فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 2/9/22 #11 m.sina گفت یکی از بازیای سرنوشته که دنیا واس تو مثل جهنم جهنم واس من مثل بهشته کلیک کنید تا باز شود... هر کسی انجمـنــش کنج اتاقــش باشد بی نیاز است از این خانه زنک بازی ها ! می روم پشتِ همه بلکه از این پس دیگر امضا : فلورا.
m.sina گفت یکی از بازیای سرنوشته که دنیا واس تو مثل جهنم جهنم واس من مثل بهشته کلیک کنید تا باز شود... هر کسی انجمـنــش کنج اتاقــش باشد بی نیاز است از این خانه زنک بازی ها ! می روم پشتِ همه بلکه از این پس دیگر
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/22 #12 فلورا. گفت هر کسی انجمـنــش کنج اتاقــش باشد بی نیاز است از این خانه زنک بازی ها ! می روم پشتِ همه بلکه از این پس دیگر کلیک کنید تا باز شود... روي بوم زمين كشيده شدم چون صليبی به روی سينه تو مثل يك رود از دل چشمه راه افتاده ماه ، در چشمم امضا : m.sina
فلورا. گفت هر کسی انجمـنــش کنج اتاقــش باشد بی نیاز است از این خانه زنک بازی ها ! می روم پشتِ همه بلکه از این پس دیگر کلیک کنید تا باز شود... روي بوم زمين كشيده شدم چون صليبی به روی سينه تو مثل يك رود از دل چشمه راه افتاده ماه ، در چشمم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 2/9/22 #13 m.sina گفت روي بوم زمين كشيده شدم چون صليبی به روی سينه تو مثل يك رود از دل چشمه راه افتاده ماه ، در چشمم کلیک کنید تا باز شود... مي روم دستمال بردارم ماه تب کرده است در شب هات!! امضا : فلورا.
m.sina گفت روي بوم زمين كشيده شدم چون صليبی به روی سينه تو مثل يك رود از دل چشمه راه افتاده ماه ، در چشمم کلیک کنید تا باز شود... مي روم دستمال بردارم ماه تب کرده است در شب هات!!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/9/22 #14 فلورا. گفت مي روم دستمال بردارم ماه تب کرده است در شب هات!! کلیک کنید تا باز شود... تو مرا زجر میدهی عشقم ما زو خیسمی که دوستش دارم من به اشغال تو درآمده ام صهیونیسمی که دوستش دارم امضا : m.sina
فلورا. گفت مي روم دستمال بردارم ماه تب کرده است در شب هات!! کلیک کنید تا باز شود... تو مرا زجر میدهی عشقم ما زو خیسمی که دوستش دارم من به اشغال تو درآمده ام صهیونیسمی که دوستش دارم
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/9/22 #15 m.sina گفت تو مرا زجر میدهی عشقم ما زو خیسمی که دوستش دارم من به اشغال تو درآمده ام صهیونیسمی که دوستش دارم کلیک کنید تا باز شود... مثل برق سهفاز میگیرد» تو برایم جرقهای وقتی خانه را بوی گاز میگیرد !!! امضا : فلورا.
m.sina گفت تو مرا زجر میدهی عشقم ما زو خیسمی که دوستش دارم من به اشغال تو درآمده ام صهیونیسمی که دوستش دارم کلیک کنید تا باز شود... مثل برق سهفاز میگیرد» تو برایم جرقهای وقتی خانه را بوی گاز میگیرد !!!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/9/22 #16 فلورا. گفت مثل برق سهفاز میگیرد» تو برایم جرقهای وقتی خانه را بوی گاز میگیرد !!! کلیک کنید تا باز شود... داد و بیداد نکردم که در اندیشه ی مــن مرد آن است که غم را به گلو می ریزد آخرین مرحله ی اوج فرو ریختن است مثل فواره که در اوج فرو می ریزد امضا : m.sina
فلورا. گفت مثل برق سهفاز میگیرد» تو برایم جرقهای وقتی خانه را بوی گاز میگیرد !!! کلیک کنید تا باز شود... داد و بیداد نکردم که در اندیشه ی مــن مرد آن است که غم را به گلو می ریزد آخرین مرحله ی اوج فرو ریختن است مثل فواره که در اوج فرو می ریزد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 10/9/22 #17 m.sina گفت داد و بیداد نکردم که در اندیشه ی مــن مرد آن است که غم را به گلو می ریزد آخرین مرحله ی اوج فرو ریختن است مثل فواره که در اوج فرو می ریزد کلیک کنید تا باز شود... دوست دارم كه گوشه ي پيانو كاغذ ِ نـُـت نويسي ات باشم « im calling you » كه مي خواني لهجه ي انگليسي ات باشم ! امضا : فلورا.
m.sina گفت داد و بیداد نکردم که در اندیشه ی مــن مرد آن است که غم را به گلو می ریزد آخرین مرحله ی اوج فرو ریختن است مثل فواره که در اوج فرو می ریزد کلیک کنید تا باز شود... دوست دارم كه گوشه ي پيانو كاغذ ِ نـُـت نويسي ات باشم « im calling you » كه مي خواني لهجه ي انگليسي ات باشم !
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/11/22 #18 فلورا. گفت دوست دارم كه گوشه ي پيانو كاغذ ِ نـُـت نويسي ات باشم « im calling you » كه مي خواني لهجه ي انگليسي ات باشم ! کلیک کنید تا باز شود... داد و بیداد نکردم که در اندیشه ی مــن مرد آن است که غم را به گلو می ریزد آخرین مرحله ی اوج فرو ریختن است مثل فواره که در اوج فرو می ریزد امضا : m.sina
فلورا. گفت دوست دارم كه گوشه ي پيانو كاغذ ِ نـُـت نويسي ات باشم « im calling you » كه مي خواني لهجه ي انگليسي ات باشم ! کلیک کنید تا باز شود... داد و بیداد نکردم که در اندیشه ی مــن مرد آن است که غم را به گلو می ریزد آخرین مرحله ی اوج فرو ریختن است مثل فواره که در اوج فرو می ریزد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 5/12/22 #19 m.sina گفت داد و بیداد نکردم که در اندیشه ی مــن مرد آن است که غم را به گلو می ریزد آخرین مرحله ی اوج فرو ریختن است مثل فواره که در اوج فرو می ریزد کلیک کنید تا باز شود... در جهان ِ شبيه سازي تو مرگ بي وقفه زندگي مي ساخت تابع ِ كشور دلت بودم گرچه من را به رسميت نشناخت!! امضا : فلورا.
m.sina گفت داد و بیداد نکردم که در اندیشه ی مــن مرد آن است که غم را به گلو می ریزد آخرین مرحله ی اوج فرو ریختن است مثل فواره که در اوج فرو می ریزد کلیک کنید تا باز شود... در جهان ِ شبيه سازي تو مرگ بي وقفه زندگي مي ساخت تابع ِ كشور دلت بودم گرچه من را به رسميت نشناخت!!
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 24/12/22 #20 فلورا. گفت در جهان ِ شبيه سازي تو مرگ بي وقفه زندگي مي ساخت تابع ِ كشور دلت بودم گرچه من را به رسميت نشناخت!! کلیک کنید تا باز شود... تو و این پرسه های یک نفره تو و این کوچه های تکراری شعرهایی برای ننوشتن خوابگاهی برای بیداری امضا : SAN.SNI
فلورا. گفت در جهان ِ شبيه سازي تو مرگ بي وقفه زندگي مي ساخت تابع ِ كشور دلت بودم گرچه من را به رسميت نشناخت!! کلیک کنید تا باز شود... تو و این پرسه های یک نفره تو و این کوچه های تکراری شعرهایی برای ننوشتن خوابگاهی برای بیداری