار کج است محراب دل و قبلهٔ احرار کج است ما جانب قبلهٔ دگر رو نکنیم آن قبله ماست گرچه بسیار کج است امضا : m.sina
فلورا. گفت روز می و وقت عیش وگاه سرورست یار جوان می کهن خدای غفورست میل و سکون شوق و صبر ذوق و تحمّل شعلهو خسبرق و دشتسنگ و بلورست کلیک کنید تا باز شود... تا قبلهٔ ابروی تو ای یار کج است محراب دل و قبلهٔ احرار کج است ما جانب قبلهٔ دگر رو نکنیم آن قبله ماست گرچه بسیار کج است
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 24/11/23 #57 m.sina گفت تا قبلهٔ ابروی تو ای یار کج است محراب دل و قبلهٔ احرار کج است ما جانب قبلهٔ دگر رو نکنیم آن قبله ماست گرچه بسیار کج است کلیک کنید تا باز شود... تو را رسمست اول دلربایی نخستین مهر و آخر بی وفایی در اول مینمایی دانهٔ خال در آخر دام گیسو می گشایی امضا : فلورا.
m.sina گفت تا قبلهٔ ابروی تو ای یار کج است محراب دل و قبلهٔ احرار کج است ما جانب قبلهٔ دگر رو نکنیم آن قبله ماست گرچه بسیار کج است کلیک کنید تا باز شود... تو را رسمست اول دلربایی نخستین مهر و آخر بی وفایی در اول مینمایی دانهٔ خال در آخر دام گیسو می گشایی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/7/24 #58 فلورا. گفت تو را رسمست اول دلربایی نخستین مهر و آخر بی وفایی در اول مینمایی دانهٔ خال در آخر دام گیسو می گشایی کلیک کنید تا باز شود... یارکی هست مرا به لطافت ملکو به حلاوت شکر و به ملاحت نمکو دی مرا گفت به طیش غم برانگیخته جیش از پی موکب عیش ساخت باید یزکو امضا : m.sina
فلورا. گفت تو را رسمست اول دلربایی نخستین مهر و آخر بی وفایی در اول مینمایی دانهٔ خال در آخر دام گیسو می گشایی کلیک کنید تا باز شود... یارکی هست مرا به لطافت ملکو به حلاوت شکر و به ملاحت نمکو دی مرا گفت به طیش غم برانگیخته جیش از پی موکب عیش ساخت باید یزکو