m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 17/6/23 #31 فلورا. گفت تمام ساعت های خداحافظی را به وقت باران های نم نم کوک کرده است کلیک کنید تا باز شود... تا باد روی ماهت را ببوسد حتمن طعم بوسه اش را به یاد خواهی آورد حتی پیشتر از نامم امضا : m.sina
فلورا. گفت تمام ساعت های خداحافظی را به وقت باران های نم نم کوک کرده است کلیک کنید تا باز شود... تا باد روی ماهت را ببوسد حتمن طعم بوسه اش را به یاد خواهی آورد حتی پیشتر از نامم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 17/6/23 #32 m.sina گفت تا باد روی ماهت را ببوسد حتمن طعم بوسه اش را به یاد خواهی آورد حتی پیشتر از نامم کلیک کنید تا باز شود... مگر پاییز چند فصل است؟ بگو آفتاب کجای قصه خواب مانده است که این شب غمناک اینقدر طولانی ست امضا : فلورا.
m.sina گفت تا باد روی ماهت را ببوسد حتمن طعم بوسه اش را به یاد خواهی آورد حتی پیشتر از نامم کلیک کنید تا باز شود... مگر پاییز چند فصل است؟ بگو آفتاب کجای قصه خواب مانده است که این شب غمناک اینقدر طولانی ست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 28/6/23 #33 فلورا. گفت مگر پاییز چند فصل است؟ بگو آفتاب کجای قصه خواب مانده است که این شب غمناک اینقدر طولانی ست کلیک کنید تا باز شود... تا هنوز دلت به دروغی به نام امید قرص است که ته هر فنجان قهوه ات می گوید بر می گردد امضا : m.sina
فلورا. گفت مگر پاییز چند فصل است؟ بگو آفتاب کجای قصه خواب مانده است که این شب غمناک اینقدر طولانی ست کلیک کنید تا باز شود... تا هنوز دلت به دروغی به نام امید قرص است که ته هر فنجان قهوه ات می گوید بر می گردد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/7/23 #34 m.sina گفت تا هنوز دلت به دروغی به نام امید قرص است که ته هر فنجان قهوه ات می گوید بر می گردد کلیک کنید تا باز شود... دلخوشم با خاطرات هر شب تو روزها بی تو دارم با دل خود ماجرایی روز و شب امضا : فلورا.
m.sina گفت تا هنوز دلت به دروغی به نام امید قرص است که ته هر فنجان قهوه ات می گوید بر می گردد کلیک کنید تا باز شود... دلخوشم با خاطرات هر شب تو روزها بی تو دارم با دل خود ماجرایی روز و شب
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/8/23 #35 فلورا. گفت دلخوشم با خاطرات هر شب تو روزها بی تو دارم با دل خود ماجرایی روز و شب کلیک کنید تا باز شود... به خوابت نمی برند پیش از آن که هزار خاطره پشت پلک هایت رژه رود پاک نمی کنند از خیابان حافظه ات رد پاهای مسافری راکه با برف اسفند رسید امضا : m.sina
فلورا. گفت دلخوشم با خاطرات هر شب تو روزها بی تو دارم با دل خود ماجرایی روز و شب کلیک کنید تا باز شود... به خوابت نمی برند پیش از آن که هزار خاطره پشت پلک هایت رژه رود پاک نمی کنند از خیابان حافظه ات رد پاهای مسافری راکه با برف اسفند رسید
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 5/8/23 #36 m.sina گفت به خوابت نمی برند پیش از آن که هزار خاطره پشت پلک هایت رژه رود پاک نمی کنند از خیابان حافظه ات رد پاهای مسافری راکه با برف اسفند رسید کلیک کنید تا باز شود... دلم گرفته است از این روزهای غمگین کسالت بار که شعر هم از زیر بار هق هق دلتنگی ام شانه خالی می کند! دلم گرفته است در من اندوه پرنده ای ست که باله امضا : مارینا آروین
m.sina گفت به خوابت نمی برند پیش از آن که هزار خاطره پشت پلک هایت رژه رود پاک نمی کنند از خیابان حافظه ات رد پاهای مسافری راکه با برف اسفند رسید کلیک کنید تا باز شود... دلم گرفته است از این روزهای غمگین کسالت بار که شعر هم از زیر بار هق هق دلتنگی ام شانه خالی می کند! دلم گرفته است در من اندوه پرنده ای ست که باله
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/8/23 #37 مارینا آروین گفت دلم گرفته است از این روزهای غمگین کسالت بار که شعر هم از زیر بار هق هق دلتنگی ام شانه خالی می کند! دلم گرفته است در من اندوه پرنده ای ست که باله کلیک کنید تا باز شود... همین که پاییز نبض تک درخت انارت را میگیرد و بهار با لبخندهای صورتی اش از دیوار خانه بالا می رود که حال پنجره ات را بپرسد یعنی تنها نیستی امضا : m.sina
مارینا آروین گفت دلم گرفته است از این روزهای غمگین کسالت بار که شعر هم از زیر بار هق هق دلتنگی ام شانه خالی می کند! دلم گرفته است در من اندوه پرنده ای ست که باله کلیک کنید تا باز شود... همین که پاییز نبض تک درخت انارت را میگیرد و بهار با لبخندهای صورتی اش از دیوار خانه بالا می رود که حال پنجره ات را بپرسد یعنی تنها نیستی
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 24/11/23 #38 m.sina گفت همین که پاییز نبض تک درخت انارت را میگیرد و بهار با لبخندهای صورتی اش از دیوار خانه بالا می رود که حال پنجره ات را بپرسد یعنی تنها نیستی کلیک کنید تا باز شود... یا انگشت های خیس باران این پنجره دیگر جواب سلام آسمان را نخواهد داد وقتی قرار نیست تو از این کوچه بگذری امضا : فلورا.
m.sina گفت همین که پاییز نبض تک درخت انارت را میگیرد و بهار با لبخندهای صورتی اش از دیوار خانه بالا می رود که حال پنجره ات را بپرسد یعنی تنها نیستی کلیک کنید تا باز شود... یا انگشت های خیس باران این پنجره دیگر جواب سلام آسمان را نخواهد داد وقتی قرار نیست تو از این کوچه بگذری