ویژگی های ماهی کوی

  • نویسنده موضوع Wendy Son
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 635
  • کاربران تگ شده هیچ

Wendy Son

کاربر سایت
کاربر سایت
تاریخ ثبت‌نام
17/9/20
ارسالی‌ها
1,066
پسندها
16,853
امتیازها
37,073
مدال‌ها
16
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
ماهی های کوی تاریخی بسیار طولانی و رنگارنگ (به معنای واقعی کلمه) دارند. انواع پر جنب و جوش که امروزه در بسیاری از استخرها دیده می شود از کپور سیاه و سفید متداول منتقل شده اند. اکنون، نه تنها از نظر فرهنگی نمادین هستند، بلکه برای میلیون ها نفر در سراسر جهان یک سرگرمی است. بیایید قدمی به عقب برداریم و دریابیم که این ماهیان زینتی چقدر قابل توجه شده اند.



ماهی های "کوی" در واقع یک نوع کپور هستند.



کپور سیاه یا ماگوی، در اصل هنگام حمله چینی ها به ژاپن در حدود 200 سال قبل از میلاد، از چین به ژاپن آورده شد.



ژاپنی ها برای اولین بار در تاریخ کوی ماهیانی را تولید می کنند که جهش های طبیعی داشته و در نتیجه باعث ورود رنگ به گونه ها شده است.



کشاورزان برنج در ژاپن قبلاً ماهی کوی را به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Wendy Son

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا