ASHMODAY کاربر فعال کاربر فعال تاریخ ثبتنام 18/10/23 ارسالیها 1,503 پسندها 4,218 امتیازها 21,173 مدالها 16 سن 23 سطح 14 29/7/24 #51 چون، بی تو، شبانه، سر به بالین بنهم، انگار که سر زیرِ گیوتین بنهم! امّا، چو به یاد آورم مرگِ تو را، سر زیرِ چنین تیغ به تمکین بنهم! امضا : ASHMODAY
چون، بی تو، شبانه، سر به بالین بنهم، انگار که سر زیرِ گیوتین بنهم! امّا، چو به یاد آورم مرگِ تو را، سر زیرِ چنین تیغ به تمکین بنهم!
m.sina کاربر خبره کاربر خبره تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,241 امتیازها 35,773 مدالها 16 سطح 14 13/1/25 #52 لیلا؛ گفت چون، بی تو، شبانه، سر به بالین بنهم، انگار که سر زیرِ گیوتین بنهم! امّا، چو به یاد آورم مرگِ تو را، سر زیرِ چنین تیغ به تمکین بنهم! کلیک کنید تا باز شود... منم که دیده و دل پاک دارم از همه بدها که دست دیده و دل از جهان به عشق تو شستم تو را دو دیده ى دلجو بود ز تیره ى آهو چنین که رام تو آمد گریزپا دل چستم امضا : m.sina
لیلا؛ گفت چون، بی تو، شبانه، سر به بالین بنهم، انگار که سر زیرِ گیوتین بنهم! امّا، چو به یاد آورم مرگِ تو را، سر زیرِ چنین تیغ به تمکین بنهم! کلیک کنید تا باز شود... منم که دیده و دل پاک دارم از همه بدها که دست دیده و دل از جهان به عشق تو شستم تو را دو دیده ى دلجو بود ز تیره ى آهو چنین که رام تو آمد گریزپا دل چستم
فلورا. کاربر حرفهای کاربر حرفهای تاریخ ثبتنام 6/8/22 ارسالیها 1,955 پسندها 4,689 امتیازها 28,973 مدالها 17 سطح 14 1/5/25 #53 m.sina گفت منم که دیده و دل پاک دارم از همه بدها که دست دیده و دل از جهان به عشق تو شستم تو را دو دیده ى دلجو بود ز تیره ى آهو چنین که رام تو آمد گریزپا دل چستم کلیک کنید تا باز شود... من از نبرد نپیچم ولى به چنگ تو هیچم چنان که در کف گرد آفریده زاده ى رستم من و به کار تو سستى ؟ زهى خطا، به درستى همین به عهد شکستن کشیده کار که سستم امضا : فلورا.
m.sina گفت منم که دیده و دل پاک دارم از همه بدها که دست دیده و دل از جهان به عشق تو شستم تو را دو دیده ى دلجو بود ز تیره ى آهو چنین که رام تو آمد گریزپا دل چستم کلیک کنید تا باز شود... من از نبرد نپیچم ولى به چنگ تو هیچم چنان که در کف گرد آفریده زاده ى رستم من و به کار تو سستى ؟ زهى خطا، به درستى همین به عهد شکستن کشیده کار که سستم
m.sina کاربر خبره کاربر خبره تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,241 امتیازها 35,773 مدالها 16 سطح 14 22/5/25 #54 فلورا. گفت من از نبرد نپیچم ولى به چنگ تو هیچم چنان که در کف گرد آفریده زاده ى رستم من و به کار تو سستى ؟ زهى خطا، به درستى همین به عهد شکستن کشیده کار که سستم کلیک کنید تا باز شود... منم كه دیده و دل پاك دارم از همه بدها كه دستِ دیده و دل از جهان به عشقِ تو شستم تو را دو دیده ى دلجو بود ز تیره ى آهو چنین كه رام تو آمد گریزپا دل چستم امضا : m.sina
فلورا. گفت من از نبرد نپیچم ولى به چنگ تو هیچم چنان که در کف گرد آفریده زاده ى رستم من و به کار تو سستى ؟ زهى خطا، به درستى همین به عهد شکستن کشیده کار که سستم کلیک کنید تا باز شود... منم كه دیده و دل پاك دارم از همه بدها كه دستِ دیده و دل از جهان به عشقِ تو شستم تو را دو دیده ى دلجو بود ز تیره ى آهو چنین كه رام تو آمد گریزپا دل چستم