مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

elikimia

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
15/7/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
4
امتیازها
0
سطح
0

• #1,391
سلام دوستان یه رمان هست که دختره توی بچگی شاهد تصادف ومرگ برادرش بوده و زبونش بند میاد و میره پرستار یه بچه کرو لال میشه و در اخر عاشق برادر دوستش میشه و اینا با هم نقشه میریزن که دختره رو تو موقعیتی قرار بدن که به دختره شک وارد بشه تا دوباره بتونه صحبت کنه ممنون میشم اگر میدونید بهم بگید
فریاد دلم

behnaz1999

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
1/8/20
ارسالی‌ها
48
پسندها
67
امتیازها
103
سطح
0

• #1,392
سلام دوستان دنبال یک رمان می گردم که یک دختر توی خانواده به خاطر یک توطئه تردد شده اما این دختر کم نمیاره و به زندگیش ادامه می ده و در آخر متوجه میشه که دوستش همه این توطئه ها روکردن
سفر به دیار عشقک دختره ترنمه اسمش

MEH_SH

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
2/8/20
ارسالی‌ها
112
پسندها
370
امتیازها
2,863
مدال‌ها
5
سطح
5

• #1,393
سلام دوستان.
دنبال اسم یه رمان میگردم که دو تا خواهر بودن که کسی رونداشتن بعد خواهر بزرگه میمیره خواهر کوچیکش که کسی رو نداشته مجبور میشه با دوست پسره خواهره زندگی کنه.اگه اشتباه نکنم اسم خواهر بزرگش هم ترگل بوده

امضا : MEH_SH

MEH_SH

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
2/8/20
ارسالی‌ها
112
پسندها
370
امتیازها
2,863
مدال‌ها
5
سطح
5

• #1,394
سلام دوستان ببخشید من اسم یه رمان رو میخوام که درباره ی یه دخترس که خانوادش خیلی محدودش کردن ولی اون از طریق اینترنت با یه نفر اشنا میشه و باهم دوست میشن اما بعد از یه مدتی که دختره میبینه مرد رو میفهمه که مرده رییس پدرش هست که اخرش معلوم میشه مرد برای انتقام گرفتن از پدر دختر اینکاررو کرده ولی در اخر عاشق دختره میشه

امضا : MEH_SH

Hani.73

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
5/8/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,395
سلام یه رمان چندسال پیش خوندم که شوهربازور زنشوطلاق میده که آتیشه زنه بخوابه ولی حواسش بهش هست و همه جا دنبالشه
اول رمانم ازاونجایی شروع میشه که زنه میره میره شرکته مرده با دادو بیداد که تو زندگیه من دخالت نکن
وقتیم که میخوادبا ماشینش به ماشینه مرده میزنه و میره

saeideh.a.r.b.i

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
3/8/20
ارسالی‌ها
15
پسندها
25
امتیازها
40
سطح
0

• #1,396
سلام و خسته نباشید دنبال رمانی هستم که یه دختر همراه دوست‌هاش توی کافه نشسته و اتفاقی از تلوزیون کافی شاپ یه مسابقه‌رو میبینه که دخترهای زیبا توی اون مسابقه برای ازدواج با یه پسر خوشتیپ و پولدار باهم رقابت می کنن و در اخر برنده نهایی با اون پسر ازدواج میکنه
اسم رمان اگه میتونی عاشقم کن هسا

Fariba aaa

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
24/4/20
ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
سطح
1

• #1,397
میشه چندتا رمان هم بهم معرفی کنید که دختره بی سرپرست باشه و یه مردی اونو به سرپرستی بگیره و درنهایت عاشق هم بشن؟
طلوع از مغرب.سرگیجه های تنهایی من

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Lindaw

شیلا

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
6/7/19
ارسالی‌ها
10
پسندها
3
امتیازها
3
سطح
0

• #1,398
سلام دوستان
یک رمانی بود که دختره خانواده اش بهش محل نمی گذاشتند و شوهر خواهرش برای انتقام وتاوان با او ازدواج میکنه ویه دختر هم داشته
و خیلی اذیت دختره میکرده و دختر خواهرش هم می میره واخرش هم خواهر شوهره عاشقش میشه
نه دیگه نمیبخشم فک کنم
بود

شیلا

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
6/7/19
ارسالی‌ها
10
پسندها
3
امتیازها
3
سطح
0

• #1,399
داستان رمانش درباره ی دختر بود که یه بچه دازن ولی با شوهر مشکل دارن شوهر اصلا نزدیکش نمی شد مادر شوهر دخترم بهش میگه بچه بیار خوب میشه حالا یه دخترم داشتنا اسم بچه هه ستاره بود فک کنم خلاصه پسر قبول نمیکنه دختره قهر میکنه میره خونه ی باباش بعد یه مدت به خاطر بچه هه بر میگرده میره تو سرویس بهداشتی می بینه مسواکا جداست از هم بر پیداره تیه جا میزاره بعد پسر میاد میگه چرا کردی مسواکارو میشکنه بعد وباره رختره قهر میکنه بعد چن وقت طلاق میگیرن اینطوری میشه که بچه هه چند روز با باباش بمونه چند روز با مامانش بعد پسره یه روز بچرو به بهانه ی شمال ی داره میبره همینش یادمه

Aran

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
3/10/19
ارسالی‌ها
1,426
پسندها
8,974
امتیازها
31,873
مدال‌ها
20
سطح
20

• #1,400
سلام دوستان ببخشید من اسم یه رمان رو میخوام که درباره ی یه دخترس که خانوادش خیلی محدودش کردن ولی اون از طریق اینترنت با یه نفر اشنا میشه و باهم دوست میشن اما بعد از یه مدتی که دختره میبینه مرد رو میفهمه که مرده رییس پدرش هست که اخرش معلوم میشه مرد برای انتقام گرفتن از پدر دختر اینکاررو کرده ولی در اخر عاشق دختره میشه
رمان تب داغ گناه که دو جلد هستش

امضا : Aran
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.