+ بنظرت عشق چیه ؟
؛ istj : گنجی توی صندوقچه ای ته دریا، همونقدر زیبا و دست نیافتنی. شانس رسیدن بهش خیلی پایینه، اما اگه روزی بتونم به اون گنج دست پیدا کنم مطمئن میشم تا کنار خودم مخفیش کنم، بهش بهترین ها رو بدم و کاری کنم اعتمادِ کامل رو تجربه کنه. میخوام تکیه گاهش باشم و گاهی اون تکیه گاهم باشه، همچنین میخوام فقط برای خودم باشه
؛ istj چطور دوستی ـه ؟
- اون توی اینکه تو عمل ثابت کنه براش مهمی بهترین ـه، دوست داره تا بقیه بهش تکیه کنن و مراقب اونها باشه. خیلی ـا فکر میکنن اون مغرور و خشکه اما واقعاً پیش دوستاش خوش اخلاقه. میتونید بشینید و ساعت ها دو نفری بقیه رو جاج کنید و بعد بخندید. شاید زیادی منظم باشه و حتی به تو هم سخت بگیره اما واقعا یه حامی بزرگه
؛ به istj ای که حالش بده :
+ بستیِ من، خواهش میکنم انقدر به خودت سخت نگیر. مدام و مدام و مدام برای بهتر شدن تلاش میکنی و به خودت و کارهایی که قبلا کردی گیر میدی، تو همین الانشم عالی ای. یکم استراحت کن، هم جسمی و هم روحی، کارهایی انجام بده که ذهنت رو اروم کنن و حالت رو بهتر، ما دوستت داریم و از بابت کارهایی که برامون میکنی ممنونیم. مراقب قلب قشنگت باش
♂ ؛ istj اون همخونه ایه که ترسناکه و میترسی حتی نگاهش کنی، اما بعد یه مدت میبینی اونقدرام بداخلاق نیست و هرروز صبح باهاش میری پیاده روی و به کمکش زندگیت رو یکم روی نظم میاری