نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

INFP میانجی | INFP

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,211
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
#INFP
از جنبه های معنی دار و آروم فصل تعطیلات لذت می‌برن. ممکنه خاطرات تعطیلات گذشته رو به یاد بیارن یا ممکنه از کمک کردن در یک آشپزخونه لذت ببرن یا از انجام کارهای محبت آمیز تصادفی برای پرکردن ماه لذت ببرن. INFP ها به دلیل تجاری سازی تعطیلات و حس کلی مادی گرایی که ممکنه به وجود بیاد، به شدت خسته می‌شن. اگه احساس کنن که همه بر خودشون متمرکز هستن یا فقط درمورد خرید و خرج کردن باشه، ممکنه از مهمونی ها و گردهمایی های خانوادگی اجتناب کنن. اگه در جمع خود یک INFP دارین، سعی کنین مدتی رو در گفتگوی معنادار بگذرونین، برای یک پیاده روی آرام با هم دور بشین، یا جایی کوچک برای مخفی شدن به اونا بدین و از یک کتاب خوب با یک فنجان شکلات داغ لذت ببرین.

امضا : FARNIA

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,211
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
افراد این تایپ زمان‌هایی دچار خستگی روانی می‌شن که مجبور به انجام کارهایی که دوست ندارن بشن؛ برای مثال وقتی که مجبور باشن کارهاشون رو با کسی که نقش رئیس رو براشون داره، هماهنگ کنن و انتظارات اون‌ها رو برآورده کنن. اینکه مجبور باشن به شیوه‌ی خاصی رفتار کنن، برای اون‌ها آزاردهنده هست. توی محیط‌های کاری ناسالم احتمال زیادی وجود داره که INFP دچار خستگی روانی بشه. وقتی که INFP دچار این حالت می‌شه، نمی‌تونه احساسات خودش رو به خوبی کنترل کنه، خیلی زودرنج می‌شه، ممکن هست خیلی راحت اطرافیان خودش رو ناراحت کنه و حتی خیلی سریع با کسایی که مشکل داره وارد درگیری فيزيکي بشه. برای رهایی از این شرایط INFP باید برای مدتی کوتاه از افراد و موقعیت‌هایی که می‌خوان رفتارهاش رو کنترل کنن دوری کنه و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,211
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
هیاهوی عشق می‌تونه برای هر کسی الهام بخش باشه، اما برای INFP کلا یه چیز دیگه‌ایه. INFP ها چه عاشق شدن چه نه، چه عاشقانه های تلخ و شیرین، چه یک فقدان غم انگیز، ازش الهام می‌گیرت تا از آن چیزی معنادار و تکان دهنده ایجاد کنن. INFP ها اغلب مجبور به ایجاد هنری هستن که احساساتشون رو ثبت کنه و نشون بده. برای INFP ها، عشق می‌تونه انوا آتش بازی رو در تخیلشون به پا کنه و خلاقیتشون رو بر خلاف هر چیز دیگه‌ای افزایش بده.

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,211
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
‌ ‌ ‌‌‌ ‌
چت کردن با یه infp اینجوریه که:
اگه چند بار بهم پی ام دادی ولی بعد صب کردی که من بهت پی ام بدم ولی ندادم بدون که مزاحمی و نمیخوام باهات بحرفم
ولی اگه من چندبار بهت پی ام دادمو بعد یه مدت دیگه ندادم ینی منتظرم که تو بهم پی ام بدی چون فک میکنم دیگه نمیخوای باهام حرف بزنیو برات مزاحمم و پی ام دادن تو باعث میشه این حس کم رنگ بشه.

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40

ارسالی‌ها
13,354
پسندها
33,976
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
  • مدیرکل
اورثینک infp هم شدیدا استرسی هست، وای نکنه خراب کرده باشم؟ وای این چی بود من گفتم؟ وای چرا جوابمو نداد نکنه بدش گرفته؟ وای حالا چیکار کنم؟ وای بهتره برم دیگه نیام و همین افسرده اش میکنه، مثلا تو فکر میکنی همه چی خوبه و میخوابی و بلند میشی میبینی infp با بغض پرسیده: دیگه دوستم نداری نه؟ عزیزم من غلط کنم خب

امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40

ارسالی‌ها
13,354
پسندها
33,976
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
  • مدیرکل
‍ : از اخلاقت خوشم میاد

؟ infp : *یه نفس راحت میکشه* جدی میگی دیگه؟ تورو خدا اگر اذیتت کردم بهم بگو ها. یعنی خب اگرم بگی تغییری نمیکنه ولی خب تو بگو.

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40

ارسالی‌ها
13,354
پسندها
33,976
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
  • مدیرکل
ری اکشن infp در مقابل کات:
IMG_20240228_121523_344.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Seta~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40

ارسالی‌ها
13,354
پسندها
33,976
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
  • مدیرکل
: از اخلاقت خوشم نمیاد.

؟ infp : last seen a long time ago

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Seta~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40

ارسالی‌ها
13,354
پسندها
33,976
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
  • مدیرکل
؟ question : تـایـــ infp ـــپ تـوی عـصـبـانـیـت چـه رفـتـار غـیـر مـنـتـظـره ای ازش سـر مـیـزنـه ؟

؟ answer : حتی توی عصبانیت هم اولش سعی میکنه بهت صدمه نزنه و شبیه تو احمقانه رفتار نکنه اما به جایی میرسه که میشورتت و میندازتت روی بند و تو حتی فرصت نکردی از خودت دفاع کنی.

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40

ارسالی‌ها
13,354
پسندها
33,976
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
  • مدیرکل
یـــ infp ـــه خیلی گوشه گیر هست و این ممکنه اطرافیانش رو اذیت کنه.

عقب
بالا