m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/8/23 #21 فلورا. گفت همه عالم تنست و ایران دل نیست گوینده زین قیاس خجل چونکه ایران دل زمین باشد دل ز تن به بود یقین باشد کلیک کنید تا باز شود... دهقان فصیح پارسی زاد از حال عرب چنین کند یاد کان پیر پسر به باد داده یعقوب ز یوسف اوفتاده امضا : m.sina
فلورا. گفت همه عالم تنست و ایران دل نیست گوینده زین قیاس خجل چونکه ایران دل زمین باشد دل ز تن به بود یقین باشد کلیک کنید تا باز شود... دهقان فصیح پارسی زاد از حال عرب چنین کند یاد کان پیر پسر به باد داده یعقوب ز یوسف اوفتاده
عابر پیاده رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 54 پسندها 238 امتیازها 1,023 مدالها 3 5/8/23 #22 m.sina گفت دهقان فصیح پارسی زاد از حال عرب چنین کند یاد کان پیر پسر به باد داده یعقوب ز یوسف اوفتاده کلیک کنید تا باز شود... هر بنهای را جرسی دادهاند هر شکری را مگسی دادهاند امضا : عابر پیاده
m.sina گفت دهقان فصیح پارسی زاد از حال عرب چنین کند یاد کان پیر پسر به باد داده یعقوب ز یوسف اوفتاده کلیک کنید تا باز شود... هر بنهای را جرسی دادهاند هر شکری را مگسی دادهاند
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/8/23 #23 عابر پیاده گفت هر بنهای را جرسی دادهاند هر شکری را مگسی دادهاند کلیک کنید تا باز شود... در آن مدت که من در بسته بودم سخن با آسمان پیوسته بودم گهی برج کواکب میبریدم گهی ستر ملایک میدریدم امضا : m.sina
عابر پیاده گفت هر بنهای را جرسی دادهاند هر شکری را مگسی دادهاند کلیک کنید تا باز شود... در آن مدت که من در بسته بودم سخن با آسمان پیوسته بودم گهی برج کواکب میبریدم گهی ستر ملایک میدریدم
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 5/8/23 #24 m.sina گفت در آن مدت که من در بسته بودم سخن با آسمان پیوسته بودم گهی برج کواکب میبریدم گهی ستر ملایک میدریدم کلیک کنید تا باز شود... مجنون چو شنید پند خویشان از تلخی پند شد پریشان امضا : مارینا آروین
m.sina گفت در آن مدت که من در بسته بودم سخن با آسمان پیوسته بودم گهی برج کواکب میبریدم گهی ستر ملایک میدریدم کلیک کنید تا باز شود... مجنون چو شنید پند خویشان از تلخی پند شد پریشان
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/8/23 #25 مارینا آروین گفت مجنون چو شنید پند خویشان از تلخی پند شد پریشان کلیک کنید تا باز شود... بنواز به لطف یک سلامم جان تازه نما به یک پیامم دیوانه منم به رای و تدبیر در گردن تو چراست زنجیر امضا : m.sina
مارینا آروین گفت مجنون چو شنید پند خویشان از تلخی پند شد پریشان کلیک کنید تا باز شود... بنواز به لطف یک سلامم جان تازه نما به یک پیامم دیوانه منم به رای و تدبیر در گردن تو چراست زنجیر
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 24/11/23 #26 m.sina گفت بنواز به لطف یک سلامم جان تازه نما به یک پیامم دیوانه منم به رای و تدبیر در گردن تو چراست زنجیر کلیک کنید تا باز شود... روزی به مبارکی و شادی بودم به نشاط کیقبادی ابروی هلالیم گشاده دیوان نظامیم نهاده آیینهٔ بخت پیش رویم اقبال به شانه کرده مویم امضا : فلورا.
m.sina گفت بنواز به لطف یک سلامم جان تازه نما به یک پیامم دیوانه منم به رای و تدبیر در گردن تو چراست زنجیر کلیک کنید تا باز شود... روزی به مبارکی و شادی بودم به نشاط کیقبادی ابروی هلالیم گشاده دیوان نظامیم نهاده آیینهٔ بخت پیش رویم اقبال به شانه کرده مویم