مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Mr97

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
4/8/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

• #1,381
سلام دنبال رمانی هستم که پسره اسمش رامین هستش وخارج ازایران وپدرش غیابی دختری رو به عقد رامین درمیاره ولی وقتی رامین برمیگرده ایران عاشق دوست دختره شیوا میشه وباهاش ازدواج میکنه ومیره خارج وبعد چندسال شکست خورده برمیگرده وهمه رو ازچشم دختره میبینه و بهش ت*جاوز میکنه
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

fatemh

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
23/7/20
ارسالی‌ها
11
پسندها
3
امتیازها
3
سطح
0

• #1,382
جانان
دنبال رمانی میگردم که وقتی مامان دختره بهش حامله بوده باباش به خاطر یه زن دیگه ولشون میکنه دختره و مادرش هم میرن خارج بعد چند سال دختره میاد از پدرش انتقام بگیره ویادمه زن باباش از خان یه روستا قبلا یه پسر به دنیا اورده بود بعدش دقیق یادم نیست اما یادمه که پسره به دختره ت*جاوز می کنه بعد باهم ازدواج می کنن و دختره حامله میشه بعد نمی دونم چرا از پله ها می افته و بچه اش سقط می شه بعد باهم قهر می کنن تااا.....
فکر کنم اسم رمانش جانان باشه

Say

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
4/8/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
3
امتیازها
0
سطح
0

• #1,383
سلام
من دنبال یه رمان میگردم که دختره عاشق پسر خلافکار میشه
دقیق یادم نیست دزدیده میشه یا خودش به عنوان نفوذی وارد باند میشه ولی
اوایلش اطلاعاتشو به پلیس میده ولی آخرش که قراره به پلیس کمک کنه دستگیرش کنن اینکارو نمیکنه و خودشو میکشه
خواهشا هرکی اسمشو میدونه بهم بگه لطفا

عرفان۴۰

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
1/8/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
سطح
0

• #1,384
سلام دنبال رمانی هستم که در مورددودختر هستند
که پس از قبولی در کنکور توی دانشگاه شهر دیگه ای قبول میشن با اصرار مکرر یکی از دخترا پدرش اونو به پسر یکی از دوستاش معرفی میکنه تا در منزل اون ساکن بشن یکی از دخترا عاشق اون پسر میشه و به خاطر یه اتفاق دختره با وجود عشق زیاد
فکر میکنه که اون دوستش پسررو دوست داره بنابراین از خود گذشتگی میکنه

behnaz1999

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
1/8/20
ارسالی‌ها
48
پسندها
67
امتیازها
103
سطح
0

• #1,385
سلام
من دنبال رمانی میگردم که یه مردی بود که تقریبا خیلی سن داشت ولی عاشق یکی شده بود که بچه بود ولی ب دلایلی (خیلی معذرت میخوام) ولی فاحشگی میکرد و این پیر مرد با اسم پسرش که اسمش فرزام بود این دختره رو کشید خونش و باهاش حرف زد تا درست بشه بعد خودش باهاش ازدواج کرد
فکر میکنم ؛ فکر میکنم اسمش تقاص باشه از خان هما پور اصفهانی. من این رمان رو نخوندم. اما اوایل رمان تقاص رو که خوندم چنین چیزی بود. سرچ کن ببین درسته؟!

behnaz1999

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
1/8/20
ارسالی‌ها
48
پسندها
67
امتیازها
103
سطح
0

• #1,386
سلام من دنبال اسم یه رمان میگردم ممنون میشم کمکم کسی اگه میدونه بگه...داستان درباره ی یه دختر بود ک تو بچگیاش اضافه وزن داشته همه ام اذیتش میکردن رفیقش یه پسره بوده ک همیشه با همدگیه بودنبه پسره علاقه داشته بچگیاش ولی ی روز میشنوه ک پسره ام داره مسخرش میکنه از اونجا به بعد بیخیال پسره ام میشه و فقط رفیقش میمونه..به ی دلیلی چن سالی خانواده ها رفت و آمد نمیکنن تا بعد چن سال دختره وقتی استاد دانشگاه شده تو همونجا با پسره برخورد میکنه شروع رمانشم از همینجا بود که روز اول کاریشه و اینا
هیچکس مثل تو نبود. یه همچین اسمی داره. سرچ کن ببین درسته؟

behnaz1999

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
1/8/20
ارسالی‌ها
48
پسندها
67
امتیازها
103
سطح
0

• #1,387
سلام من دنبال یه رمانی میگردم که پلیسی بود اسم دختره فک کنم شیده بود یه بابای خلافکاری داشت که دختره نمیدونست خلافکاره بعدیه همسایه واسشون اومد که پسره پلیس بود واومد خواستگاره دختره اما شغلش روبه دختره دروغ گفت اگرکسی اسمشومیدونه لطفا بگه
یکی دیگشم یه رمان اسم دختره گلسابودوبه یه پسری علاقه داشت بابای دختره هم قاضی بودوپسره همکارباباش که اسمش یاسین بود اومدخواستگاریش وباهم ازدواج کردندو باهم مشکل پیداکردند ممنون میشم اسم این دوتارمان رواگه کسی میدونه بهم بگه
رمان دوم اسمش اینه همین که حالم خوش نیست .

Ayda003

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
20/9/19
ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,388
سلام رمان در مورد ی دختر ک ب خاطر آزار خانوادش میره ترکیه و اونجا زندگیش خوب میشه اگه اشتباه نکنم مجری هم هست.بعد با یکی از دوستای پسرش... ازدواج میکنه برای اینکه از دست مزاحمت های یکی خلاص شه بعد چند سال به عنوان مهندس معمار میاد ایران تا روی ی پروژه کار کنه و عاشق رئیس شرکت میشه و وقتی پسره بهش میگه بهش علاقه داره دختره میگه متاهله و میره ترکیه بعد هم پسره میره ترکیه و شوهر دختره بهش میگه ک دختره فقط به خاطر دوستیشون باهاش ازدواج کرده ...بعد هم ک دختره طلاق میگیره و با اون پسره ازدواج میکنه.اگه کسی اسم رمان و میدونه ممنون میشم بگید

آخرین ویرایش توسط مدیر

ریحانه عیسایی(زینب)

کاربر انجمن
کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
1/7/20
ارسالی‌ها
289
پسندها
4,978
امتیازها
21,013
مدال‌ها
12
سطح
12

• #1,389
سلام و خسته نباشید دنبال رمانی هستم که یه دختر همراه دوست‌هاش توی کافه نشسته و اتفاقی از تلوزیون کافی شاپ یه مسابقه‌رو میبینه که دخترهای زیبا توی اون مسابقه برای ازدواج با یه پسر خوشتیپ و پولدار باهم رقابت می کنن و در اخر برنده نهایی با اون پسر ازدواج میکنه

امضا : ریحانه عیسایی(زینب)
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Sara_D

behnaz1999

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
1/8/20
ارسالی‌ها
48
پسندها
67
امتیازها
103
سطح
0

• #1,390
سلام دنبال یه رمانی هستم که دختره اول خدمتکار پسره بوده بعد موهاش فر ریز مشکی بوده بعد پسره دختررو هی مسخره میکرده بخاطر موهاش بعد که باهم خوب میشن و ازدواج میکنن اون دختر قبلیه که پسره دوسش داشته هی میومده تو مراسمای این دوتا بعد اعصاب دختره خرد میشده بعد یه تیکه بود که تولد پسره بود بعد دختره ایکس باکس خریده بود بعد اون دختر قلیه که پسره قبلا دوسش داشته برا پسره کادو تولد کتاب حافظ میخره چون میدونسته که چقد دوس داره بعد دختره کلی ناراحت میشه کسی اسم این رمانو یادش نمیاد؟ واقن کلافه شدم اسمش یادم نمیاد
یه اسم همسایه مانند داشت. اسم پسره شروین بود . ریئس شرکت دختره بود. همسایه من فک کنم بود

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.