فیلمها حواسشون رو از استرسهای روزمره پرت میکنن. فیلمهای هیجانانگیز رو دوست دارن و براشون سرگرمکنندس. اینکه مجبور بشن یه جا ثابت بمونن خیلی براشون کسلکنندس و تو این شرایط فیلم کمک میکنه خودشون رو سرگرم نگه دارن.
کاملا حامی شون باشین و اجازه بدین شما رو به یک ماجراجویی ببرن. چیزایی نگین و ناراحتشون میکنه و بذارین راجع به مشکلاتشون صحبت کنن. اگه حمایتتونو بهشون نشون بدین حس بهتری پیدا میکنن. نیاز دارن بدونن فارغ از هر اشتباهی اطرافیانشون باز هم حامی شون هستن.
ایاستیپیها بیشتر انرژی خودشون رو از جنبه حسی شخصیتشون دریافت میکنن. بیرون رفتن و تعامل داشتن با بقیه و محیط و خود انگیختگی، برای رفاه اونها خیلی مهمه. افراد این تایپ وقتی میتونن بهترین خودشون رو انجام بدن، که مسئولیت هارو با استراحت کردن و سرگرمی ترکیب کنن.
زامبیا تو سراسر دنیا به عنوان پایتخت ماجراجویی آفریقا مشهوره؛ از قایق سواری آب سفید تو رودخونه زامبزی، تا تلاش برای رسیدن به بالاترین تپه دنیا، میتونه دلیلش باشه. زامبیا همه چیز رو، در اختیار علاقهمندان به هیجان، قرار میده.
افراد تایپ ESTP به عنوان یه ادم ماجراجو، سریع، هیجانی و مستقل مشهور هستن.
می خواستم مقصدی رو پیدا کنم که طبیعت هیجان انگیز اونها رو به طور واقعی آزمایش کنه. لیوینگستون، زامبیا بهترین گزینه ای بود که می تونستم برای شخصیت ESTP پیدا کنم.
این مکانِ خیره کننده پر از ماجراهای وحشی و چالش برانگیزه. می تونید خودتون رو به هوا پرتاب کنید و تو فاصله ی 110 متری بالای آبشار ویکتوریا، بزرگترین آبشار جهان، آزادانه سقوط کنید. شما می تونید خودتون رو از روی یک صخره باکوتا پایین بیارید. می تونید به قایقرونی تو آب سفید یا رودخونه قدرتمند زامبزی برید. راه های زیادی برای افزایش ضربان قلب و تجربه ی حیرت انگیز آفریقا وجود داره. من تعطیلاتِ بهتر از این برای ESTP رو پیدا نکردم!